Hangi İşletim Sistemi-Neden?
-
zumsuk=>Pardus krall:
olm amk ya illa windowsa geçircen adamı
Bulaşıklarımı İlk Yıkayana Evlilik Teklif Ediyorum...:
zumsuk=>Pardus krall:
zatn vcd izleyemiyorum pardusta
abi bana linux windows muhabeti yapma
zuahaha
sebep?
zumsuk=>Pardus krall:
kendi kendimi gazlamaya çalışıyorum amk
vcd formatını koymayımı unutmuşlar
zumsuk=>Pardus krall:
ses çıkmıyor ses kartını ne yaptıysam halledemedim
zumsuk=>Pardus krall:
mp3ten falan oluyor ama
olsun sen cekirdeği indirir acar yazarsın içine vcd yi yeniden compile edersin
zumsuk=>Pardus krall:
you tube ve vcd de sorun
nede olsa acık kod
zumsuk=>Pardus krall:
hah a.k. bunu konuşmayı ekliim siteye
-
muhaa ne biçim adamsın.
Off kafam dağınık.Compunun tavsiyesi mi yoksa linuxu çözmek mi....Arada kaldım heçç sorma.
Compu dedi elinde ne kadar unix cdsi varsa at diye.Widnowsta kal diye ama windows cıvıtıyor bazan.
-
zumsuk bunu yazdı:
----------------------------- Başta söyliyeyim öyle pc aldım windows geldi widnows kullanıyorum diyenler yazmasın :)
Bir çok kişi görüyorum.Mesela
teomanyak 12:53 [Netscape Navigator] Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; de; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3 Windows 2003 Server
maganda 33:53 [Microsoft Internet Explorer 6.x] Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SIMBAR={4C5C4E16-BDB0-4c38-A65B-769A46F4D7D8}; i-NavFourF; .NET CLR 2.0.50727) Windows XP
lanetlicocuk 45:53 [Microsoft Internet Explorer 6.x] Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; Avant Browser; Avant Browser; .NET CLR 1.1.4322) Windows NT
zumsuk 52:53 [Netscape Navigator] Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; tr-TR; rv:1.8.1.2) Gecko/20070223 Pardus/2007 Firefox/2.0.0.2 Kral Pardus :P
Kullandığı işletim sistmeini gerçekten bir amaçla kullananlar yazabilir mi.Sorularım olabilirde.MEsela 2003 server kullanıyorum çünkü serverım var.Widnowsu tercih ettim çünkü..Yada linux kullanıyorum vs..
Ben baya bir dağıtım+windows xp pro-home dendikten sonra 6 aylık bocalama döneminden sonra pardusa geçtim.Çok rahat aradığım herşeyi buluyorum.1 haftada bir srüü olayı kendim halledebiliyorum.Kullanışlı geliyor.
-----------------------------hacı benim hdd sorun var xp yada başka işletim sistemi kurduğumda kitleniyo makina bende mecburiyetten win2000 kullanıyom
-
hd windows uyumludur şu anda kafam kitlenme noktasında :D harbi harbi yazı tura atıp işletim sistemi seçicem.Düşünüyorum linuxun ne gibi getirisi olur windowsun ne gibi getirisi olur.
-
boşver zumsuk kasma bu kadar ayrı bi pc alırsın ileride yada ayrı bir hdye veya bölüme kurar oyalanırsın
-
yok abicim python qt yi kuruyorum yok ya hemen pes etmiyicem kalıcam aprdusta görün mk.
-
Laptopta ve masaüstünde xp pro kullanıyorum.Pardus ilk çıktığı zamanlar laptopa kurmuştum.Alışkanlıklar üstün geldi yine vindovza geri döndüm.Bu arada Rene Hocam üslubuna hayranım. Teşekkür ederim...