Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Hangi Telefonu Almalıyım ?
Hangi Telefonu Almalıyım ?
-
burda kalkıp iphomeyi kötülemem ama bir jarz sorunu pahlı olması
kamera,işlemci,ram,çözünürlük,hafif olması Samsung
işlemcısını bıle samsung'tan kulanan iphone, kapalı kutu olmasıda evlere şenlik...
iphone 4 kullanıyordum nereye gitsem elimde kablo takacak delık arıyordum -
sony aynı iphone gibidir 2. bataryayla gezme şansın yok.
ama sony suya dayanıklı olduğu için yazın havuza gidince kullanması acayip zevkli oluyo.
işletim sistemi olarak ta kim ne derse desin ios her zaman mahvediyo androidi böyle de bişey var.
telefon arada sapıtıyo falan ios'ta böyle derdi olanı görmedim amk.
ama gel gör ki şuan kullandığım telefonu kardeşime hediye edip z2 alacağım. :-)
-
HoLyCat bunu yazdızalimadam bunu yazdı
okadar paran varsa sony tercih etmelisin bence.
kalite takıl biraz.
boşver hoşaf samsung telefonları. hepsi aynı tasarım aynı görünüm aynı zıkkım. hepside meyve tabağına benziyor.
Bi cuval para verip görüntülü görüşme destegi olmayan telefona sahip olmak istiyorsanız tabiki sony.Skype denen bir icat var hocam bilmem duydun mu hiç? Kaldı ki ben hiç görüntülü konuşan insan görmedim daha :D
-
G2 al haci pisman olmazsin
-
MbK bunu yazdı
sony aynı iphone gibidir 2. bataryayla gezme şansın yok.
ama sony suya dayanıklı olduğu için yazın havuza gidince kullanması acayip zevkli oluyo.
işletim sistemi olarak ta kim ne derse desin ios her zaman mahvediyo androidi böyle de bişey var.
telefon arada sapıtıyo falan ios'ta böyle derdi olanı görmedim amk.
ama gel gör ki şuan kullandığım telefonu kardeşime hediye edip z2 alacağım. :-)
Z2 de 3200 mAh batarya var hocam. İstediğin kadar kurcala 1 günü götürür. İnceleme videolarını izle mutlaka pil konusunda şu an en iyisi. Paketten çıkan standart kulaklık şu an iyi cep telefonu kulaklıklarından birisi. Hoparlör kalitesi (su geçizmezlik özelliğine rağmen) HTC One ile yarışacak düzeyde. HTC One sadece 1 adım önde. Tüm markalar dahil şu an en iyi telefon Z2. Sony ilk kez bu kadar herşeyiyle güzel telefon yapmış ve çok da güzel olmuş.
Birisi Asus Padfone hakkında yorum yapmış. Telefon sadece şekilden ibaret. f2.2 sensörü var. Yani ortanın altı denecek bir seviyede sensör var telefonda. 1.5 ghz Snapdragon S4 ve Adreno 225 gpu var. Bu telefon orta sınıf bir telefon başka birşey değil. O Telefonu tablet içine koyma, sonra onu da klavyeye takıp laptop olarak kullanma sadece gösteriş. Zaten dokunmatiğe alışınca insan klavye aramıyor.
qoqo tarafından 16/Mar/14 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Tabi kide Samsung note 3
-
şu bu model yoktur , sizin beğendiklerinizdir o.
En yüksek malzeme kalitesi + Tasarım = HTC ( One , One max , one 2 )
En yüksek performans + Damacanaya dokunma hissi = Samsung ( note 3 , s5 = su geçirmezlik )
En iyi kamera + Su geçirmezlik + samsungdan iyi tasarım bi alt donanım = Sony ( z1 , z2 , z ultra )
En güncel yazılım + sorunsuz yazılım + donanım uygun performans = Nexus 5
Kişi cihazı nasıl kullanacaksa öyle bir cihaz almalı. s3 kullanıcısı olarak iphone ekranı büyürse iphone alırım büyümezse phablet serisinden birini alırım.
-
2000 bir telefona verip sonra başına birşey gelicede arkadan vay telefonum deme bence.
700 tlye al discovery
geri kalan1300 ilede başka birşey al mesela yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf makinesi falan neye ilgin varsa
-
futurist bunu yazdı
2000 bir telefona verip sonra başına birşey gelicede arkadan vay telefonum deme bence.
700 tlye al discovery
geri kalan1300 ilede başka birşey al mesela yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf makinesi falan neye ilgin varsa
aslında haklı s3 var her boku yapior :D
-
S4 ün amk samsung'un amk . Hoca sony z2 diyorum ben .