Hapşuruk Cözümü ?
-
aman tawsiye alma bende hapşırıodum ablam bi ilaç içirdi 2 katına çıktı :D
-
alerjiktir bir doktora git.
-
aynen hocam bendede vardı toza alerjim olduğu çıktı . ( heryer toz amq :/ )
doktor şart.
-
büyük ihtimalle toza karşı alerjin vardır.Bende de aynısı oluyordu özellikle sabah erken saatlerde hapşırık ve burun akıntısı had saffadaydı doktora gittim tedavi falan şimdi bişii yok gibi
-
Hapşuruklar alerjikse rupafin tablet+nasonex burun spreyi kombinasyonu şikayetlerini azaltacaktır.Gel gelelim ki ne doktorum ne de eczacı isimler aklında bulunsun yinede.Kendimden tecrübeliyim
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
büyük ihtimalle toza karşı alerjin vardır.Bende de aynısı oluyordu özellikle sabah erken saatlerde hapşırık ve burun akıntısı had saffadaydı doktora gittim tedavi falan şimdi bişii yok gibi
-----------------------------Aynısı bende de zaman zaman oluyor. Bazen öğlene kadar grip gibi geziyorum. Bunun için hangi doktora gittin kbb mı?
-
DarkSkull bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Aynısı bende de zaman zaman oluyor. Bazen öğlene kadar grip gibi geziyorum. Bunun için hangi doktora gittin kbb mı?
-----------------------------yok direkt bi alerji uzmanına gittim fatihte
-
al suyu ağzına sonra burnunda çıkarttır bişeyin kalmaz. tabi bunu yapmak her yiğidin harcı değil :)) mesela ben hiç yapmadım ama çözüm oldugunu biliyorum :)
-
Allerjin olabilir, doktora git. Baharda benim azar her zaman, ilacı var içiyosun iyi geliyor bi nebze ama bazı kişilerde yorgunluk gibi durumlar yaratıyor, mal gibi geziyo bütün gün. Doktor candır bi git görün hocam :)
-
Hapşurmak kadar güzel bir şey varmı ne güzel zihnin açılır mis gibi,