folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Hangi Windows Kurmalıyım? [ 3GB Ram + Intel Core2duo P8700 + 64Bit ]

Hangi Windows Kurmalıyım? [ 3GB Ram + Intel Core2duo P8700 + 64Bit ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Her işinizi yaptığınız, banka hesabınıza girdiğiniz bilgisayarda ellenmiş Windows kullanmak iyi cesaret. 🙂

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Windows Embedded 8.1

Normalden farkı ne diye soracak olursan saçma salak Microsoft uygulamaları yok.

+1 ile katıldığım işletim sistemidir.

Tek sayılı windowslardan şaşmayın :)

Bonus: tnctr'deki bazı lite 8.1 çalışmalarına göz atabilirsin.

Herkese teşekkürler.

https://www.tnctr.com/topic/958953-w81-embedded-industry-pro-x64-h%C4%B1zl%C4%B1-gizli-sade-22-haziran-2021/

Bunu kuracağım akşam eve gidince.

Hocam öncelikle bunu kurma.

Forumdan rastgele bulduğun bir çalışmayı değil, uzun yıllardır o forumda olan kişilerin çalışmalarına göz at.

forjest, MOTUN, EASMurat, köylü

Ben bilhassa MOTUN'un çalışmalarından başka kullanmıyorum.

---

mkyb bunu yazdı

Her işinizi yaptığınız, banka hesabınıza girdiğiniz bilgisayarda ellenmiş Windows kullanmak iyi cesaret. 🙂

Hocam yukarda dediğim gibi o forumu uzun yıllardır takip ediyorum ve forumdaki belli başlı adamların çalışmalarını kullanıyorum. 

tnctr'deki kayıt tarihim 2007. 14 yıldır yukarda dediğim adamların çalışmalarından hem kendi aktif çalıştığım bilgisayarıma hem etrafımdakilere kurdum. Bankacılık işlerimi de yapıyorum, yapıyorlar. Ne ben windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadım, ne etrafımdakiler windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadı.

Tabiki bu demek değil ki orada yıllardır paylaşım yapan birisinin yarın karanlık tarafa geçip keylogger koymayacak. Ama adam yıllardır orada, konusuna gelen bir sürü teşekkür mesajı vb güvenilirliğini göseren şeyler var. 

---

Ama yine de yazayım: YTD :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

MD5, SHA tuttuktan sonra problem yaşar mıyız?

Aklımı karıştırdınız ya şimdi?

Ne yapayım :)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

ssd + win7 | maceraya gerek yok

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada AÖF okuyorsan veya okuduysan Dreamspark'ta 8.1 lisansı bedavaydı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Forumdan rastgele bulduğun bir çalışmayı değil, uzun yıllardır o forumda olan kişilerin çalışmalarına göz at.

---

mkyb bunu yazdı

Hocam yukarda dediğim gibi o forumu uzun yıllardır takip ediyorum ve forumdaki belli başlı adamların çalışmalarını kullanıyorum. 

tnctr'deki kayıt tarihim 2007. 14 yıldır yukarda dediğim adamların çalışmalarından hem kendi aktif çalıştığım bilgisayarıma hem etrafımdakilere kurdum. Bankacılık işlerimi de yapıyorum, yapıyorlar. Ne ben windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadım, ne etrafımdakiler windows kaynaklı bir sıkıntı yaşadı.

Tabiki bu demek değil ki orada yıllardır paylaşım yapan birisinin yarın karanlık tarafa geçip keylogger koymayacak. Ama adam yıllardır orada, konusuna gelen bir sürü teşekkür mesajı vb güvenilirliğini göseren şeyler var. 

---

https://www.tnctr.com/topic/713311-windows-8-1-embedded-industry-pro-x86-x64-t%C3%BCrk%C3%A7e/#comments

forjest'in düzenlediği ISO'yu kurdum cidden iyi. Adam emek vermiş. Ram kullanımı 800 MB. Windows XP dönemlerine gittim birden :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

---

mkyb bunu yazdı

---

https://www.tnctr.com/topic/713311-windows-8-1-embedded-industry-pro-x86-x64-t%C3%BCrk%C3%A7e/#comments

forjest'in düzenlediği ISO'yu kurdum cidden iyi. Adam emek vermiş. Ram kullanımı 800 MB. Windows XP dönemlerine gittim birden :)

@mkyb hocam teşekkür ederim ilgin için. İndirdim Anydesk'ten akşam halledeceğim.

Eğer seni yormayacaksa bana Adobe Photoshop CS5 gerekli ama temiz olmasını istiyorum. Nasıl çözerim?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

magnet:?xt=urn:btih:d5e0035f933b320626a337425b684f60932e007b

Torrent programına yapıştır hocam direk.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bence win8.1 olsunda hangi versiyonu olursa olsun (; ben yeni windows indireyim hangisi hangisi derken tamamen tesadüfen win8.1 indirdim kurdum bi windowstan beklenen herşey var. yeterli hız yani sistem nasılsa sistemin hakkını veriyor, öyle ilginç kasılmalar olmuyor.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
Toplam Hit: 3544 Toplam Mesaj: 36
hangi windows