Hangi Üniversite / Hangi Bölüm Kazandınız ?
-
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------
Dos_Attach bunu yazdı:
Gaziantep Üniversitesi elektronik teknolojisi gelmiş amk hiç bi yerdede yazmıyor nasıl birşeydir iyimidir değilmidir nedir bu :s
-----------------------------Antep çok ii unıdır hayırlı ossun ama zordur unı haberın ola:D
bende antepliyim zaten hocam aslında şehir dışı istiyodum ama neyse... sağolasın. -
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ -
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ WAREZ DOWNLOAD VE COPY PASTE BÖLÜMÜ -
LordVader bunu yazdı:
ODTU bilgisayar muh. cok mutluyum 5. senemde kazandim cok saolun arkadaslar:)
-----------------------------hey maaşallah , sonunda microsoftta neler döndüğünü öğrenebiliceğimiz bir tanıdğımız olacak (:
(dememin sebebi dereceyle bitireni microsoft ODTU'den bir süreliğine alıyormuş sanır isem :o )
-
Yok be haci ne odtusu :D on sene ossye calissam odtuye giremem ben :D sonraki sayfada dogrusunu verdim :D
xpert ayazagdami sizin kampus?
-
LordVader bunu yazdı:
Yok be haci ne odtusu :D on sene ossye calissam odtuye giremem ben :D sonraki sayfada dogrusunu verdim :D
xpert ayazagdami sizin kampus?
-----------------------------gümüşsuyu sanırım hacı hiç gitmedim :D
-
r10aldinho bunu yazdı:
zynp92 bunu yazdı:
kocaeli tıp
-----------------------------tebrikler.
-----------------------------tebrikler :D ilk sene sanırsam anıtpark ta okuycaksın hazırlık :D
-
alanyadayım sözelden yerleşen kimse yok manavgattada öyleymiş sizde duydunuzmu? sözeller bi yere girememiş ya çevremde 50 tane sözelci var hiçbiri giremedi.. hele ki sevgilimin sıralaması 54 bin deydi 80 binlik yer bile yazdık gelmemiş..
-
itü'ye gelenler bulsun beni.
-
Türkiye mühendise doydu harbidende