Hangi Rap Sanatçısını Dinlersiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    vay bee hocalar siz aşmışsınız,rap metal falan, ülkemizde bu kadar yayıldığını bilmiyordum.Adamlar kültürümüzü yok etmişler de haberimiz yok.a4 bir eklenti yapmak istiyorum bu sanatçı kısmına

Yılmaz Güney'in bir sözü var
    "Halkın sanatçısı,halkın savaşçısıdır"

buna uyan kaç kişi var acaba...:)
    Keyifli dinlemeler size..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.de/files/15985712/ihtilal-Destursuz_Mekana_Dalma.mp3.html İHTİLAL den bi parça beyler ülkemizin tek hardcore rap yapan grubu , beğenirsiniz umarım : )

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Rock kültürü mahvetmek değildir. Pop veya rap dersen anlarım. Pop müzikle gençlik mahvoluyor, sadece duyuyorlar. Dinliyorlar demiyorum duyup ayak uyduruyorlar sadece. Bu tür şeylerle düşünemiyorlar artık, bazı konularda duyarsız kalıyorlar.. Böyle şeyleri benden daha iyi anlatabilecek olan Triumph'a devrediyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.de/files/25585461/ihtilal_ft.Baskan_B_rak_p_Gidemem.mp3.html aynı gruptan slow bir parça : )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SNOOP DOGG***** snoop baba bizi Longbeah e götürrrr.
    50 kuruş
    eminem
    dmx
    ludacris

CEZA

bu aradaCeza "it dalaşı" olan varsa upload edebilrimi?

"Less is More"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Rock kültürü mahvetmek değildir. Pop veya rap dersen anlarım. Pop müzikle gençlik mahvoluyor, sadece duyuyorlar. Dinliyorlar demiyorum duyup ayak uyduruyorlar sadece. Bu tür şeylerle düşünemiyorlar artık, bazı konularda duyarsız kalıyorlar.. Böyle şeyleri benden daha iyi anlatabilecek olan Triumph"a devrediyorum.
    -----------------------------------------------------------------------------
    rap'in kültürü mahvettiği filan yok , 17 yaşındayım 12 yaşımdan beri dinliorum , 14 15 yaşımdan beri de raple uğraşıorm ama şu ana kadar dinini değiştiren bir rapper görmedim ;) bilmem anlatabildimmi rocker kardeşim , taksimde metalcileride görüyoruz tipitip modeller ailelere filan askıntı olup terbiyesizlik yapıyor,sırf özenti oldukları için din değiştiriorlar ve manasız sözler , ama enstruman olayları kalitelidir metal'in Rock'ın ona bişe demiicem , bide rap dinle , toplumsal yaraları , vatan millet sewgisini , gençlerdeki boş uğraşları konu ediniyor , sözler anlamlı ; tabi kaliteli mc leri dinliiceksinkii rap'i anlayasın !!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bu sitede kaç tane metalci var acaba :)
    1.ben
    2.a4tech
    3.Triumph
    benim bildiklerim bunlar var mı başka bizim tayfadan :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    @DeAd_BoDiEs: golgeler, doguhan ve rockipsiz de var benim bildiğim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    tabi ya dghn babayı unuttuk a.q :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    rock'ın metal'in anatomisi bozuk bi kere be kardeşim , gotikliktir , satanistliktir yok bilmem nedir , ama rap te böyle bişe yok , heee bana bi kaç tane örnek vermişsin ; istisna işte , istisnalar kaide'yi bozmaz biliosun : ) , sen onları örnek vermişsin ama ben sana dünya genelindeki bütün rap müzikleri örnek olarak verebilriim ; genel konu bellidir ; aşktır , laylaylomdur bunlar yok , ztn gerisi bana yeter : )

Toplam Hit: 7960 Toplam Mesaj: 71