folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Ekran Kartını Almalıyım ?

Hangi Ekran Kartını Almalıyım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

RTX 3060ti bak ==> amazon.co.jp 

Asus TUF, Evga FTW3, Gigabyte Aorus en iyi soğutmaya sahip. Ama çok pahalı ise Palit bak

Kernel_Panic tarafından 08/Şub/22 21:44 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı

Asus TUF, Evga FTW3, Gigabyte Aorus en iyi soğutmaya sahip. Ama çok pahalı ise Palit bak

Hocam konuyu tam okudunuz mu bilmiyorum. İşin aslı RTX kartların benim işime yaraycağını sanmıyorum çünkü HDR destekli 2k 4k monitör alacak bütce yok kaldı ki 3060ti 13500tl den başlıyor en kötü. Şimdi aldığım RTX kartı Ray Tracing ile en kötü 2k bir monitörde kullanmayacksam neden bu kadar para vereyim RTX kartlara. Ayrıca Ray Tracing destekli kaçtane oyun var piyasada ve ben kaçını severek oynayacağım oda ayrı mesele. 

Benim RX 6600XT Moldel bir kart bakma sebebim öncelikle amd bir sistem kurmuş olmam ve 1080p de en ucuza en çok FPS elde etmek ve uzun yıllar sorunsuz kullnmak istiyorum. Şu an için max 10k bütçem var kart için. 

Sapphire Nitro + da karar kılmıştım ama bir çok kişi amd kartlarda Wattman hatası aldığını yazmış çözümü içinde çok uğraşmışlar. En sonunda bi gtx 1650 alıp sadece cs go oynaycağım herhalde bütçerme göre kart bulamıyorum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Ekran kartına yüklendiğinde kaç watt olacak. Buna da dikkat etmelisin. Yoksa pc yi satıp elektrik faturası ödersin.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı
    Kernel_Panic bunu yazdı

Hocam konuyu tam okudunuz mu bilmiyorum. İşin aslı RTX kartların benim işime yaraycağını sanmıyorum çünkü HDR destekli 2k 4k monitör alacak bütce yok kaldı ki 3060ti 13500tl den başlıyor en kötü. Şimdi aldığım RTX kartı Ray Tracing ile en kötü 2k bir monitörde kullanmayacksam neden bu kadar para vereyim RTX kartlara. Ayrıca Ray Tracing destekli kaçtane oyun var piyasada ve ben kaçını severek oynayacağım oda ayrı mesele. 

Benim RX 6600XT Moldel bir kart bakma sebebim öncelikle amd bir sistem kurmuş olmam ve 1080p de en ucuza en çok FPS elde etmek ve uzun yıllar sorunsuz kullnmak istiyorum. Şu an için max 10k bütçem var kart için. 

Sapphire Nitro + da karar kılmıştım ama bir çok kişi amd kartlarda Wattman hatası aldığını yazmış çözümü içinde çok uğraşmışlar. En sonunda bi gtx 1650 alıp sadece cs go oynaycağım herhalde bütçerme göre kart bulamıyorum :D

Olay 2K monitör, RTX, HDR değil DLSS teknolojisi. Gpu giriş seviyesinin bir tık üstünde bile olsa DLSS sayesinde daha yüksek fps alıyorsun. AMD'nin FSR'ı buna cevap veremedi henüz

Kernel_Panic tarafından 09/Şub/22 00:34 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

1800TL Güzel para hocam ama sapphire gibi arıza oranları çok yüksek olan bir kartıda gantisiz almayı gözüm yemiyor açıkcası.

XFX RX 6600XT 3 fanlı model bana daha sıcak geliyor bu kartın sadece ısınma teslerini çok bulamadım soğutmaısndan emin olduğumda alırım zannedersem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    costantin bunu yazdı

1800TL Güzel para hocam ama sapphire gibi arıza oranları çok yüksek olan bir kartıda gantisiz almayı gözüm yemiyor açıkcası.

XFX RX 6600XT 3 fanlı model bana daha sıcak geliyor bu kartın sadece ısınma teslerini çok bulamadım soğutmaısndan emin olduğumda alırım zannedersem.

başka marka bak amazon jp den

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 1938 Toplam Mesaj: 18
asrock xfx ekran kartı saphire