folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Marka Monitör Önerirsiniz?

Hangi Marka Monitör Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

15" vestel marka monitöre bakmaktan gözlerinin içi kan toplamış ve gözleri acıdan yanma duygusu içinde olan biri olarak soruyorum. monitörü değiştirecem de hangi marka nasıl bi şey alayım? fiyat - kalite uyumlu bi model arıyorum. ben vatan ve gold dan 17" samsung u beğendim ama sizlerede sorarak bi fikir alayım dedim. sonra pişman olmak istemem. 17" samsung kullanan ve "keşke almasaydım" diyeniniz varsa belirtirse sevinirim. ya da "şu model daha iyidir" diyen olursa da değerlendirmek isterim.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    samsung philips sony ler güzeldir de genede işin piri var burda rene o yorum yapsın ben şahsen samsung kullanıyorum 1 yıldır memnunum hiç bi - sini görmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    gerçekten vesteller acayip göz yoruyor benimki philips allaha şükür hiç bir şeyini görmedim 1 tane ölü pixel var onu da aldıktan 6 ay sonra farketttim bak aklıma geldi ama şu an yerini bile bulamıyorum :)))

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Hyundai (böyle yazılıyodu galiba)

15 g modeli war bende 15" lik 200 Hz yediğini bizzat kendi gözümle gördüm üstüne monitör tanımam : ) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    philips derim ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    ya philips denildi de şimdi dikkatimi çekiyor 17" philips ile 17" samsung arasında fiyat anlamında pekde bi fark yok aslında. 40-50 lira gibi bi fark var. ben samsung düşünmüştüm ama philips hiç aklıma bile gelmemişti. walla iyice kafam karıştı :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kafani iyice karistirmak gibi olmasın ama lg-philips-samsung dan sasma ama lcd crt farketmez

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    Philips 190s LCD var oldukca güzel ama önerim tabiki sony

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    Lcd almayı düşünmüyorum hoja. fiyat farkı çok fazla. ama crt philips ile samsung dan birini alacam gibi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lcd alacaksan tepki süresi 4 ten fazla olmasın 8 den fazla tepki süresi olan lcd ler de oyun oynadığında titireme yapar.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

Samsung SyncMaster 940BW 19" LCD var 450-500 e bulursun ( kdv dahil garantili fiyat )

Hakkında yapılan onca olmsuz yoruma karşın bir kötülüğünü görmedim cillop gibi monitör üstelik widescreen 4ms tepki süresi

Not: Bence 17" yerine 19" tercih etmelisin CRT yerinede LCD

gaipten görüntüler
Toplam Hit: 4395 Toplam Mesaj: 28