Hangi İşletim Sistemi-Neden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Aşırı tepki veriyorsun puhaha. Bazı konularda haklısın bak. Bende her zaman Windowstan daha iyi yok diyorum ama uğraşılmaz abi. Hergün parayla daha güzel malzemeler çıkartıyorlar. Hangisine paran yetecek. Bugün al VİSTA yı kur, yarın daha güzeli çıkacak. Yine para isteyecekler.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Aşırı tepki veriyorsun puhaha. Bazı konularda haklısın bak. Bende her zaman Windowstan daha iyi yok diyorum ama uğraşılmaz abi. Hergün parayla daha güzel malzemeler çıkartıyorlar. Hangisine paran yetecek. Bugün al VİSTA yı kur, yarın daha güzeli çıkacak. Yine para isteyecekler.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    neyse konuyu dağıtmamak için bişey demiyorum evett arkadaşlar varmı başka..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    2 pc de xp war digerinde server 2003 =) windows<3

" ' "
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mesaj renegadealien tarafından 2 Nisan 2007 (Pazartesi) tarihinde yazıldı.

Ya allahınızı severseniz bakın...

1. Günümüzde kullandığınız 1 program varsa crackli, onun yaptığı işi cok daha iyi yapabilecek yüzlerce program war windowsda...

2. Windowsunda sadece kendisi paralıdır, ki aranızda 5 milyonluk korsan cd haricinde windowsa para veren kimse varsa onun konuşma hakkı vardır, diğerleri paralı diyip konuşmasın...

3. Madem o kadar cok istiosunuz cracksiz ücretsiz programları kullanın.. Bana windowsda çalışıp crackli olupda alternatifi olmayan bir program söyleyin tamam diecem...

Söylediklerinizin cok acık yanı war hocalar...

Günümüzde, windowsu kullanamayan 1 milyon memura, linux koyarsan önlerine zaten %10 olan iş gücü %1 lere düşer...

Askerler gibi fantezi yapmayalım...

Linux, kendisini ücretsiz dağıtıp, modem driverını 30$ dan satan bir mantığın ürünüdür...

Üstkonudaydı daha.. Linux kurdum webcam yok neden? driver yok.. Sikeyim öle pengueni...

----

Hoca linux linux die atıp tutuo.. Hocam madem linux nie laptopunuzda windows yüklü diyorum? Evladım projektörü tanımıyo dio.. Bitmiştir hoca.. Ezikliğin önde gidenidir...

Lütfen fantezi yapmayalım...

Nası bi işletim sistemi kurulum sırasında bana mail adresimi, smtp serverımı, sorar yaaa???

Linux kuruyorum, önüme 20 tane çözünürlük seçeneği çıkarmış.. Aynen söyle yazıyor "Monitorunuz için en uygun olan çözünürlüğü seçin. Eğer yanlış seçim yaparsanız görüntüyü kaybedebilirsiniz! "

Penguen senin ta amına koyum :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rene hocam büyüksün ya :=) bu cümleye hasta oldum "Üstkonudaydı daha.. Linux kurdum webcam yok neden? driver yok.. Sikeyim öle pengueni..." abi öldüm gülmekten yaaa :D:D:D:D:D::D:D

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

nurky konuyu bozmayayım dedim ama.Madem windows o kadar kral

Neden windows dos halinden pencereli sisteme dönerken macin pencerelerinin kopyaısnı yaptı?

NEden macin önceden kullandığı pencerenin büyüyyerek açılma olayını şimdi vistada yenilikmiş gibi kullanıyor yoksa geliştireceği birşey kalmadı mı?

Neden olağın üstü güvenlik dediği vistada bahsettiği şey unixteki root olayı?

Linuxu çok iyi bilsem gerekli şeyleri yazıcam ama bunlar sadece belli başlı merak ettiklerim.

Bütün makinalar windows egemenliğinde eve pc geliyor windows ile o yüzden pc camları, ses kartları, ekran kartıları vs.. windows uyumlu oluyor.Ancak ne yapıyorsunuz cdsini koyup tanımanız gerekiyor.Aynı şeyi kernel paketlerini kurarak unixte yapabilirsiniz. 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=35519

Baştan sona bak hocam.

Tegext yazdı

--------------------

apple ile ms arasında bu sebeplerden dolayı onlarca dava açıldı. hepsinde ms tazminatı odedi. özellikle win ilk çıktığı sıralarda fontlardı pencere yoneticileri vs.. hepsi osx den arak diyebiliriz.

--------------------- 

en basitinden internet explorerın yardım menüsünden hakkında kısmına tıkla orda mosaicle ilgili birşeyler yazar. sp1 lerde yoktur bu. geçen yıl ms a dava açıldı ve 400m dolar odedi. unix linux heryerde.

-------------------- 

sebep dediği macin şeyleri çalma olayıdır.

Hayatınızda kaç kez linux kurdunuz dibine kadar öğrendiniz.Ben az çok widnows biliyorum.Linuxta yeniyim.Bana kalırsa asla ikisinide çok sağlam öğrenmeden yorum yapmayın.

