folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hard Disk Biçimlendirme Kafayı Yiyecem

Hard Disk Biçimlendirme Kafayı Yiyecem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilgiSAyarına bağlı kaç tane hard disk var birde 2 tene den fazla işletim sistemi varsa acılması konusunda bi çözüm önerebilirim ;)

Baştan sona oku istersen konuyu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    hacktorx bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:

başka bilgisayarda xp yükleyip getirip farklı bi bilgisayar takarsan çalışmaz.

win98 den formatlama kısmına gelirsek;

win98 ntfs dosya sistemine sahip partisyonları görmez. sen fat32 olan bi partisyonunu bicimlendirmis olabilirsin vs.

yapman gereken bu diski kullanılacagı pc ye takıp normal bi win xp cd si ile güzelce bölümlendirip,bicimlendirip sistem kurmak. 

bence de sorun bu tip bişeyden kaynaklanıyor olabilir. kurduğun xp de bozuk olabilir. hatta benim başıma daha da ilginç şeyler geldi. windowsu kurarken voltaj yükselmesi düşmesi olduğunda bile kurulum tamamladığında açılmadığını gördüm. tekrar kurdum. windowsu kurarken bazen cdrom salaklaşıor ondan bile oluyor.

sen o pcye sağlam bi xp cdsi koy. biostan boot ayarlarını yap.cdrom ilk okunan olsun. bölümü silip yeniden bölüm oluştur o şekilde kur.

Sorunda Bu Zaten Boot Ediyorum Ondan Sonra Önyükleme için Tuşa Basın Diyor Ve 20 sn Aynı Ekranda Bekledikten Sonra Genaral Meneral Bir Şeyler Çıkıyor Sayılar Filan

De Get Yalan Dünya...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    mavi ekran hatası mı sayılar falan orda çıkan yazıları google de araman işe yarayabilir bence
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Yok Ekran Siyah Hatayı Arattım Alakasız Şeyler

De Get Yalan Dünya...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    harddiski ikincil harddisk olarak kullanmayı denedin mi ? denerken jumper ayarlarını yap mümkünse jumper ayarlarının olduğu klavuzu kullan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar yeni konu açmayayım diye buraya yazıyorum. Arkadaşın bilgisayarda dik yönetiminden disk alanını küçülttüm. Sonra Yine disk yönetiminden girip yeni basit birim diyorum manyetik alan falan birşeylerden bahsediyor bende onayladım tabi ama son adımı da dediğim zaman disk biçimlendirilemiyor diyor kapanıyor . Bu biçimlendirme işlemini yapabileceğim bir programlar nelerdir?

bu arada disk 290 küsür GB c deydi oradan küçülttüm bundan kaynaklanmışta olabilir mi?

Toplam Hit: 4834 Toplam Mesaj: 18