Hapşırığın İnanılmaz Gücü
-
arkadaşlar.. insanın özelliklerinden biri olan hapşırık. yaklaşık 90 trilyon kan hücresinin kan içerisinde bi akımla sürüklenmesi olayıdır .. bu esnada çıkan güç insan vucudunda tamamen %8 lik bir dilime indirilmiştir.. bilimciler eğer havanın %100 ü insan vucuduna etki yapsaydı bir insanı 4 metre havaya zıplatacak kadar güçlü olduklarını söylüyorlar.. bu nedenle hapşırığını tutup ta felç olan bazı insanların %20 ye varan akımı yaşadıkları.. bu nedenle hapşırığı asla tutmamamız gerektiklerini söylüyorlar.. insan vucudundan geçip beyine giden kanın bir anda pıhtılaşabileceğini açıklayan uzmanlar.. ciğerlerin temizlenmesinde hapşırmanın büyük önemi olduğunu söylüyorlar...
-
vay be o neymiş öyle ya .. bi solukta okudum roman gibi lan
-
Aynen o hapşırığını tutmak çok sakatta bazı insanlarda takıntı haline geliyo daha doğrusu alışkanlık haline geliyo :S
-
Tutma tutma diyolarda ortalığın içinee happpşuuu deyip salya sümük yapmamız gerekmiyo heralde...
-
o allahsız alerjik durumu bende de var aq :S Hapşururken kombo yapabiliyorum.
Konuya dönersek, kendime has geliştirdiğim bi hapşırma stili var; susturucu takmış gibi hapşırıyom. Ses mes yok, çıksa da çok az. Bu zamana kadar öyle devam ettim hiç de bişe olmadı. Ama siz denemeyin ne olur ne olmaz sebep olmiyim aq :D -
alerji bendede var güzel oluyo hapşırık ama yarım saat boyunca hapşırdımı bilirim alarji hastalığı olanlara zaditen isimli hapı tavsiye ediyorum gayet güzel bi ilaç gerçi ilk günler keş gibi dolaşıyosun ama sonra düzeliyo...
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
o allahsız alerjik durumu bende de var aq :S Hapşururken kombo yapabiliyorum.
Konuya dönersek, kendime has geliştirdiğim bi hapşırma stili var; susturucu takmış gibi hapşırıyom. Ses mes yok, çıksa da çok az. Bu zamana kadar öyle devam ettim hiç de bişe olmadı. Ama siz denemeyin ne olur ne olmaz sebep olmiyim aq :D
-----------------------------Aynı b*k bende de var ya bir türlü kurtulamadım :@ Yaklaşık 60 kere hapşırıyorum ortam değiştirmezsem burnum yara oluyor sümkürmekten :@ genelde yünden oluyo ama ... Allah kurtarsın ne diyelim geçmiş olsun hepimize...
-
Sinüzit var , burunda et ve kemik var fazladan , alerji var . Toz olsun başka bir şey olsun , art arda deli gibi hapşurtuyor beni . İğrençleşmek istemiyorum ama sinüslerdeki esas balgam akamıyor burnumdan , burnumdan resmen (yemin ediyorum farkı yok) tuzlu su akıyor :|
-
bende polat alemdar gibi 3 kere ard arda hapşuruyom :D
-
apache_taner bunu yazdı:
bende polat alemdar gibi 3 kere ard arda hapşuruyom :D
he la o bendede var bi başladımı 3 e kadar gidiyo. arasıra 4 de oluyo :D -
hapşırmak beni rahatlatıyor.
Toplam Hit: 6071 Toplam Mesaj: 32