Harddisc Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ebter bunu yazdı:
    -----------------------------
    50 liraysa hemen yollim harddisci ben
    -----------------------------

50 TL'ye veri kurtarma programı ile uğraşırlar verilerin ağzına sıçarlar iyice. Sonra da kurtaramadık deyip geri verirler. Verilerin önemli ise profesyonel olarak bu işi yapanlara gideceksin. Bilgisayarcıya değil veri kurtarma firmasına. google'a veri kurtarma yaz çıkan sonuçlara göre araştır. Benim bildiklerim verikurtarma.com, mydisk.com.tr, datagaranti.com. Mecidiyeköy'de bir yere gitmiştim ama adını unuttum şimdi. Benim diski mydisk'e götüreceğim. datakurtarma.com 'da fiziksel problemlere 100$ - 600$ arası demişler. Bu firmalar genelde ücretsiz analiz yapıyor. Diski ver sana fiyat çıkarsınlar fazla gelirse ücret ödemeden diski geri alırsın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    rene hocam bu işi yapmıyo mu niye fiyatı ondan almıyosunuz.. hadi onu geçtim ben olsam kazık yiyecek bile olsam tahribatlı bi müride yapdırtır elaleme para kazandırmazdım.. eğer ciddi bi hasar olmamışsa şansına  >> http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk bunu denemeni tavsiye ederim.. en azından bişey olmuşsa bile dene bi daha hddye öle davranmaman gerektiği anlarsın en azından..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Adam kafa attı diyor siz hala program öneriyorsunuz. Eğer gerçekten kafa vuruyorsa harddisk ile yazılımsal uğraşmak daha çok zarar verir. Tahmin ettiğim gibiyse onun tek yolu aynı diskten bulup bozulan diskteki plakaları sağlam diske takmak. Bunu da bilgisayarcılar falan yapamaz. Çamaşır makinesi mi bu yoldan geçerken gördüğün tamirciye vereceksin. Tozsuz ortam vs lazım onun için. Adam veriler önemli diyor siz verilere zarar verecek ne kadar yol varsa öneriyorsunuz. Ücretsiz analiz yapılıyor bir analiz yaptırsın sorun ne tam olarak öğrensin ondan sonra ne yapılması gerektiğine karar verilir.
Toplam Hit: 2621 Toplam Mesaj: 14