Hapşırığın İnanılmaz Gücü
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------
Sinüzit var , burunda et ve kemik var fazladan , alerji var . Toz olsun başka bir şey olsun , art arda deli gibi hapşurtuyor beni . İğrençleşmek istemiyorum ama sinüslerdeki esas balgam akamıyor burnumdan , burnumdan resmen (yemin ediyorum farkı yok) tuzlu su akıyor :|
-----------------------------o alahın belası tuzlu su bende de oluyor ara sıra ...
-
apache_taner bunu yazdı:
bende polat alemdar gibi 3 kere ard arda hapşuruyom :D
bende yoksa polatın kardeşimiyiz -
ben 7 yasından beri tutuorm takıntı oldu =) içimde patlatıorm :D
-
orbity bunu yazdı:
-----------------------------Chingis bunu yazdı:
Sinüzit var , burunda et ve kemik var fazladan , alerji var . Toz olsun başka bir şey olsun , art arda deli gibi hapşurtuyor beni . İğrençleşmek istemiyorum ama sinüslerdeki esas balgam akamıyor burnumdan , burnumdan resmen (yemin ediyorum farkı yok) tuzlu su akıyor :|
-----------------------------o alahın belası tuzlu su bende de oluyor ara sıra ...
-----------------------------Hoca benimle seninki aynı mı bilmiyorum ama , yani tuzlu sudan farksız . Hayır esas balgam veya sümük gelse , sinüsler rahatlayacak da gelmiyor ki , ameliyat olmadan da bu çözülmez amk .
-
Konuyu okurken apşurdum mq :D
-
way bea:D hapşırığın fazileti ne büyük
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Konuyu okurken apşurdum mq :D
he lan bendede oldu. ilk mesajımı attıktan sonra hapşurdum :S sonra editlemeye üşendim :D -
kerim bunu yazdı:
:D yarıldım. içimde patlatıyorum :D hoca içinde kalmasın sorun çıkabilir :D -
baron_27 bunu yazdı:
kerim bunu yazdı:
:D yarıldım. içimde patlatıyorum :D hoca içinde kalmasın sorun çıkabilir :D
ossurukla ilgili bi söz var"içinde kalıp kanser yapacağına dışarı çıksın konser yapsın daha iyi" die aynısının hapşurup için olanını düşünün veya geğirme :D
-
hapşuruk Hz. Adem'in yani insanlığın yaptığı ilk eylem diye biliyorum
Bilimsel açıklama :P çamurdan yaratılmadı mı sonucta burnuna toz kacabilitesi var :)