Hangi Uydu Alıcısını Almalıyım?
-
görüntü uydu alıcısına göre değilde t.v ye göre değişir
vestel dvb4 ultra işini görür sağlam makinedir
veya sunny 7010 yada 7011 cı yazılım konusunda diğerlerine göre daha iyidir
-
sunny 7010 & 7011 dcı olur cok sağlam cihazlardır
veya vestel 5840 cı
-
Hocam bu konuda bayağı bi araştırma yapmıştım zamanında. LCD Tv alacaksan HD görüntü verebilen bir uydu alıcısı almalısın.
Örnekleyelim;
sen şimdi 106 ekran bir LCD Tv aldın. ve gittin bi tane dijital uydu alıcısı aldın ama hd desteklemiyo yani görüntüyü ekrana 4x3 veya 6x9 oalrak veriyor yani normal tv ye verdiği görüntüyü veriyor. Bu da lcd tv de görüntünün karlı göstermesine neden olur.
Ama D-Smart veya digiturk te bu sorunlar yok HD görüntü kalitesinde yayın yapıyor. ve menüsünde ekran boyutunu kendin seçebiliyorsun. bence d smart al -
gomaster var bizde ii ama dsmartya geçcez sanada tavsiyeederim
-
D-smart en iyisi bissürü güzel kanal var + hd formatında yayın yapıyo sendeki full hd ise acayip güzel bisi olur.
-
beni al beni :)
-
En yisi kendi seciminiz.Ben yeni eve gectim once en yii gruntuyu nasil alirim negerekli arastirmaya girdim.CRT miLCD mi Plasma mi dedim CRT hala super ama salonda kocaman Tv devri bitt.geriye LCD ve Plasma kaldi.gecen yil İstanbul a gittigimde bi teknoloji fuarina gittim.sordum LCD mi Plasmami diye.Tv agirlik izlemen icin LCD dediler,yok sinema veya blue X-ray dvd vs formatli seyler icin istiyosan plasma kullan dediler.o zaman boyuta gelelim burda konuyu cozelim dedim isin uzmanina (Toshiba standindayim.)tamam LCD alicaksan 40 İnch ve alti Plasma alicaksan 100 inch ve ust ekranlar tavsiye olunur dedi uzman.Buyuk ekran LCD ler de yuksek ve karanlik hareketli goruntulerde matlik alirsin buda hos olamz ama 40 inch ve alt modellerinde bunu pek gormezsin dedi uzman.Plazma da ise tam tersi buyuk ekranlarda en iyi goruntuyu yakalayabildigini belirterek ikna oldum.markalari arastirdim.tum japon lara okey dedim asagi yukari hepside birbirleriyle ayni korelilerde dahil.ama Philips te sadece islemci ozelligi varmis.HD ozelligi vs PC monitoru bi tane 26 inch Philips edindim.uydu derseniz dreambox,goldmaster,humax ta dream benzeri oldugunu duydum.Dreambox.en mukemmeli derim kafadan bilgisayar kullaniyosan tabii.yok gerek yok diyosan Goldmaster en mukemmeli Nokia gibi desem olur.yazilim destegi bol donanim harici herseyini kendin yaparsin.Gidip pay tv lere kurban olmayin zevkinize hobinize duskunseniz.D-smartta digide ne kadar kanal varsa izleyebiliyorum cunku hepsi dogu avrupa canagina yanin yapan uydulardalar.tum Discovery,NG,Travel channel,hallmark,cocuk kanallari ne kadar icerigi farkli sex vs materyaller ve bu gibi diger kanallar.bu yayinlarin cogunda turkce dil destegi mevcut.digi irdeto ile korunmakta.d-smart ne ayak isim olmaz hic bi amacimi karsilamaz.siz alacaginiz makinada Nagravision-3,Powervo,viacces-3 vs guvenlik destegi olan makinalari arastir derim.o yuzden dreambox vs benzer makinalari oneririm.yada uydu kartinla izle en garanti is.hadi iyi seyirler herkese.
-
Next 2000
-
Next 2000 Super HDTV al pişman olmayacaksın.
-
d-smart kendini şımart hocam