Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Hangi Telefonu Almalıyım ?
Hangi Telefonu Almalıyım ?
-
htc one diyorum eger istersen yarin aldigi darbelere ragmen nasil ayakta oldugunu buraya eklerim:)
-
bekle az daha galaxy s5 çak bi tane :)
-
Dediğin fiyatlara piyasanın en iyileri alınabilir hocam. Note 3, LG g2, Galaxy s4, HTC One. Sony daha üst fiyatlarda fakat bakarım dersen z2 modelinin övüldüğünü duydum
Edit: Önerim Lg G2 fiyat/ performans oranı, kaliteli ve şuan ki durumda bile üst standartlarda olan bi donanımı var. Bi ikincisi bende lg g2 kullanıyorum siyah rengi ayrı bi asil duruyor :))
ndmylmz tarafından 15/Mar/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
gözlemlerine göre herkes kendi telefonu neyse onu yazmış : ) mürite seçenekleri sunalım + larını - lerini o kafasına yatanı seçsin bence : )
-
galaxy s4 kullanıcısı olarak iphone 5s tavsiye ediyorum. en azından şarjı ve akıcılığı daha iyi. s4ün tek avantajı görüntü kalitesi.
-
simdi kiz arkimla konusuyordum konuyu.gercekten sony olsun digerleri olsun guzel telefonlar ama samsung bi tik onde wifi olarak.bak bi evdeydik mesela sony sp iphone 5 bende ve benim kizda s3 vardi sadece bizim galaxyler interneti cekiordu.internet wifi cekme konusunda samsung daha iyi gibi.okulda da ayni durum oluordu.bende net oluyordu arkadas iphone 5 net cekmiyordu
-
zalimadam bunu yazdı
okadar paran varsa sony tercih etmelisin bence.
kalite takıl biraz.
boşver hoşaf samsung telefonları. hepsi aynı tasarım aynı görünüm aynı zıkkım. hepside meyve tabağına benziyor.
Bi cuval para verip görüntülü görüşme destegi olmayan telefona sahip olmak istiyorsanız tabiki sony. -
Tabiki iphone,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Tabiki iphone,
-
2k bütçe yazmış android istiyo :)