Hangi Marka Monitör Önerirsiniz?
-
Bundan 4-5 ay önce Phılıps 170C aldım, hem fiyatı ucuzdu hemde görüntü kalitesi güze.Şiddetle tavsiye ediyorum şu ana kadar hiç bi yamuğunu görmedim..
-
kardeş ben sana 19 inç crt samsung monitor satayım cok temiz kullanılmış eğer görüşmek istersen mesutoncu47@msn.com
-
6 senelik 17" hyundai var bana mısın demedi :) hyundai öneririm :)
-
Değerli arkadaşım sana test birincisi samsung 770P 17" LCD monitörü israrla tavsiye ederim, bir incele
-
17'' philips flat al memnun kalmazsan bire bir deiştiririz abi :D
-
17" philips var memnunum şahsen.Fakat lcdlerde bozuk pixel çok oluyor dikkat et.Bazı satıcılar yok 2 taneden aşağı olmazsa değiştirmeyiz gibi kurallar koymuşlar.Güvenebileceğin yerden al.Ben ilk aldığımda bozuk pixel vardı.Değiştirdiler adamlar hemen.
-
Casper Harici Tüm MonitörLer (:
-
kardeşş samsungum var çok memnunum bi ara vestel kukkandım yani aynı dertten şikayeçiyiz çok göz yoruyo samsung yada philips al sen blirsin ama bence lcd alma crt al daha sağlıklı ve daha ucuz piksel bozulmalarıda olmuyo kolay gelsin :D (ama alırsan 4 msli samsung la tam bir MAKİNA) :D
-
Monitör >
> FP-71G+ 17" LCD (Gümüş-Siyah).jpg)
Fiyatı 204 $ + Kdv İndirimli Fiyatı 189 $ + Kdv KDV Dahil 309.55 YTL Bonus 6 Taksit
%4 indirimli297.17 YTL Havale ile 294.07 YTL Ben Bunu Kullanıyorum Gayet Memnunum. Tavsiye Ederim...
-
şu 5 monitör kaldı listemde.
1- 17" 793DF CRT-DYNA FLAT SAMSUNG : 175,50 (kdv dahil)
2- 19" 997MB CRT FLAT SAMSUNG : 260,10 (kdv dahil)
3- 19" 109B70 CRT FLAT PHİLİPS : 279,00 (kdv dahil)
4- 19" K-A19 3MS WİDESCREEN LCD NEOVO : 324,00 (kdv dahil) (bunun markası dandik bi şeye benziyo ama fiyatı 19" LCD için çok cazip)
5- 17" FP-71G LCD BENQ : 296,01 (kdv dahil) Holydemon un önerdiği bu monitör baya iyi gibi ama tepki süresi 8ms olması beni biraz düşündürüyo. sniper elite yada NFS oynarken ekran titremesinden korkuyorum.
fiyatları vatanbilgisayardan aldım. pazar günü gidip birini alıp gelecem topkapıdan. son kararı da orada verecem gibi görünüyor. farklı fikirleri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.