folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hapşuruk Cözümü ?

Hapşuruk Cözümü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

aman tawsiye alma bende hapşırıodum ablam bi ilaç içirdi 2 katına çıktı :D

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

alerjiktir bir doktora git.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

aynen hocam bendede vardı toza alerjim olduğu çıktı . ( heryer toz amq :/ )

doktor şart.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

büyük ihtimalle toza karşı alerjin vardır.Bende de aynısı oluyordu özellikle sabah erken saatlerde hapşırık ve burun akıntısı had saffadaydı doktora gittim tedavi falan şimdi bişii yok gibi

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek

Hapşuruklar alerjikse rupafin tablet+nasonex burun spreyi kombinasyonu şikayetlerini azaltacaktır.Gel gelelim ki ne doktorum ne de eczacı isimler aklında bulunsun yinede.Kendimden tecrübeliyim

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

büyük ihtimalle toza karşı alerjin vardır.Bende de aynısı oluyordu özellikle sabah erken saatlerde hapşırık ve burun akıntısı had saffadaydı doktora gittim tedavi falan şimdi bişii yok gibi

Aynısı bende de zaman zaman oluyor. Bazen öğlene kadar grip gibi geziyorum. Bunun için hangi doktora gittin kbb mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

Aynısı bende de zaman zaman oluyor. Bazen öğlene kadar grip gibi geziyorum. Bunun için hangi doktora gittin kbb mı?

yok direkt bi alerji uzmanına gittim fatihte

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

al suyu ağzına  sonra burnunda çıkarttır bişeyin kalmaz. tabi bunu yapmak her yiğidin harcı değil :))  mesela ben hiç yapmadım ama çözüm oldugunu biliyorum :)

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Allerjin olabilir, doktora git. Baharda benim azar her zaman, ilacı var içiyosun iyi geliyor bi nebze ama bazı kişilerde yorgunluk gibi durumlar yaratıyor, mal gibi geziyo bütün gün. Doktor candır bi git görün hocam :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hapşurmak kadar güzel bir şey varmı ne güzel zihnin açılır mis gibi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 4834 Toplam Mesaj: 36