Hannibalgan ( Fatih ) Abime -- Konusu Hakkında?
-
Silen moderatör ''forumda konu açılınca intihardan vazmı geçecek?'' diye yazmış. Şimdi o moderatöre soruyorum;
hocam arkadaş o konuyu açmakla fatih arkadaş hakkındaki tedirginliği dile getirmiş ve burada onu sevenlerden yada onun sevdiklerinden intihar etmemesi yada kendisine zarar vermemesi için destek istemiş. Tamam her insan kolay kolay intihar edemez ama ya ederse? ya senin böyle saçma bir öngörüyle yaklaşıp milletin tedirginliğini dile getirdiği konuyu silip eline ne geçecek. ne yani kuralına aykırı ne var burada? peki o adam gerçekten intihar ederse ve bundan kimse vazgeçirmezse yada ne bilim öyle bir şey olursa bunun ucu sanada dokunmayacakmı? ızdırap cekmeyecekmisin? hayatta her şey kural değildir. tölerans tanıdığın kadar hayattan karşılık alırsın. bunu unutma.
-
.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
çok istiyorsa ölsün kendi canı değil mi?
-----------------------------hocam mümkünse uzak dur bu konudan. rica ediyorum
-
Belki de ölmesine izin vermeliyiz madem öyle mutlu olacak... Kendi canı değil mi?
-
ölümden bahsediyoruz hocam. bir dönem sıkıntılı olması demek kendini öldürmek demek değildir. yani bu zamanlarda alınan kararlar pek sağlıklı değildir. insanlar mantıkla değil duygularıyla hareket eder. ben farkettiğim sürece insanların saçma hatalar yapmasına karşıyım. hem ölmek o kadar basit bir şey mi hocam yada tanıdığın birisinin ölmesi intihar etmesi? sen bence hakkaten uzak dur hocam. valla bak çok rica ediyorum. bana az saygın varsa.
-
Pekala daha yazmayacağım.
Yaşamın tümü değerlidir ve hiç bir kayıp telafi edilemez. Bu beni üzer.
Fakat takip ettiğim kadarıyla hannibalgan'ın yaşamı "çekilmez" hale gelmiş. Kendisine daha olumlu bakmasının iyi olacağını söylemiştim ama bunun mümkün olmadığını üstüne basa basa tekrarladı.
Kendisi bilir arkadaş. Açıkçası ben hayatımdan keyif alıyorum ve yaşamımı mümkün olduğunca sürdüreceğim.
-
bir insan gülmek istiyorsa ağlatamazsın ağlamak istiyorsa gülemezsin..kimseye manevi anlamda destek olamazsın..benim annem 1,5 yaşında öldü benim halimi anlaman için senn anneninde 1,5 yaşında ölmesi ve benm yaşadığım herşeyi eksiksiz yaşaman lazım..
burda fatihle ilgili çok şey okumuş fatihle konuşmuş biri olarak söylüyorum..kaderdaş olmayan insanları anlıyor gibi yapmak sahtekarlıktır..ve bunu o kişide yemez okur teşekkür eder kendisini yalnız hissetmez ama gece yatağa yatıp tavana baktığında hemen yanında bitmiş çay kahve yada boş bira şişeleri vardır. o yüzden fazla üstelemeyin destek olmayada çalışmayın aynı yatakta yalnız kalıp o tavana boş boş bakmadıkça yardımcı olmazsınız..hadi sağlıcakla kalın
-
yaw hocalar benim burda sitemim kimsenin ruh halini dğeiştirmek değil siz yanlış anladınız galiba. benim sitemim konuyu silen moderatöre ve yazdığı silinme sebebine. lan göz göre göre birisi giderse burada kimsenin yüreği sızlamayacakmı? ben bunu demeye getiriyorum siz nereye çekiyorsunuz. ve şunuda unutmayın hiç kimsenin ama hiç kimsenin hayatında çıkmayan çıkmaz bir sokak yoktur. her zaman düzelmesi için bir ihtimal daha vardır. kimseyi kaderin bu deyipte bırakmak olmaz. insanoğluna yakışmaz.
-
bizde sana diyoruz silinme sebebine fazla takılma sınırlı sayıda kelime yazılabiliniyor oraya
-
kısa mesajmı hocam bu 160 karakter alacak. daha açıklayıcı birşey yazılsın o zaman. yazan nasıl yazıyor. azcık beynini çalıştırsın karakter sayısı kadar mantıklı bir şeyler yazsın. şu kurala uymuyor desin. ayrıca sebebede takıldığım falan yok fazla, sadece moderatöre kızdım.
-
ne takintili adamlarsiniz..