folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Hannibalgan ( Fatih ) Abime -- Konusu Hakkında?

Hannibalgan ( Fatih ) Abime -- Konusu Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

konunun orjinalini kaçırmışım :\

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

takaıntı değil hocam bu. sadece böyle önemli bir konuda yada önemli olabilitesi yüksek bir konuda böyle bir sebepten dolayı silinmesine kızdım ve bunu burada dile getiriyorum. tamam önemsiz bir konu olur silinir sikime takmam. ama hocam burada bir kişinin hayatı söz konusu belkide. kendisi bir şeylerin içinden çıkamıyor diye onu tek başına bırakmak mı lazım? senin için elveriyormu buna? benim vermediği için kendimce savunuyorum. işte bu yüzdende senin tabirinle takıntılıyım. birisinin hayatını düşünmek takıntılı olmaksa evet gayet takıntılıyım hocam varmı ötesi

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

gerekçeye sınırlı kelimeler yazılmasa ne olacak ? Yazılan tamamen yazanın psikolojik durumunu bağlar.Böyle bir konunun açılması tahribat'ın profesyonelliğine zarar veriyor yazılsa bence daha mantıklı bir gerekçeden silinmiş olurdu.

İnsanın hayatta ne zaman ne kadar çaresiz kalacağını ancak yaşadığınız kadarıyla bilirsiniz öyle bir anınız olmamışsa bunun nasıl birşey olduğunu düşünerek bulmaya çalışmaktansa kendinize bir hobi edinin böylece daha verimli bir gayrete girmiş olursunuz.Belkide adamı hayata bağlayan tek şey burdaki arkadaşlarından aldığı güçtür,sevgidir tutup şimdi buna da ee sonsuza kadar herkes onu mu sevecek derseniz biz elimizden geleni gösterelim ne zaman neye karar verileceğini hayat zaten gösterir..

Konuyu açan duygusal yaklaşmış ki zaten öyle yaklaşmasa direk samimiyetsizlikten banlayın bu adamı konuyu silen görevini yapmış diyemiyorum gerçekten olaya duygusalda bakmıyorum çünkü adama intihar etme deyip umut veremem,umutların götte patlamasının nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim çünkü yarın bu adam bana gelip hani lan herşey güzel oalcaktı derse adama verecek cevap bulamam..yani konuya duygusal bakmadığım halde yine de silinme gerekçesinin aile ortamına yakışıksız kaldığı kanaatindeyim sorci'yi hatırlatırım sizlere ? Onun sonunu kendisinin seçip seçmediği mi önemli yoksa şu an aramızda olup olmadığı mı ? Saygılar.

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

bahsi geçen elemanın edebi denemelerinden dolayı itin gtüne sokmuşluğum olsa dahi, bu duyarsız hareketinden dolayı moderasyonu kınıyorum.elemana gelince...7-24 intihar / melankoli modunda takılan bir arkadaşımız...hani, hayatla tek bağı bu forum olsa yada hayatı yaşamak onun için gerçekten ızdırap gibiyse o zaman hakverirdim..ama inzivaya çekilecem, münzevi takılcam tripleriyle aşk meşk hakkında kafa ütüleyen birinin intihardan bahsetmesi ergence bir davranıştır.yanlızlık,melankoli,ayrılık,intahar gibi konularda etiket olmayı seven bir arkadaşa benziyor.

Abaza ve Eziğim :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Şimdiden rahmet diliyorum kendisine, nasıl olsa hepimiz ölücez.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı:
    -----------------------------

nasıl ya?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar intihar ha diince edilemiyor. Bi kişiyi intihar etmeye sürükleyen Ruh hali ve yaşadığı olay örgüsü...

Kişi hala mantıklı düşünebiliyosa Ruh hali bozulmamışsa o kişinin intihar olasılığı çok azdır. 

Kişi yaşamak için sebep arar. Ruh hali bozuktur. beyin mantıklı düşünemiyordur. Hiç bir sebep bulamaz. o zaman intihar eder işte....

Hannibalaganın durumunnu tam bilmiyorum. herseyin hayırlısı arkadaslar..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

trampfd bunu yazdı:

sen intihar etsen o kardeşimiz yerine , en azından daha gereksiz bir insan gidermiş gibi gördüm şuan.

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hannibalgan'a .. bi tek sunu soyleyebilirim eğer bu başlığa göz atıyorsa ..

hocam o kadar depresif kalem
    ve içinden dökülmüş bir dünya duygu
    bırak kendine kıymayı .. herşeye yüklediğin anlamda gidecek
    değermi ?
    değmez abi,
    oturduğun her dakkanın
    ciğerlerine solduğun her havanın bir değeri var bu dünyada ..

haa hoca edebiyat yapma diyorsanda ..
    ailemden cok kişiyi kaybettim be hoca, inan o duyguyu senin kadar olmasada yada senden daha iyi bilirim ..
    kendisine .. ( kendine gelmen dileği ile .. )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Bazen motor su kaynatır kayış kopar ne yaparsak yap gitmez lanet bu beden.

Aldığınız nefes değilde zehirdir nefes almaya çalıştıkça acı çekersiniz.

Göğüs kafesinde bitmek bilmeyen bir his vardır sizi sürekli takip eder her anınızda sizi yoklar.

Bazen derinlere dalar tam kurtuldum derken tam o anda feci bir şekilde bastırıverir

ve ölmek istersin ölüp kurtulmak ve dinlenmek çünkü hiç uyuyamıyorsunuzdur uyandığınızda bile acınızın adı ile uyanıyorsunuzdur.

ama yaşamak için bir sebebse siz başkalarına böyle duygular yaşatacaksanız bencil olmayın siz yaşayın onlar yaşamasın.

benim yaşama sebebim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 3702 Toplam Mesaj: 21