Hangi Rap Sanatçısını Dinlersiniz?
-
Metal Müzikte Vurulan Calınan Her Notada bile bir ahenk vardır (Sacma sapan calınan black-hardları karıstırmıom onların zevki ayrı :) ) Ama söylermisiniz bana rapte bir tane nota varmıdır ? notasız müzik olurmu bir sineğin vızlamasında bile nota varken =) arkadan calan iki cıstak cıstak sesiyle sanat olmaz ayrıca rapcilerin geneli tikidir..! Metalcilere tiki demeyin kesinlikle..! ayrıca sunu söleyim ceza rockncoke konserinde kırac diye bağıranlara cevabı " kırac HALK.! Konseri veriyor Gidin orda dinleyin" dedi bu nasıl bi zihniyettir bu resmen halkı ezmektir..! kıracı savunmuorum sadece rapcilerin zihniyetini gösteriyorum.. iki birbirine uymayan osmanlıca arapca sözcükler kullanıp insanları yemek mantıklı bi sanat deildir..! Dediğim gibi rapte müzik yok dolayısıyla notada yok okunan bir metin roman misali ve bunların icinde duygu olması mümkün deil..! duygusuz bi şiir diye görüyorum bu rap olayını..! hiphop farklıdır ama oda technoya yakın bi olay =) Ve ayrıca a4 kardesime özenti denmiş Doğukan Yokkende Popcular Dısarıydı..! Ve Yine Popcular Dısarı =)
-
@jamaican: Geçmiş sayfalara bakarsan cevap verip veremediğimi anlarsın. Ayrıca ben/biz küfür ediyor muyuz ? Lütfen biraz seviye..
-
Hangisi Topluma Bilinc Kazandırmak bunuda okuyun :
Ateş toprak hava olmuş
Yağmur olmuş hayat vermiş sana
Kalbin olmuş ruhun olmuş
Aklın olmuş yol göstermiş sana
Bir ömürlük maceranda
Hikayeni anlat bana
Ne anlam verdin sen buna
Ruhunda neler var senin
Korkma ondan bundan
Ne ölümden ne hayattan
Bu dünyada gördüklerinin
Hepsi bir hepsi haktan
Atalarına malum olmuş
Kitap yazmış anlatmışlar sana
İmam rahip rehber olmuş
Yalan yanlış aktarmışlar sana
Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin
İnsanoğlu kendini arar
Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün
Yarım kalan işin var senin
Korkma ondan bundan
Ne ölümden ne hayattan
Bu dünyada gördüklerinin
Hepsi bir hepsi haktan
.............................................
Bu Alemi Gören Sensin
.
Bu alemi gören sensin
Yok gözünde perde senin
Haksıza yol veren sensin
Yok mu suçun bunda senin
Bu alemi gören sensin
Kainatı sen yarattın
Herşeyi yoktan var ettin
Beni çıplak dışar' attın
Cömertliğin nerde senin
Bu alemi gören sensin
Adem'i sürdün, bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin
Bu alemi gören sensin
Veysel neden aklın ermez
Uzun kısa dilin durmaz
Eller tutmaz gözler görmez
Bu acayip sır da senin
Bu alemi gören sensin
......................................
herneyse türkiyenin en iyi metal grubunun (pentagram) sözlerini takdim ediyorum sadece Bu Türklerinki..Bide diğerleri var ;)
http://www.darklyrics.com/lyrics/pentagram/bir.html#2 -
Removed...
-
helal olsun doguhan kardeşime beah walla son noktayı koydu:)))ulen nası da yağ çekiom ama di mi nese abi dediim gibi konuyu çok saptırıyoz bence birisi bi topicmi açtı we o topic e sinir mi oldun?aç abicim kendininkini orada tartış istediini kafiyeye bak beah:))))işte aynen bööle arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım we a4tech e hak weriom no küfür:)))
-
sagopa kajmer dinlerim trde rapi götüren isim o
-
Only Sagopage.
-
türkce rap: ceza sago fuat kolera
yabancı eminem.. -
azcık silahsız kuvvet-ceza falan dinleseniz topluma bişeyler anlattıklarını anlarsınız...
rock milliyetçiliin sesi<* doguhan kendi adına konuş bence..
bu ulkede hiç bir rap sitesinde pkklılar için onlar haklarını arıyor denmedi.ama çok sayıda metal sitesinde ,rock sitesinde böle dendi ve adamlar banlanmadı..
biz metal topluma bişi katmıo dedik mi hayır demedik...
üstünze alınıosunuz.yarası olan gocunur (: -
pit10
Toplam Hit: 7931 Toplam Mesaj: 71