folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hard Disk Biçimlendirme Kafayı Yiyecem

Hard Disk Biçimlendirme Kafayı Yiyecem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Selam Hacılar Akşam Beşten Beri Pcyle Uğraşıyom Ama Nafile Yeni Bi Harddisk Aldım Başka Pcde Hemen Xp Kurdum Eve Getirdim Harddiski Takıyom Güvenli Başlat  Felan Geliyor Açılışta ama Nafile Hangi Seçenege Tıklasam Biraz Bekliyip Yeniden Başlıyor Pc Xp Kurmayı Deniyom Boota Gelmeden Diger Xpyi Açmya Çalışıyor Ne Yapacam Kafayı Yedim Hacılar Yardım Edin ...

De Get Yalan Dünya...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

biosdan açılışı yeni hdd mi seçili baktınmı?

2 hdd de de işletim sistemi varsa yapar sabah başıma geldi

biosu kurcala

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Alper Hacı Yeni Hdd Seçili Başka Hdd Yok Zaten Format Atmaya Çalışınca Cd yi Takıyom Genereal Mernaral Böyle Sayılar Çıkıyor Çözemedim Bi Türlü

De Get Yalan Dünya...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    donanımdan fazla anlamam  up olsun bakalım bilen vardır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

General Protection Fault trap filan diyor hacı kafayı yiyecem yardım

De Get Yalan Dünya...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Başka pc de format attığın için böyle oluyor..Hangi pc dekullanacaksan o pc ye tak hdd yi ve ardından tekrar format at..

Ha diyorsan ki format atacağım ama cd boot yapmadan diğer sorunlu win. açmaya çalışıyor o zman belli ki.bios da boot ayarlarında sıralamada bir sorun var.1. Cd olacak ki ilk cd boot yapsın.Ardından hdd vs.. sıralansın önemi yok..İlk Cd olacak ki Hdd yi açmadan cd başlasın ilk olarak..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

Hacım Şimdi Olayın Aslını Yazim Sen Ondan Sonra Bak..

Hacım Şimdi Baştan anlatayım

şimdi Bi Makina Var bizim Tanıdıkta Malın Harddiski Yanmış

Değişip Yeni Bi Harddisk Aldık

Ben Bu Harddiski götürdüm Başka Bi Pcde Formatladım xp Kurdum

Getirdim Adamın Pcye Taktık ,Tam Açılacak ken windows Ekranı Gelmeden Kendini Yeniden Başlatıyordu

Bende tuttum win98 takıp Format Attım Cye

Ondan Sonra Xp cdsi Taktım cdden Ön yükleme Yap Dedigimde Bekliyor 2 dk sonra Hata Veriyor Sökmedigim Parça Denemedigim Yöntem Kalmadı

Çözemedim Olayı

De Get Yalan Dünya...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    o başka pc de formatla xp kurma öle takıp kur genelde işletim sistemi çalışamz farklı bi pcye takınca bazı donanımlardan sanırım
    düzenleme: kesinlikle cdrom un cdnin çalıştığına emin ol boot ayarını yaptığından emin ol başıma geldi ordan biliyorum bi evdeki üç cd ve üç cdrom da bozuk olur mu evet oldu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

arkadaşlar haklı...

1. işlem cd boot ediyor mu bu önemli... bios boot ayarlarında cdrom üstte olacak.

2. işlem cdromdan boot edipte hata veriyorsa git başka pcde format at, veya HIRENS BOOT CD ile format at...

3. Belki de xp cdsi bozuktur.

4. veya git bi yerden, netten vs, BARTPE cdsi bul (CD'den çalışan XP)

onunla formatla...

başka bi yöntem gelmiyo aklıma. bazen donanım uyuşmazlığı da olabiliyor sorun.

herşeyin yerli yerinde oldugundan emin ol.  

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

başka bilgisayarda xp yükleyip getirip farklı bi bilgisayar takarsan çalışmaz.

win98 den formatlama kısmına gelirsek;

win98 ntfs dosya sistemine sahip partisyonları görmez. sen fat32 olan bi partisyonunu bicimlendirmis olabilirsin vs.

yapman gereken bu diski kullanılacagı pc ye takıp normal bi win xp cd si ile güzelce bölümlendirip,bicimlendirip sistem kurmak. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

başka bilgisayarda xp yükleyip getirip farklı bi bilgisayar takarsan çalışmaz.

win98 den formatlama kısmına gelirsek;

win98 ntfs dosya sistemine sahip partisyonları görmez. sen fat32 olan bi partisyonunu bicimlendirmis olabilirsin vs.

yapman gereken bu diski kullanılacagı pc ye takıp normal bi win xp cd si ile güzelce bölümlendirip,bicimlendirip sistem kurmak. 

-----------------------------
    bence de sorun bu tip bişeyden kaynaklanıyor olabilir. kurduğun xp de bozuk olabilir. hatta benim başıma daha da ilginç şeyler geldi. windowsu kurarken voltaj yükselmesi düşmesi olduğunda bile kurulum tamamladığında açılmadığını gördüm. tekrar kurdum. windowsu kurarken bazen cdrom salaklaşıor ondan bile oluyor.

sen o pcye sağlam bi xp cdsi koy. biostan boot ayarlarını yap.cdrom ilk okunan olsun. bölümü silip yeniden bölüm oluştur o şekilde kur.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 4835 Toplam Mesaj: 18