Hangi Rap Sanatçısını Dinlersiniz?
-
vay bee hocalar siz aşmışsınız,rap metal falan, ülkemizde bu kadar yayıldığını bilmiyordum.Adamlar kültürümüzü yok etmişler de haberimiz yok.a4 bir eklenti yapmak istiyorum bu sanatçı kısmına
Yılmaz Güney'in bir sözü var
"Halkın sanatçısı,halkın savaşçısıdır"
buna uyan kaç kişi var acaba...:)
Keyifli dinlemeler size.. -
http://rapidshare.de/files/15985712/ihtilal-Destursuz_Mekana_Dalma.mp3.html İHTİLAL den bi parça beyler ülkemizin tek hardcore rap yapan grubu , beğenirsiniz umarım : )
-
Rock kültürü mahvetmek değildir. Pop veya rap dersen anlarım. Pop müzikle gençlik mahvoluyor, sadece duyuyorlar. Dinliyorlar demiyorum duyup ayak uyduruyorlar sadece. Bu tür şeylerle düşünemiyorlar artık, bazı konularda duyarsız kalıyorlar.. Böyle şeyleri benden daha iyi anlatabilecek olan Triumph'a devrediyorum.
-
http://rapidshare.de/files/25585461/ihtilal_ft.Baskan_B_rak_p_Gidemem.mp3.html aynı gruptan slow bir parça : )
-
SNOOP DOGG***** snoop baba bizi Longbeah e götürrrr.
50 kuruş
eminem
dmx
ludacris
CEZA
bu aradaCeza "it dalaşı" olan varsa upload edebilrimi?
-
Rock kültürü mahvetmek değildir. Pop veya rap dersen anlarım. Pop müzikle gençlik mahvoluyor, sadece duyuyorlar. Dinliyorlar demiyorum duyup ayak uyduruyorlar sadece. Bu tür şeylerle düşünemiyorlar artık, bazı konularda duyarsız kalıyorlar.. Böyle şeyleri benden daha iyi anlatabilecek olan Triumph"a devrediyorum.
-----------------------------------------------------------------------------
rap'in kültürü mahvettiği filan yok , 17 yaşındayım 12 yaşımdan beri dinliorum , 14 15 yaşımdan beri de raple uğraşıorm ama şu ana kadar dinini değiştiren bir rapper görmedim ;) bilmem anlatabildimmi rocker kardeşim , taksimde metalcileride görüyoruz tipitip modeller ailelere filan askıntı olup terbiyesizlik yapıyor,sırf özenti oldukları için din değiştiriorlar ve manasız sözler , ama enstruman olayları kalitelidir metal'in Rock'ın ona bişe demiicem , bide rap dinle , toplumsal yaraları , vatan millet sewgisini , gençlerdeki boş uğraşları konu ediniyor , sözler anlamlı ; tabi kaliteli mc leri dinliiceksinkii rap'i anlayasın !! -
bu sitede kaç tane metalci var acaba :)
1.ben
2.a4tech
3.Triumph
benim bildiklerim bunlar var mı başka bizim tayfadan :)
-
@DeAd_BoDiEs: golgeler, doguhan ve rockipsiz de var benim bildiğim.
-
tabi ya dghn babayı unuttuk a.q :D
-
rock'ın metal'in anatomisi bozuk bi kere be kardeşim , gotikliktir , satanistliktir yok bilmem nedir , ama rap te böyle bişe yok , heee bana bi kaç tane örnek vermişsin ; istisna işte , istisnalar kaide'yi bozmaz biliosun : ) , sen onları örnek vermişsin ama ben sana dünya genelindeki bütün rap müzikleri örnek olarak verebilriim ; genel konu bellidir ; aşktır , laylaylomdur bunlar yok , ztn gerisi bana yeter : )
Toplam Hit: 7960 Toplam Mesaj: 71