

Hangi Kitap Ya Da Kitapları Önerirsiniz?
-
arkadaşlar forumda daha önce de buna benzer konular açıldı ama ben öle her güzel kitabı beğenemiyorum, mesela aşk romanları ya da yüüzklerin efendisi hayri pıtır gibi kitaplar sarmıyo, onun dışında soner yalçının kitapları da sıkıcı oluyo, şöle sürükleyici bişeyler varmı, yani ne bilim tarihle ilgili olabilir, erdal demirkıranınki gibi kişinin piskomanyak tezlerini ortaya koyduğu bir kitap olabilir, çünkü uydurma roman okuyunca beynimdeki onca sayfalık yerin boşuna dolduğunu hissediyorum :S ne tavsiye edersiniz?
-
Dexter ın kitabını oku 2 kitap zaten, hem e2 de diziside vardı 1. sezon bitti 2.ciyi çekiyolarmış şimdi,
katillleri öldüren bi seri katili anlatıyo ;)
http://www.randomhouse.com/doubleday/dexter/
-
hmm etkileyiciye benziyo, bu dexter dediğin adam mı kitap mı :D bu arada başka öneriler de olursa ii olur :)
edit: pardon yaw alttaki linki görmemişim :D adam mı derken yazarmı anlamında sormuştum :|
-
Burak Turna - Üçüncü Dünya Savaşı
Burak Turna - Nükleer Darbe
Yabancı Olarak
Dan Brown - Da Vinci Şifresi - Melekler Ve Şeytanlar - Kırılma Noktası
-
Mein Kampf
-
Das Kapital - Karl Marx
-
Das Kapital - Karl Marx
-
ordinarius bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar forumda daha önce de buna benzer konular açıldı ama ben öle her güzel kitabı beğenemiyorum, mesela aşk romanları ya da yüüzklerin efendisi hayri pıtır gibi kitaplar sarmıyo, onun dışında soner yalçının kitapları da sıkıcı oluyo, şöle sürükleyici bişeyler varmı, yani ne bilim tarihle ilgili olabilir, erdal demirkıranınki gibi kişinin piskomanyak tezlerini ortaya koyduğu bir kitap olabilir, çünkü uydurma roman okuyunca beynimdeki onca sayfalık yerin boşuna dolduğunu hissediyorum :S ne tavsiye edersiniz?
-----------------------------glenn meade'in 8. gün hariç kitaplarını öneririm cünkü onu daha okumadım ama güzeldir büyük ihtimal
bu şahsiyetin kitapları belli bi gerçekler üzerine kurulmuş o yüzden boşuna doldurmaz beynini
bu kitapların türü de ülkeler arası polisiye/ gerilim
birde sevdiğim ama okurken biraz sıkıldığım bi kitap: tarihçi--elizabeth kostova
bu kitapta kazıklı voyvoda var ama kitap tamamiyle onun üzerine değil
tabii roman olduğu için karakterler de var ve onların yaşadıkları vs vs
adından da anlaşıldığı gibi tarihle ilgili
-
şu çılgın Türkleri okumuşsundur herhalde kesin :D
-
Git GOG al kesinlikle sıkılmazsın.
"Tek Bildiğim Hiçbir Şey Bilmediğimdir" Gioanni Papini diye ünlü bir İtalyan yazarı vardır. Bundan otuz yıl önce rahmetli Fikret Adil, Papini'nin "Gog" adlı bir yapıtını çevirmişti Türkçeye. "Gog" devletler satın alacak kadar zengin bir adamın akıl hastanesine düştükten sonra yazdığı anılardır. Yapıtın mültimilyarder kahramanı, çağın tüm konularına karşı zapt edimez bir merak duymakta ve etek dolusu paralar vererek, çeşitli düşünce akımlarıyla, geliştirmek istenen yeni kuramları, bunları yaratan ve öncülüğünü eden kişilerin ağzından öğrenmeye çalışmaktadır... (...) İnsanlık düşüncesinin vardığı son nokta, "Bir şey kıpırdıyordu"... Bizim de elli yıldan sonra gelebildiğimiz yer, "Kendimizin ne olup ne olmadığını" yeterince bilmediğimiz... Bu kadar engin bir bilgisizliğe erebilmek için, ne kadar çok çalıştık, tahmin edemezsiniz.... -Çetin Altan- (Arka Kapak'tan)
kitap günlük halinde olduğu için istediğin zaman bırakıp istediğin yerden başlıyabilirsin zaten sırası yok. Çoğu kişi GOG gibi bir insanın olamıyacağını düşünüyo ama yazar kendisinin başkasından bir tımarhanedeki bir adamdan yazıları alıp temize vçektiğini sölemiş. Gerçekten sapık ve gerçek bir kitap, zamanın en önemli insanlarıyla tanışıp manifestolarını dinliyo, parayı bastırıp hitlerle bile tanışıyor.
http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=QLBXVRJFDG52AV33DN41
-
dan brownun kitaplarını kesin oku hepside birbirinden harika inan okurken ajayip zevk alacağın kitaplar içinde tarih marih macera herşey var