Harddisk Gidici Mi?
-
Çok ilginç yaw :)
Seagate ürünlerinden çektiğimi bir ben bilirim. Burada WD'den dert yanıyorsunuz. Samsung'un HDD birimini Seagate'e sattılar zaten. Toshiba için de bad sector dolu diyorsunuz. Hangi HDD markasına yöneleceğiz o zaman :)
Konu takip :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Çok ilginç yaw :)
Seagate ürünlerinden çektiğimi bir ben bilirim. Burada WD'den dert yanıyorsunuz. Samsung'un HDD birimini Seagate'e sattılar zaten. Toshiba için de bad sector dolu diyorsunuz. Hangi HDD markasına yöneleceğiz o zaman :)
Konu takip :)
değerli mürid ben kişisel analizimi yaptım :W
alıp almamak sizin elinizde, hdd'ler en çok değiştirilen bilgisayar sarf mazemeleri içinde liste başı.
yeni sistem topladığınızda harcadığınız paraya önem veriyorsanız, imkanınız dahilinde parçalarınızı tek tek inceleyin.
netten, donanım işiyle uğraşanlar bilgisayarcılar vs.
hakikaten çok kıl tüy işler, mesela adam laptop alacak 40 takla atıyor yok ısınır mı vs diye çok ısınan bir sistemdir aldığı makina diyelim, onda sorun çıkarmaz.
Valla hocam konuya yazdığım mesajda maxtor'u övdüm gördüysen.
dediğim gibi 2 tane 160' gb'lık maxtora sahibim, sesin yanında performansları da çok iyi. Alırken şüpeyle almıştım..
beklenenden iyi çıktı..
ama bu wd'ler, düşman başına.. herkes nasıl övüyor hiç anlamıyorum.
Amd-x tarafından 02/Kas/12 21:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ben aslında ses konusunda western digitalden baya memnunun kafayı park etmese sürekli, çok hafif bi hava akımı gibi bir sesi var. Daha önce hitachi vardı o baya sesliydi. Arkadaşa yeni asus laptop aldık 7200 rpm seagate hdd var tıkır tıkır duyuluyor sesleri
-
rebellisch bunu yazdı
ben aslında ses konusunda western digitalden baya memnunun kafayı park etmese sürekli, çok hafif bi hava akımı gibi bir sesi var. Daha önce hitachi vardı o baya sesliydi. Arkadaşa yeni asus laptop aldık 7200 rpm seagate hdd var tıkır tıkır duyuluyor sesleri
Aynı problemlem bende de var..
Hdd Tune'de Benchmark da transferler değerleri nasıl ?
-
teknik servis maceralarımın bana verdiği yetkiye dayanarak şunu söylemek isterim. wd kaliteli bir hdd dir. özellikle haricileride tek tavsiyemdir. ancak 3,5" lerde biraz sıkıntılıdır kendileri. black serisi hiç satmadım. test şansımda olmadı. ancak blue ve green serilerini karşılaştırırsak green serisi hem daha performanslı hemde daha sorunsuz gibi geldi. sattığımız hiçbir ürün geri gelmedi. ama blue larda bir kaç hata ile karşılaştık. yeni hdd alacaklara tavsiyem green serisi alın.
konuyu açan arkadaşa tavsiye hemen gönder garantiye. geri göndericeklerdir muhtemelen. biraz daha kurcala download yap sil download yap. hdd yi yor. tekrar gönder :D yenisini al :D
@amd-x hacım green serisi dene bi sen :D maxtor da fena değildir. sakın ha samsung alayım demeyin 1 yıl içinde bir kaç tanıdığıma aldık stok yoktu wd şuan hepsi iptal. boot etmiyor. anca harici hdd olarak kullanılıyor. 2 tane hele komple gitmiş. gerçi tamamen şans işi. herkes casper a küfür ederken ben gittim aldım :D gerçi para olsa gidip asus veya monster alıcaktım o ayrı konu :D ama yinede sorunum olmadı :)
ikinci edit. sercan okuyosan senin zippo yalan oldu hacı para yok :D ama şu götü toparlıyım yemin ediyorum alıcam bak söz diyorum :D
interfector tarafından 02/Kas/12 21:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Memento_mori bunu yazdı
rebellisch bunu yazdıben aslında ses konusunda western digitalden baya memnunun kafayı park etmese sürekli, çok hafif bi hava akımı gibi bir sesi var. Daha önce hitachi vardı o baya sesliydi. Arkadaşa yeni asus laptop aldık 7200 rpm seagate hdd var tıkır tıkır duyuluyor sesleri
Aynı problemlem bende de var..
Hdd Tune'de Benchmark da transferler değerleri nasıl ?
-
@Amd-x beni de korkuttun şimdi ben de WD black vardı.Ben de bi kontrol edeyim.
-

bende ki durum bundan ibaret...
bende problemler kafa vurma sesiyle başladı, aktif olarak çalışıyor fakat değerlerden de görüldüğü gibi çok yavaş..garanti devam ediyorsa göndermekte fayda var.
Memento_mori tarafından 03/Kas/12 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Hard Disk Sentinel yükleyip test et hocam, takip et sistemi
-
okadar isyan ediyorsunuz.
Benim samsung lari gorseniz 2 tane var ikiside aralarinda tek kale mac yapiyorlar.