Windows asla açıklarını kapatmaz virüsleri engellemez elinde olsa dahi.Anti virüslerden tutun bir ton programlara kadar hepsi paralı windows sırtından geçiniyor linuxtan korkmalarının nedenide bedava olmasıdır. 

Windowsun içeriği ne biliyor musunuz?Bütün ülkelerde windows kullanılıyor enrdeyse bütün devlet işleri dünyada windows hakimiyetinde hangi kod var içeriğinde ne var?Biliyor musunuz hayır.

Fazla birşey bilmiyorum o yüzden yazamıyorum ancak aq penguenin, sikim pengueni deyince yazayım dedim.Windows çok kral işletim sistemi ama sadece windowsu bilenlere linuxu tam anlamıyla öğrenip bunu söyleyen kaç adam var?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ya zümzüğüm gözünü seveyim...

Nedenmişde macin ekranından dosa dönerken macin kopyasını yapmış... Yok explorerın mozaiği bişide varmış...

Lan amına kodumun vistasının içinde 50 milyon satır var... bak yaziiim

1 Milyon
    2 Milyon
    3 Milyon
    4 Milyon
    5 Milyon
    6 Milyon
    7 Milyon
    8 Milyon
    9 Milyon
    10 Milyon
    11 Milyon
    12 Milyon
    13 Milyon
    14 Milyon
    15 Milyon
    16 Milyon
    17 Milyon
    18 Milyon
    19 Milyon
    20 Milyon
    21 Milyon
    22 Milyon
    23 Milyon
    24 Milyon
    25 Milyon
    26 Milyon
    27 Milyon
    28 Milyon
    29 Milyon
    30 Milyon
    31 Milyon
    32 Milyon
    33 Milyon
    34 Milyon
    35 Milyon
    36 Milyon
    37 Milyon
    38 Milyon
    39 Milyon
    40 Milyon
    41 Milyon
    42 Milyon
    43 Milyon
    44 Milyon
    45 Milyon
    46 Milyon
    47 Milyon
    48 Milyon
    49 Milyon
    50 Milyon

Siz hala macin penceresinden bişi bişiyi bişi yapmış dionuz.. Hoca 50 milyon satırımı kopyaladılar bunlar :) Kendinizimi avutuosunuz bu şekilde? Güldürmeyin allahınızı severseniz...

Adamlar muhasebe programı yapmıyolar, bütün işletim sistemi yapıyolar, birinden penceregeçişi bişi olmuş, birinden mozaik die secenek varmış...

Linuxun kendini üstün görme cabalarıdır bunlar...

Ben demiorumki linux her zaman aptal her zaman 2.planda, ama bu saydıkların linuxun yada windowsun daha üstün olduğnu kabul edileceği anlamınagelmiyor...

Ona bakarsan Yahooda arama motorlarında birinci sıraydı, şimdi herkez googlea girio, googlemı ezik oluo bu durumda, internette arama işini yahodan çaldığı için???

Sizin mantığınızla düşünürseniz buna denk gelio....

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bu arada, Linuxe o kadar göt bağlayanlara bi hatırlatma, 1 ay olmadı susenin update serverını hacklediler :D

3 gün suseler update çekemedi...

Linuxe virüs girmez gibi yaygın bir mantık var, yanlıştır efendim.. Linuxde çalışan bir işletim sistemi ise, dosyalarında sorun geldiğinde sorun verebiliosa onada virüs girebilir..

Fakat kimse SİKİNE TAKIPDA LİNUXE VİRÜS YAZMADIĞI İÇİN PİYASADA LİNUXE BULAŞAN VİRÜS SAYISI COK AZDIR. (yokdur değil. linuxe zarar veren virüslerde bulunmaktadır...)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Şimdi rene bazı konularda çok dogru söylüyor(virüs konusunda özellikle) ama bu noktada bunu tartışmak yersiz dünyada bir çok kullanım için Linux tek bir çok kullanım içinde windows hani Linux iyidir yok Windows iyidir diye tartışmak yerine biz bu işten en iyi şekilde nasıl yararlanırız nasıl kendimizi geliştiririz diye düşünmek önemli misal ben evimde Linux işimde Linux kullanırım ama kasıp .Net ögreniyorum....Neden çünkü çok iyi bir plartform benim Linux kullandıgım bu gercegi degiştirmiyor benim bir sürü profesyonel anlamda ciddi şirketlerde çalışan MSCE arkadaşım oturup Linux kasıyor neden çünkü sektörde oda var..... Yani şudur budur diye tartışmak yersiz.......

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla reneye katılıyorum sonuna kadar

Fakat kimse SİKİNE TAKIPDA LİNUXE VİRÜS YAZMADIĞI İÇİN PİYASADA LİNUXE BULAŞAN VİRÜS SAYISI COK AZDIR.

+234249053049056094590645906490569045609456 :D diyorum bu yazdığınada.

win tek geçerim...adamlar çalışıyor abi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4165 Toplam Mesaj: 38