Hangi Ekran Kartı
-
1. SAPPHIRE HD5670 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı (11168-00-20R)
2. ASUS 9600GT GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı
3. ZOTAC 9600GT Synergy GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı
4. ZOTAC 9800GT Synergy GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı1
Max . 300 lira kart için amd sistemim var.Sizce hangisini alayım suan 1 i almayı düşünüyorBide Sapphire HD5750 tavsiye ediyorlar ama 80 lira oynuyor arada ya : |
-
up
-
Bütçeyi artırabilirsen 5770 almanı öneririm..
-
256 bit diyicem onlarda da dx11 yok :s sen paraya kıy dx11 li shader 4.1 li 256 bit li bi kart al
-
eğer bütçeni artırabilirsen
Zotac gts 250 veya gtx 260 almanı tavsiye ederim
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
eğer bütçeni artırabilirsen
Zotac gts 250 veya gtx 260 almanı tavsiye ederim
-----------------------------hacı 400 lira ya onlar ben suan bu 1.yi yada 5770 alıcam eğer para biriktirirsem.
-
Beyler tavsiye ettiğiniz saphire 5770 mi MSI mı
-
dostum bence pc forumalrına felan sor donanımhaber ve pcnet.com.tr
burdada vardır donanımdan anlayan ama oldukça az sayıda ben donanımla ilgili sorularımı hep oralarda sordum ve çok yararlı cevaplar aldım.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
dostum bence pc forumalrına felan sor donanımhaber ve pcnet.com.tr
burdada vardır donanımdan anlayan ama oldukça az sayıda ben donanımla ilgili sorularımı hep oralarda sordum ve çok yararlı cevaplar aldım.
-----------------------------soruyorum orda hocamda her kafadan bi adamların hepsi ayrı ayrı şeyler sölüyor :D nese bakalım sagol
-
donanımcı müridler
-
sadece bu dört kartın dışarısına çıkmadan tabi ki
1. SAPPHIRE HD5670 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı doğru tercih olur.
bit meselesine gelince çok yüksek çözünürlüklerde oynaman ile bağdaştırabilirsin. kullanacağın mönitör kaç inç. ? eğer 19 yada 22 inç bir monitör kullanacaksan bu kart fazlasıyla yeterli bir kart. Yok ben 40 " sony bravia felan kullanıyorum diyorsan yine de yeterli olacağını öne sürebilirim deneyimlerime dayanarak....
HD4670 GDDR3 128 bit ekran kartım ile 40" sony bravia LCD TV de COD MW 2 yi son çözünürlükte çok rahat bir şekilde bizzat oynadım.
FARKLI OYUNLARDA FARKLI SONUÇLAR ALINABİLİR. SADECE BİR OYUN ÜZERİNDEN KONUŞMA YAPIYORUM. AMA OYUN YETERİNCE KALİTELİ OLDUĞU İÇİN BİR ÇOK OYUNDA SORUN YAŞATMIYACAĞINI ÖNE SÜREBİLİRİM...
unutmadan tabi ki sadece ekran kartına yüklenmek olmaz. sistemim de AMD Phenom X2 BE 550 @3,9 GHZ(OC) hızında işlemci ve 3 GB 1066 MHZ kingsron ram bulunmaktadır.