Hangi Telefonu Almalı ?
-
hocam merak ettim sizin iş ne
-

gün gelecek atmadığım her post için bana küfredeceksiniz.
(zalimadam)
-
Mustafa bunu yazdı
Sony alma hocam ekranları çok boktan. Diğer markalara göre sönük kalıyor ekranları.
Ekranı kötü olan Xperia Z1.
Z1 compact, Z2, Z3 ve Z3 compact ta ekran çok güzel.

Parlaklık konusunda ise senin aklını Amoled ekran karıştırıyor. Amoled çok parlak ama net şekilde renkler çok yapay. Gözünle gördüğün renkten çok daha yüksek kontrast ile renkleri veriyor.
-
hocalar hep üst segment telefonları söylemişsiniz. ben de dışardaydım canıma tak etti gittim teknosaya aldım hediye çekimi
1189 lira
lg g3 beat aldım amk. daha paketini açmadım oturdum yorumlara bakıyorum falan. ona göre iade edicem veya açıcam.
1000 lira tuttu yine tekno garanti yaptırdım 150 liraya en azından telefonsuz kalmıyorum verdiğim paranın belli bir bölümünü iade ediyor diye.
şimdi siz de bir yorum yapın bu lg g3 beat nasıldır ? hiç araştırmadan aldım
1 gb ram var bunda yeticek mi yetmicek mi hiç bilmiyorum.
şu ara cep durumu da boş olduğundan üstüne para ekleyemedim tabi öğrenci adamım
yorumlara ihtiyacım var şuan
teknosa gibi mağazanın allah burdan belasını versin.
bu kadar kazık bir yer görmedim. her şey piyasanın 200-300 lira yukarısında
angelofhope tarafından 08/Kas/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir -
@qoqo
Sony uzun zamandır tft ekran kullanıyordu son modellerde ne yaptı ne etti bilgim yok ondan öyle dedim. Amoled ekran iyi güzelde gece karanlıkta kullanırken adamın gözünü mikiyor resmen.
@angel
G3 Beat, G3'ün minisi gibi bir şey. LG G2 Mini var bende mesala benimkinden tek farkı senin telefonda görüntü sabitleyici sensör var kamerada birde ekranı biraz daha geniş o kadar. Geriye kalan her bi bok aynı. Ben G2 Mini'yi 720 liraya aldım paralel ithalat. Sana giren kazığı hesapla işte oradan.
-
Mustafa bunu yazdı
@qoqo
Sony uzun zamandır tft ekran kullanıyordu son modellerde ne yaptı ne etti bilgim yok ondan öyle dedim. Amoled ekran iyi güzelde gece karanlıkta kullanırken adamın gözünü mikiyor resmen.
@angel
G3 Beat, G3'ün minisi gibi bir şey. LG G2 Mini var bende mesala benimkinden tek farkı senin telefonda görüntü sabitleyici sensör var kamerada birde ekranı biraz daha geniş o kadar. Geriye kalan her bi bok aynı. Ben G2 Mini'yi 720 liraya aldım paralel ithalat. Sana giren kazığı hesapla işte oradan.
bana fena kazık girdi zaten amk. g2 telefon gitti yani dağ gibi.
-
Bence git Beatı geri ver üstünü tamamla normal G3 al.
-
1 gb ram 2 sekmeyi zor görürsün dostum ver telefonu o kadar yazdık sana zenfone5 al git daha ucuz 2 tane alırsın
-
Atakan bunu yazdı
1 gb ram 2 sekmeyi zor görürsün dostum ver telefonu o kadar yazdık sana zenfone5 al git daha ucuz 2 tane alırsın
Dostum okuyamadım ki sabah yazdım. evden çıkmak zorunda kaldım
bu zenfone 6 da var. bunların pil ömrü nasıl ?
@mustafa
hocam bu ara çok harcama yaptım yeni bilgisayar falan aldım.
öğrenci adamım çıkar cepten ama zorlar beni.
angelofhope tarafından 08/Kas/14 20:46 tarihinde düzenlenmiştir -
angelofhope bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Dostum okuyamadım ki sabah yazdım. evden çıkmak zorunda kaldım
bu zenfone 6 da var. bunların pil ömrü nasıl ?
Boyutu senin için önemli değilse su elindeki telden çok gider sen al Robot yaptırırım sana batarya o numara olur sabah okula idin keske zenfone6 boyutu önemli değilse g3 Beat iyidiri