Hangi Operatör Hangi Tarife?
-
rahmican bunu yazdıiQsuz bunu yazdırahmican bunu yazdı
15 senelik türkcell hattım vardı sırf yıkılan paket için avea'ya geçtim mutluyum. 500dk heryone + 1000sms heryöne + 1gb internet aylık 19TL.
hocam son katılım tarihi 18 temmuz diyo acaba uzattılar mı o süreyi?
sitelerinde göremedim son katılım tarihi buyur http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/konusmanetsms.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturasiz.konusmanetsms&pagemenu=paketler.konusma.faturasiz
not: Bence öyle son katılım tarihi yok çünkü bangır bangır heryerde reklam yapmaya devam ediyorlar.
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml
burda yazıyo hocam
-
iQsuz bunu yazdırahmican bunu yazdıiQsuz bunu yazdırahmican bunu yazdı
15 senelik türkcell hattım vardı sırf yıkılan paket için avea'ya geçtim mutluyum. 500dk heryone + 1000sms heryöne + 1gb internet aylık 19TL.
hocam son katılım tarihi 18 temmuz diyo acaba uzattılar mı o süreyi?
sitelerinde göremedim son katılım tarihi buyur http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/konusmanetsms.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturasiz.konusmanetsms&pagemenu=paketler.konusma.faturasiz
not: Bence öyle son katılım tarihi yok çünkü bangır bangır heryerde reklam yapmaya devam ediyorlar.
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml
burda yazıyo hocam
Şimdi gördüm evet kapatmışlar yeni müşteri alımını. Böyle kampanyaları takip etmek lazım ama 15 yıllık bir turkcelli olarak avea'lı değilsen geç derim
-
ErotikPanda bunu yazdı
20 tl altı diyemeyeceğim ama 500 dk 2000 sms SINIRSIZ İNTERENET avea. 30tl
nası geçiş yapıyoz buna hacım faturalı için mi bu. geçeyim faturalıya bitsin.
-
ErotikPanda bunu yazdı
bende bu paket var 20 tl. sana özel diye bi mesaj gelmişti. ordan geçmiştim. call center ile pazarlık yapın belki sizinkinide aynı tarifeden yaparlar.
-
2 günle her yöneyi kaçırmışım resmen ya. ama olsun üni de herkez avea zaten zararı yok :D avea tam öğranci işi ben bunu farkettim
-
avea 30000 akar :)
-
bu 1 ayda 3 tane operatör değiştirdim, hepsini şöyle özetleyim,
ilk başta turkcell dim. yaklaşık 8 senedir kullanıyordum turkcell i. bunlar bir gün benim canımı sıktılar, 10 mbl ık interneti günlük 19 liraya kakalamaya çalıştılar bana. yanlış okumadın :) 10 mb kotalı internet günlük 19 lira :) hemde kotayı aştıktan sonra y.rak gibi bedel ödettiriceklerdi. tepem attı.
avea nın web sitesine girdim. 30 tl ye 500 dk her yöne 2 gb ak lı sınırsız internet 5.000 sms (sms miktarından emin değilim) tarifeye rastladım. çok cazip gelmişti. birde dışarda telefondan interneti paylaşarak pc den her yerden internete bağlı olabilirim düşüncesiyle geçmeye karar verdim. üstelik tahaüt felan gerekmiyordu. ne zararı olur ki diye düşünerekten geçtim aveaya faturalı olarak. hattım aktif olduktan 2 gün sonra lanet etmeye başladım avea ya. hiç bir yerde çekmiyor kodumun telefonu. istanbulda oturuyorum, almadan önce " köyünde bile çekicek " demişlerdi, güzelşehir de çekmiyor daha. direk gittim vodafone a,
aylık 25 tl ye bi tarifeye rastladım. 500 mb internet, 5.000 sms ve 500 dk her yöne. şuanlık memnum.
1 hafta boyunca avea kullanmış oldum. (vodafone hattım aktif olana kadar).
şimdi vodafone kullanıyorum 1 haftadır. şöyle maddeler halinde özetleyim,
- Turkcell tam bir paracıdır. Fahiş fiyatlara hizmet verirler ama kalitelidir. özellikle müşteri hizmetlerini çok seviyorum.
- avea'nın çok cazip tarifeleri vardır fakt bok gibidir. hiç bir yerde çekmez. hele de merkezi bi yerde değilseniz. ayrıca müşteri hizmetleri telefonu "ALO" diye açmaktadır.
- vodafone hepsinin ortasıdır fakat bir yönü var ki beni çıldırtıyor, her telefon görüşmesinden sonra telefonda bi uyarı çıkartıyor. "Telefonunuz ses çaldı" şeklinde. vaz geç diyorum sonra da kart vizit yollamak istermisin 23 Kuruş'a diyor. her telefon görüşmesinden sonra 2 kere vazgeç seçiyorum. beni sinir etti.
şuanda vodafone dan memlunum. eğer ben çok para öderim iyi hizmet alırım diyorsanız Turkcell, yok ortaya karışık diyorsanız Vodafone, yok ben bokum gibi iletişim kurmak istiyorum diyorsanız avea.
Espo tarafından 04/Ağu/12 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
ErotikPanda bunu yazdı
------------------------------------------------------------------
20 tl altı diyemeyeceğim ama 500 dk 2000 sms SINIRSIZ İNTERENET avea. 30tl-------------------------------------------------------------------
Şuan bunu kullanıyorum. bendebende kullanıyorum aynı tarifeyi ama ne hikmetse hiç 30 tl gelmiyor
-
FOXXLY bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
bende bu paket var 20 tl. sana özel diye bi mesaj gelmişti. ordan geçmiştim. call center ile pazarlık yapın belki sizinkinide aynı tarifeden yaparlar.
Bu paketi alsak internet için sırf problem olurmu pc'den girebilirmiyiz ? telefon dandik bende ne gibi aparat gerekir pc'e bağlamak için
-
gencturkcell e geç 20 tl 2000 dk konuş