Hangi Linux?
-
iyide kardeşim linux aynı linux diye ele alırsak eklentiler ile geliştirile bilir.Senin istediğin nedir?
hack, server, kolaylık, rahatlık, türkçe olması, bir süür aygıt olsun uğraşim mantığı vs...
Ona göre daha yardımcı olabilirler.Ben pek iyi bilmiyorum ama daha iyi olur söylersen.
-
7 10 ubuntu 64 ve 32 bit seçenekleri olan orijinal cd ler yatıyor çekmecede. Yükleyemedim.
d: tamamen boş. Bu sabah biçimlendirdim. Boot cd yapıp 64 lük cd yi taktım. Ama makine cozuttu. Yükleyemedim.
Beceriksizim biliyorum :)
kernel diye birşey yazdı ama ne yapmam ne zaman yapmam nasıl yapmam konusunda hiç fikrim yok. Biriniz gelsede kursa iyi olur be yaw..
-
lan yardım etsenize ! :D
-
tabii ki DEBIAN
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------
lan yardım etsenize ! :D
-----------------------------TugrulBaba
Hocam ben internet'ten 7.10 Ubuntu indirdim cd'ye iso olarak çektim direk bootable olarak başlangıçta açılıyor. Sonra Installation seçeceksin.Tercih ettiğin dil vs. kolayca ilerliyor.
Takıldığın tam nokta neresi söyle, yardımcı olayım.
-
Pardus Abe be negerk aramağa...
-
şimdi en baştan alayım.
makineyi kapatıyorum.
klavyem usb onu görmüyor cd den bi seçenekler geliyor. Tekrar makine kapatıyorum. normal soketli bir klavye takıyorum
makine crrrrrrr başlıyor ötmeye. Tırsıyorum hafiften:)
sonra yine klavye görmediği için direkt install seçeneğinde takılı olan menüde geri sayım bitiyor simsiyah bir ekran
en aşağıda kernel 10000000@ 8000 gibi bişey yazıyor. Ekran görüntüsü alamadığım için koymuyorum buraya.
Şu anda d sürücüsünde ubuntu diye bir klasör peydahlandı. D bomboş olduğu için sadece o var.
Makine başlar başlamaz uninstall ubuntu diye bir pencere geldi.
+ makineyi açarken siyah ekranda win mi ubuntumu diye sordu klavye algılamadığı için seçemedim winde açtı
dnin resmini bir koyayım bakın isterseniz.
-
Abi önce bi kalvye ve mouse'yi adam gibi yapıp dene. Installation seçeceksin. Devamı gelir, sende başka bi sorunlar var. :)
-
benim anakart desteklemiyormuş. aq
-
fedore corduo kesinlikle kullan abiama en az 30 gb yerin olmali birde yazdikca alan sikintisi yaratn bisi ona gore.