Hangi Kitap Ya Da Kitapları Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    lord of the rings in kitabını oku filmindekınden cok daha guzel ve ayrıntılı

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek

Ben sana iki tane kitap söyliyim mavi tirenin esrarı ve cerrah

hiç kitap okumuyordum cerrahla başladım 2 günde bitirdim kitabı sadece bu kadar söyliyim

Lif"s Good
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

trevanian oku can sikintisi icin iyi gider
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=trevanian

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    mustafa armağan ın abdülhamidin kurtlarla dansı mükemmel bi kitap eğer terih seviyorsan kesin oku derim

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Adolf Hitler    Kavgam

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

sitede deliçobandan sonra trevinian bilen birisi daha site gelişiyor ya. Sıkmasın diyosan trevanian şibumi derim gerçi kesinlikle okurken ara vermemelisin max 2 günde okumalısın çünkü çok flashback var bir süre zaman karmaşası yaşayabilrsin, infazcı(kar kaplanı) oldukça sürükleyicidir gene. Wilbur Smith tavsiye edeceğim diğer yazardır. Eğer serilerinden alcaksan ilk kitapı almayı unutma :d ben balantine serisine 3. kitaptan başlamıştım :d

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    Chaoser bunu yazdı:
    xtlan bunu yazdı:

sitede deliçobandan sonra trevinian bilen birisi daha site gelişiyor ya. Sıkmasın diyosan trevanian şibumi derim gerçi kesinlikle okurken ara vermemelisin max 2 günde okumalısın çünkü çok flashback var bir süre zaman karmaşası yaşayabilrsin, infazcı(kar kaplanı) oldukça sürükleyicidir gene. Wilbur Smith tavsiye edeceğim diğer yazardır. Eğer serilerinden alcaksan ilk kitapı almayı unutma :d ben balantine serisine 3. kitaptan başlamıştım :d

bu iki arkadaşımıza katılıyorum trevanian ı bende öneririm ki bu kadar kişi beğeniyosa bişey vardır heralde

şibumi, gerçekten güzeldir diyorum birde belirtilen gibi kitaba fazla ara vermeden okuman gerekiyo yoksa tekrar başa dönmen gerekebiliyo

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist69
    pesimist69's avatar
    Erkek
    tornavidaya katılıyorum kavgam ı oku biraz sıkıcı ama güzel

Bir Klübü Büyük Yapan Taraftarlarıdır; GFB-KFY-CK-UNIFEB
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacı sanırım kişisel gelişim sarıyor senide benim gibi..

erdal demirkıranın hangi kitaplarını okudun ve tür olarak isim verirsen sana bir ton okunabilecek kitap ismi veririm ben.

kişisel gelişimse okuyabileceğim erdal demirkıran türünde 50 y yakın kitap adı verebilirim :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek

Çok Ciddiyim-Gülse Birsel;G.A.G metinleride war kitapta we çok komik
    Gayet Ciddiyim-Gülse Birsel;Birinci kitaptdan daa komik ama dili biras gösterişli Anlamını bilmedğin birçok Sözcük Olabilir.
    Yolculuk Nereye Hemşerim;bu kaitabı Bitiremedim Anlamını bilmediğim O kaadar sözcük Varki Sözlüğe Baqmaktan Kitabı Okuyamdım desemde olur ama alömanı tavsiye ederim anladığın noktalar süper komik.. Benmi arşivimin en Güzel VE Özel kitaplarıdır ...!!

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 4340 Toplam Mesaj: 26