folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Mürekkep Püskürtmeli Yaziciyi Tavsiye Edersiniz?



Hangi Mürekkep Püskürtmeli Yaziciyi Tavsiye Edersiniz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek

    Minimum masraf/max çıktı  hangi yazıcı ile Alabiliriz ? Güncel Öneriler var mı? Kartuşlu mu yoksa diğer türlü dolum mu nasıl alcaz neye dikkat edicez 


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ekim/2005
    Erkek

    epson L3251 kullanıyorum. ev kullanıcısı için yeterli, wireless var, tarama var, foto basabiliyor. ama fotolar anı fotosu ise okey. çözünürlük ve baskı kalitesi bana profesyonel gelmedi. yakın fiyata 300-500-1000 üzerine koy çok daha profefosyonel baskı al diye öneriniz varsa (tanklı) duymaya hazırım.


    Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 2504 Toplam Mesaj: 23
püskürtmeli yazici.ĺ printer