Hangi Mini-Dizi ? (Tavsiye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    halat bunu yazdı

Evet gençler, kaliteli mini-dizi tavsiyelerini burada toplayalım.

Öncelikle ben başlayayım.

"Unsere Mütter, Unsere Väter" ==> 2. dünya savaşı ile ilgili, üç bölümlük Alman menşeli bir mini-dizi. Savaşı bir de Alman tarafının gözünden   izlemek isteyenler için.

nasıl bi diziymiş bu yav. beni benden aldı. çok hoşuma gitti.

bugün başka bi konuda yazmıştım.

Jekyll var bilen bilir Dr Jekyll ve Mr Hide diye bi öykü vardır. onun modern hali. oldukça iyi. bu tarz şeyleri sevmeseniz bile hoşunuza gidebilitesi yüksek. senaryo Steven Moffat'a ait daha ne diyim ey cemaat =)

falling skies var uzaylı muzaylı. ilk sezon baya sarmıştı ama ikinci sezondan itibaren tatmin etmedi. şimdi üçüncü sezonda. gene de bu tür sevenler için iyi dizi fakat ilk sezonun tadı damağınızda kalınca sonradan hayal kırıklığı yaşatabilir. zaten minilikten de çıktı çıkacak. üç sezon olmuş. yaz ayları dizisi. yazın birkaç bölüm çıkıyor sonraki sezon öteki yaz çıkıyor. bizimkiler doktorlar falan yayınlar adamlara bak hobi olsun diye bilimkurgu çekiyor. o açıdan bakınca harika bile diyebiliriz aslında. ilk çıktığında mini dizi diye duyuruldu sonra tutunca devam ettirdiler.

Lost Room muydu ne mistik objelerin olduğu bi dizi var. o da güzel. tabi yine meraklılarına hitap ediyor. olayı biraz paralel evrene falan çekip bilim kurgu katmaya çalışmışlarsa da sonunu öğrenmek için izlemeyin hayal kırıklığı olur. olayları izlemek için, kurguyu izlemek için seyredin başlayacaksanız. bir buçuk saatlik 3 bölüm veya 45 dakkalık 6 bölüm olarak veriliyor nette. kafanızı karıştırmasın. 

The lost room iyi gibi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

10 bölüm pasific tom hanks yönetmenligi 
    her bölümü bir film 

abd. japonya çıkarmasını ve bir kaç adayı ele geçirme savaşı çok güzel.

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

unsere mutter, unsere vater güzel diziymis.

almanca olması süper oldu hatta.

bir günde bitirdim 3 bölümü... baska var mı bu sekil almanca bildiginiz?

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

konu tam benlik direk zaten hunted izlemeye başladım keşke konun 2. mesajında liste yapılsaymış daha iyi olurmuş :)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

mastersofhorror.jpg%20%28400×535%29

masters of horror. her bölümde farklı hikayenin işlendiği ve her bölümde farklı yönetmenin yönettiği 2 sezonluk mini dizi. bölümlerin birinde poe'nun bile bir hikayesi var.

korku severler kaçırmamalı.

harpers.jpg%20%28550×776%29

harper's island. yine bir korku dizisi, bir grup gencin toplanıp bir adaya gidip düğün yapmasıyla başlıyor olaylar. geçmişe dair cinayetler ve akıl ermez katil. güzel bir mini dizi. sanırım 2 sezondu.

gençlik korku severler kaçırmamalı.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

black mirror iyidir.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

misfits hacılar fenaa 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

valla yazılmadıysa sherlock iyidir okuyamadım. bir de çiziğimiz olsun izleyeceklerim çıkar illa ki :)

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 4000 Toplam Mesaj: 29