Hangi Üniversite / Hangi Bölüm Kazandınız ?
-
bu ne la herkeş mühendis olmuş :)
-
yaw daha gideceksiniz yıllarca üni oku. yok ev derdiydi yurt derdiydi vize final derken bitecek sonra askerlik derdi çıkacak onu da hallettiniz iş arama dönemi başlayacak. Allah kurtarsın...
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Yav bu ayazaga nerde, bakirkoyden nasil gidilir bilen varsa 2 kelime soylesin :|
Ekside ayazaga bakiyorumda kotuleyen kotuleyene pisman olcam lan kazandigima daha gitmeden :|
-----------------------------hocam metrobüsle zincirlikuyuda iniceksin sora merdıvenlerden yukarı cıkıp 41E otobusunu beklıceksın :D meshur 41 e eziyete hosgeldin :DD:D:D:D:D:
-
DJ_Alper bunu yazdı:
aziz2724 bunu yazdı:
-----------------------------İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) Yardımcı olacak arkadaşlara itina ile minnettar kalınır :)
-----------------------------hayırlı olsun azizim
-----------------------------amin abi amin sağol :). Ya hala hata çıkmadı hata bekliyoruz ösym den :))
-
itü bilişim sistemleri mühendisliği
-
tranceport bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
Yav bu ayazaga nerde, bakirkoyden nasil gidilir bilen varsa 2 kelime soylesin :|
Ekside ayazaga bakiyorumda kotuleyen kotuleyene pisman olcam lan kazandigima daha gitmeden :|
-----------------------------hocam metrobüsle zincirlikuyuda iniceksin sora merdıvenlerden yukarı cıkıp 41E otobusunu beklıceksın :D meshur 41 e eziyete hosgeldin :DD:D:D:D:D:
-----------------------------Haci niye simdi oyle dedin yaw :D:D
-
Ç.Ü Hemşirelik
-
tolker bunu yazdı:
Ç.Ü Hemşirelik
hayırlı olsun kardeş. ben de adanalıyım ve çukurovada okumuştum çok rahat okudum seninki de öyle olur inşallah :) -
Weldox bunu yazdı:
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FİZİK
-----------------------------Hybris bunu yazdı:
istanbul üni fizik..
-----------------------------ikinize geçmiş olsun diyorum başka bişey demiyorum :D
-
Dos_Attach bunu yazdı:
Gaziantep Üniversitesi elektronik teknolojisi gelmiş amk hiç bi yerdede yazmıyor nasıl birşeydir iyimidir değilmidir nedir bu :s
-----------------------------Antep çok ii unıdır hayırlı ossun ama zordur unı haberın ola:D