Hapşuruk Cözümü ?
-
S.a müridler bu aralar sürekli hapşuruyorum 1 degil 2 degil bi başladim mi 10 tane rahat hapşurabiliyom nasil sonlandirabilirim alternatif kocakari cözümlerine ihtiyacim var ?
-
doktorlar bu mevzu için çok iyi diyorlar :/
-
Hapşurmak güzeldir sal gitsin :)
-
benim okulda sabahları oluyor deniz kenarı ya çık gitsin heybelide ooh
-
hamşurmak güzelde 10 kere hamşurmak ölüm hocam gözümden yaş geliyor burnumun diregi sizliyor : )
-
çokyaşa
-
bunun bir çözümü daha cıkmadı maalesef..amerikada bir kız çocugu nezle olduktan sonra hapşırmaya başladı ve dakikada 15 ila 20 hapşırık yapıyordu.hastalık geçti ve kız halen hapşırıyor..çözümü yok.ama senin birşeye karşı alerjinde olabilir test yaptır.annemde hapşırdı mı 7-8 defa hapşırır :D
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
bunun bir çözümü daha cıkmadı maalesef..amerikada bir kız çocugu nezle olduktan sonra hapşırmaya başladı ve dakikada 15 ila 20 hapşırık yapıyordu.hastalık geçti ve kız halen hapşırıyor..çözümü yok.ama senin birşeye karşı alerjinde olabilir test yaptır.annemde hapşırdı mı 7-8 defa hapşırır :D
-----------------------------bunun hıçkırıklı versiyonu da vardı o 2-3 snde birdi. çok kötü bişey ya düşünemiyorum
-
Ben öyle çok hapşurursam 100% nezle, grip falan oluyorum hemde anında.. bilirim o duyguyu yani götü başı oynuyo insanın :|
-
nefes tutarak su ic kesin cözüm yüzde yüz dayanabildiğin kadar yap
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
nefes tutarak su ic kesin cözüm yüzde yüz dayanabildiğin kadar yap
-----------------------------lan yanlış oldu hıckırıkla karıştırdım xD