folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangi Üniversitede Okumayı İsterdiniz?

Hangi Üniversitede Okumayı İsterdiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    seadog bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

Lefke Avrupa Üniversitesi :) Cyprus

hoca sakın lefkeyi düşünme. hayatının hatasını yaparsın.

niyeki :| tek yönetim bilişim sistemleri orada düşük puanlı :/ 

kısaca anlatacak olursam ben daude okuyorum ve buradaki tüm üni.leri şehirleri köyleri vs. dolaştım. lefke bir kere köy (abartmıyorum bildigin köy) kampus desen hiç yok e köydede sosyal hayat yok eger  kıbrıs yazacaksan 1. tercihin dau ikincisi yakın dogu olsun gerisinin alayı boş  5 tane bina yapmışlar adını kampus koymuslar digerlerinde. eğitim desen zaten sıfırın altında. yani okunmaz oralarda

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delipoyraz
    delipoyraz's avatar
    Erkek
    ben şu anda başkent universitesinde okuyorum ama kafama sıcayım aslınada meslek lisesi mezunu olduğum için ukrayna düşündüm bir arkadaşla.. adam gitti ben kaldım burda.. şu anda tatillerde bile eve gelmiyorr ara sıra msnde konuşuyoruz hergün alemdeyizzz diyorrr ne diyim kafama sıcayımmm..

ALEMDE BİZİZ ALEMCİDE..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volcer
    volcer's avatar
    Erkek
    Sakarya ELektronik Yada Mekatronik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu sene Greenwich universitesini bitiriyorum

2009da Istanbulda iyi bi universiteye ba$lama gibi bi du$uncem var. Bogazici olabilir, parayi bulursam Yeditepe de olabilir 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek

üniversitenin iyisi kötüsü yoktur ama unutulmamalıdırki "üniveristeye kapagı bi kere attınmı gerisi gelir!" lafına kesinlikle inanmayın üniversite dünyanın rezil yerlerinden biridir.. Bir yıgın dert tasa iş yol ders çalışma extra tutorial ödev mittörm vize final proje sunum vs vs derken öss den fazla çalışıp saçlarının yavaş yavaş beyazladıgını görebiliyorsun. geç yatıyorsun erken kalkıyorsun. tatil olsada internete gezmek için girsem diyorsun. Ha benim dersler umrumda degil 10 sende bitirsemde olur dersen. gezicem tozucam o bar senin bu festivl benim o ortam senin bu ortam benim o kız benim hoppidi hoppidi dersen güzel bi mekan.Bi bilkentli olarak bunları diyorum. üniversite güzel bi yer degil.. ha bilkentten okudugum için memnunmuyum? evt severek geldim ama hergün küfrederek uyanıyorum küfrederek yatıyorum o kadar seviyorum :D

www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Ben istanbulda oturuyorum ama artık bıktım buralardan. Kocaeli , sakarya , tekirdağ ve balıkesiri düşünüyorum.

Buralarda okuyan mürid varsa bilgilendirsin bi zahmet:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

hocalar ist. ünv. de elktr-elektr okuyorum biraz bilgi vermeye calısaym;

İTU ODTU BILKENT  muh okumak(ama gercek manada ) iteyen(puanı yetebilecekler için kastediyorum) calıskan tayfa için super(turkiye sartlarında uluslar arası en ii si odtu oda 430 larda benim iu de g*t universite 1450 lerde) neyse içiniz kararmasın . Bi seyler orenebilmek için 10 saat int takılıyom gunde..

eger puan orta seviy e ise eskişehirdeki üniv. muhendislik için ii dir sakarya guzel  izmirdekiler de ii;

ama iu mal gibi hergun okul işleyişine dingil hocalarına(ama bazı spr hoca v e   araşt. görevlileri de cıkabiliyor..) sove sove bi hal oldum.Ama ben gene de gelecem dersenz bilmem.Ynlız bizim universite sosyal orenci için süper her gun alem cabası.Olaymı  lazım hemen siyasal fakultesi onune vs.. ama ne yapalım geldık fason cıkmamak için tumm gucumuzle mucadele ediyoruz..Ama iu nun en kaliteli muh liği e-elektr dir . Dğerleri tumden fecaat...

yorum tartısmada olur imza da değil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Hocam üni buldumda seçim mi yapıcam şimdi bişi derdim ama kı müridler var:D

Ama gönlümden sütçü imam su ürünleri geçiyo:D Geyik bi yadana tabiki İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ geçiyoır.

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volcer
    volcer's avatar
    Erkek

Sakarya üniversitesınde okudum. Üniversite konum bakımından ve öğretim üyeliri açısından güzel ama sehir bakımından rezalet eğer tercihler arasına yazarsan güzel bir üniversitede ama kötü bir şehirde okumuş olursun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Zodtu
Toplam Hit: 9087 Toplam Mesaj: 63