Hangi Telefonu Almalı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

hocam merak ettim sizin iş ne

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://img.enaa.com/oddelki/telefonija/Assets/product_images/vecSlik/najvecje/CAT_2.jpg

gün gelecek atmadığım her post için bana küfredeceksiniz.

(zalimadam)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Sony alma hocam ekranları çok boktan. Diğer markalara göre sönük kalıyor ekranları. 

Ekranı kötü olan Xperia Z1.

Z1 compact, Z2, Z3 ve Z3 compact ta ekran çok güzel.

Parlaklık konusunda ise senin aklını Amoled ekran karıştırıyor. Amoled çok parlak ama net şekilde renkler çok yapay. Gözünle gördüğün renkten çok daha yüksek kontrast ile renkleri veriyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar hep üst segment telefonları söylemişsiniz. ben de dışardaydım canıma tak etti gittim teknosaya aldım hediye çekimi

1189 lira

lg g3 beat aldım amk. daha paketini açmadım oturdum yorumlara bakıyorum falan. ona göre iade edicem veya açıcam.

1000 lira tuttu yine tekno garanti yaptırdım 150 liraya en azından telefonsuz kalmıyorum verdiğim paranın belli bir bölümünü iade ediyor diye.

şimdi siz de bir yorum yapın bu lg g3 beat nasıldır ? hiç araştırmadan aldım

1 gb ram var bunda yeticek mi yetmicek mi hiç bilmiyorum.

şu ara cep durumu da boş olduğundan üstüne para ekleyemedim tabi öğrenci adamım

yorumlara ihtiyacım var şuan

teknosa gibi mağazanın allah burdan belasını versin.

bu kadar kazık bir yer görmedim. her şey piyasanın 200-300 lira yukarısında

angelofhope tarafından 08/Kas/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@qoqo

Sony uzun zamandır tft ekran kullanıyordu son modellerde ne yaptı ne etti bilgim yok ondan öyle dedim. Amoled ekran iyi güzelde gece karanlıkta kullanırken adamın gözünü mikiyor resmen.

@angel 

G3 Beat, G3'ün minisi gibi bir şey. LG G2 Mini var bende mesala benimkinden tek farkı senin telefonda görüntü sabitleyici sensör var kamerada birde ekranı biraz daha geniş o kadar. Geriye kalan her bi bok aynı. Ben G2 Mini'yi 720 liraya aldım paralel ithalat. Sana giren kazığı hesapla işte oradan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

@qoqo

Sony uzun zamandır tft ekran kullanıyordu son modellerde ne yaptı ne etti bilgim yok ondan öyle dedim. Amoled ekran iyi güzelde gece karanlıkta kullanırken adamın gözünü mikiyor resmen.

@angel 

G3 Beat, G3'ün minisi gibi bir şey. LG G2 Mini var bende mesala benimkinden tek farkı senin telefonda görüntü sabitleyici sensör var kamerada birde ekranı biraz daha geniş o kadar. Geriye kalan her bi bok aynı. Ben G2 Mini'yi 720 liraya aldım paralel ithalat. Sana giren kazığı hesapla işte oradan.

bana fena kazık girdi zaten amk. g2 telefon gitti yani dağ gibi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bence git Beatı geri ver üstünü tamamla normal G3 al.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

1 gb ram 2 sekmeyi zor görürsün dostum ver telefonu o kadar yazdık sana zenfone5 al git daha ucuz 2 tane alırsın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

1 gb ram 2 sekmeyi zor görürsün dostum ver telefonu o kadar yazdık sana zenfone5 al git daha ucuz 2 tane alırsın

Dostum okuyamadım ki sabah yazdım. evden çıkmak zorunda kaldım

bu zenfone 6 da var. bunların pil ömrü nasıl ?

@mustafa

hocam bu ara çok harcama yaptım yeni bilgisayar falan aldım.

öğrenci adamım çıkar cepten ama zorlar beni.

angelofhope tarafından 08/Kas/14 20:46 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Dostum okuyamadım ki sabah yazdım. evden çıkmak zorunda kaldım

bu zenfone 6 da var. bunların pil ömrü nasıl ?

Boyutu senin için önemli değilse su elindeki telden çok gider sen al Robot yaptırırım sana batarya o numara olur sabah okula idin keske zenfone6 boyutu önemli değilse g3 Beat iyidiri

Toplam Hit: 3194 Toplam Mesaj: 25