Hangi Telefonu Almalı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer benim oyunla vs işim olmaz beni uzun yıllar götürsün ben düz mantık adamım diyorsan Lumia serisine bak. Marketi bomboş fakat Whatsapp vs var işini görür yani.

Android'e 5 GB ramde verseniz dibine kadar harcar. O yüzden ram olayını gereksiz buluyorum. Zaten Android'in kendisi sanal makine üstünde çalışıyor. Fakat Android L köklü değişikliklere gidilecek ve bu kasma sorunları, ram harcama vs yok edilecek deniyor. Bakalım beklemedeyiz...

Zenfone serisi batarya konusunda sıkıntılıdır hocam. iPhone sahipleri gibi cebinde şarj aletiyle dolaşırsın. Onun dışında parasına göre güzel alet fakat tasarımları berbat.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Eğer benim oyunla vs işim olmaz beni uzun yıllar götürsün ben düz mantık adamım diyorsan Lumia serisine bak. Marketi bomboş fakat Whatsapp vs var işini görür yani.

Android'e 5 GB ramde verseniz dibine kadar harcar. O yüzden ram olayını gereksiz buluyorum. Zaten Android'in kendisi sanal makine üstünde çalışıyor. Fakat Android L köklü değişikliklere gidilecek ve bu kasma sorunları, ram harcama vs yok edilecek deniyor. Bakalım beklemedeyiz...

Zenfone serisi batarya konusunda sıkıntılıdır hocam. iPhone sahipleri gibi cebinde şarj aletiyle dolaşırsın. Onun dışında parasına göre güzel alet fakat tasarımları berbat.

şarj konusu benim için önemli birşey. bütün gün dışarda olduğum oluyor. wphone da almak istemiyorum hocam açıkçası

şarj aleti taşıma olayına karşıyım biraz. 

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

şarj konusu benim için önemli birşey. bütün gün dışarda olduğum oluyor. wphone da almak istemiyorum hocam açıkçası

şarj aleti taşıma olayına karşıyım biraz. 

G2 en uygunu idi sana ama dayanamamış. Ama g3 Beat le 1 gb ram yetmez inan.  Zenfone destek çok var satısıda iyi batarya olarak seninkinden yüksek Root basit yaparak gereksiz uygulamaları kaparsın günü rahat çıkarır suan ram 300 MB harcıyor bende line açık hep öyle 

Bence g3 Beat ver g2 g3 z1 Compact felan bak bütçeni biraz zorla 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şimdi baktımda en mantıklısı bu hocam :

http://www.teknosa.com/urunler/125071209/sony-xperia-zr-black-akilli-telefon#product-features

Ekranın tft bilgin olsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3199 Toplam Mesaj: 25