Hangi Windows Kurmalıyım? [ 3GB Ram + Intel Core2duo P8700 + 64Bit ]
-
Her işinizi yaptığınız, banka hesabınıza girdiğiniz bilgisayarda ellenmiş Windows kullanmak iyi cesaret. 🙂
-
break bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdımkyb bunu yazdı
Windows Embedded 8.1
Normalden farkı ne diye soracak olursan saçma salak Microsoft uygulamaları yok.
+1 ile katıldığım işletim sistemidir.
Tek sayılı windowslardan şaşmayın :)
Bonus: tnctr'deki bazı lite 8.1 çalışmalarına göz atabilirsin.
Herkese teşekkürler.
Bunu kuracağım akşam eve gidince.
Hocam öncelikle bunu kurma.
Forumdan rastgele bulduğun bir çalışmayı değil, uzun yıllardır o forumda olan kişilerin çalışmalarına göz at.
forjest, MOTUN, EASMurat, köylü
Ben bilhassa MOTUN'un çalışmalarından başka kullanmıyorum.
---
mkyb bunu yazdıHer işinizi yaptığınız, banka hesabınıza girdiğiniz bilgisayarda ellenmiş Windows kullanmak iyi cesaret. 🙂
Hocam yukarda dediğim gibi o forumu uzun yıllardır takip ediyorum ve forumdaki belli başlı adamların çalışmalarını kullanıyorum.
tnctr'deki kayıt tarihim 2007. 14 yıldır yukarda dediğim adamların çalışmalarından hem kendi aktif çalıştığım bilgisayarıma hem etrafımdakilere kurdum. Bankacılık işlerimi de yapıyorum, yapıyorlar. Ne ben windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadım, ne etrafımdakiler windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadı.
Tabiki bu demek değil ki orada yıllardır paylaşım yapan birisinin yarın karanlık tarafa geçip keylogger koymayacak. Ama adam yıllardır orada, konusuna gelen bir sürü teşekkür mesajı vb güvenilirliğini göseren şeyler var.
---
Ama yine de yazayım: YTD :)
-
MD5, SHA tuttuktan sonra problem yaşar mıyız?
Aklımı karıştırdınız ya şimdi?
Ne yapayım :)
-
ssd + win7 | maceraya gerek yok
-
Bu arada AÖF okuyorsan veya okuduysan Dreamspark'ta 8.1 lisansı bedavaydı.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Forumdan rastgele bulduğun bir çalışmayı değil, uzun yıllardır o forumda olan kişilerin çalışmalarına göz at.
---
mkyb bunu yazdıHer işinizi yaptığınız, banka hesabınıza girdiğiniz bilgisayarda ellenmiş Windows kullanmak iyi cesaret. 🙂
Hocam yukarda dediğim gibi o forumu uzun yıllardır takip ediyorum ve forumdaki belli başlı adamların çalışmalarını kullanıyorum.
tnctr'deki kayıt tarihim 2007. 14 yıldır yukarda dediğim adamların çalışmalarından hem kendi aktif çalıştığım bilgisayarıma hem etrafımdakilere kurdum. Bankacılık işlerimi de yapıyorum, yapıyorlar. Ne ben windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadım, ne etrafımdakiler windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadı.
Tabiki bu demek değil ki orada yıllardır paylaşım yapan birisinin yarın karanlık tarafa geçip keylogger koymayacak. Ama adam yıllardır orada, konusuna gelen bir sürü teşekkür mesajı vb güvenilirliğini göseren şeyler var.
---
forjest'in düzenlediği ISO'yu kurdum cidden iyi. Adam emek vermiş. Ram kullanımı 800 MB. Windows XP dönemlerine gittim birden :)
-
mkyb bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
---
---
forjest'in düzenlediği ISO'yu kurdum cidden iyi. Adam emek vermiş. Ram kullanımı 800 MB. Windows XP dönemlerine gittim birden :)
@mkyb hocam teşekkür ederim ilgin için. İndirdim Anydesk'ten akşam halledeceğim.
Eğer seni yormayacaksa bana Adobe Photoshop CS5 gerekli ama temiz olmasını istiyorum. Nasıl çözerim?
-
magnet:?xt=urn:btih:d5e0035f933b320626a337425b684f60932e007b
Torrent programına yapıştır hocam direk.
-
bence win8.1 olsunda hangi versiyonu olursa olsun (; ben yeni windows indireyim hangisi hangisi derken tamamen tesadüfen win8.1 indirdim kurdum bi windowstan beklenen herşey var. yeterli hız yani sistem nasılsa sistemin hakkını veriyor, öyle ilginç kasılmalar olmuyor.
-