Hangi Üniversitede Okumayı İsterdiniz?
-
Keşke Çukurova Gelse..
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul'daki herhangi bir üniversite olabilir. :)
swool um haliç ünv. hariç de yawrucuğum :Dkampüs yok sosyal aktivite yok varsa prof lar onlarda alan derslerinde çok başarılı diğerleri formasyon hocalar a.q yan dersler (sosyoloji , davranş bilimleri , matematik ) bok gibi hocalardan oluşuyor + bu adamların dersi dönemlik olduğu için cebine 300 lira daha fazla girsin diye öğrenciye fena giriyolar..
burs bile kazansanız kapısından geçmeyin ...
-----------------------------Hoja il olarak kasdetmiştim, şu an ki üniversitemden memnunum zaten :)
-
HARVARD' da okumak isterdim dalga amaçlı değil harbiden isterdim ben
düşünsenize nerde okuyorsun harvard ne güzel olurdu
-
Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim bölümünde okumak isterim inşallah.
-
bogazici unıversıtesı mimarlık bölumu..
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------selçuk üniversitesinin reklamıdır :)
+lari : vizeler finaller bütler en son selçuk ta başlar, yaz okulu yok bütünlemeler var, çok kaliteli hocaları var, türkiyenin en büyük dünyanın 3. büyük bilgisayar merkezi selçuk üniversitesine ait(50bin bilgisayar(daha büyüğü yapılmadıysa).
-leri : .. mun yerinde eğlenecek çok yer yok, insanlar üniversite öğrencilerini pek sevmez zaten o yüzden kampüs tramvayla 45 dk da gidebileceğiniz kadar uzakta(eğitim fakültesi, ilahiyat fakültesi ve tıp fakültesi meramda merkezde), kiralar 350-500 ytl(öğreniciye).
tavsiye edermiyim? kampüs öğrencilerine pek tavsiye etmem.
-----------------------------yok be hoca öle halkı üniv ögrencisini fln sevmiyomus diyosun ama ben öle bişeye hic rastlamadım kampüs yakınında bosna mevkii ztn ögrenci sehri gibi bi yer yüksek katlı binalarda 3-4 ögrenci bi araya gelip kaldıgı zaman 350-400 pek koymuyo adama..ayrıca eglenicek diyosun .. tmm derslerden bunalır arasıra kaçamak iyidir zira öyle yerlerde var ztn ama ben eğlenmeye gidicem okumakta neyms mantıgı Selcuk 'ta sökmez :F sınava bida gircez bakalım.. Sel-ün iç mimarlık olur ins..
ayrıca :) bahar senlikleri selcuk ta bi baskadır :) msn de konustugum kız 20 bin kişinin içinde yanımda duruyomus konserde :F ne alaka bilmiom sölemek istedim sadce..sanırım 19 mayısta baslıo senlikler hangi gruplar gelcek fln henüz bi bilgi yok
-
izmir , eskişehir, antalya ve ankara yada bu illere yakın çevre illerdeki hangi üniversite olursa yeter bana :D
-
cocukluk hayalim odtü ama oraya girmek got istiyor :F
izmir 9 eylül olabilir yada boğaziçi :P
-
Süleyman Demirel Üniversitesi
Keçiborlu Meslek Yüksek Okulu
tek geçerim reklama bile gerek yok.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Valla mevcut ünivlerin 2sinde okudum :)
Şunu söyleyebilirimki, en ii üniversite evinden uzak olduğun kendi evinde olduğun üniversitedir :)
Eğer ankaralı değilsen ankara mükemmeldir, istanbullu değilsen istanbul mükemmeldir, izmirli değilsen izmir mükemmeldir...
Çünkü üniversite dersten cok daha fazla şey öğretir insana ve bunun öğrenilmesindeki temellerden biriside kendi ayaklarının üzerinde durabilme kabiliyetidir...
Senden şanslısını tanımıyorum