Harddisk Gidici Mi?
-
WD direk atıyorsun eve sokmuyorsun birdaha kafa vurur vurur o kafa bir durur daha çalışmaz
-
HoLyCat bunu yazdı
okadar isyan ediyorsunuz.
Benim samsung lari gorseniz 2 tane var ikiside aralarinda tek kale mac yapiyorlar.
Valla hocam şimdiye kadar kullandığım HDD markalarından en sağlamı Samsung çıktı. Elimde 2 tane 80 GB, bir tane 40 GB [bir tane 8 Gb var ama markasını hatırlamıyorum :)] bir tane de 2 TB 5400 rpm var hiç problem çıkaran olmadı.
Gerçi dizüstü bilgisayarlarda genellikle Seagate kullanıyorlar. Bir öncekinde de sanırım Seagate vardı, bunda da 2 tane 750 GB'lık Seagate var. 2,5" modelleri pek ses çıkarmıyor galiba, şu ana kadar kulağıma gelen bir şey olmadı :)
Seagate'in taşınabilir harici HDD'lerinden çok çektim, özellikle şu freeagent midir nedir onlar fena :) Ama dizüstü HDD'leri fena değil sanki.
-
harrdiskim yenilendi. aynısının tıpkısı hdd takmışlar.
-
Benimde eski bi maxtor vardı 80 gb lık 2004 te almıştım bilgisayarlarım eskir harddiskleri atmazdım ondan ona aktar çevir filan hala durur ama onu kullanmam yeni sistemde eski donanım olmuyor samsung um vardı 120 gb anakartım yandığında onuda kaybettim 4-5 yıl önce filan o tecrübeden benim bir tane haricim olmalı dedim 250 gb lık wd aldım green dediklerinizden 2400 rpm fişmekan canavar gibi hiç bir sorunum olmadı eski toshiba 105 lerden laptopumun harddisk ini biçimlendireyim dedim garip bir program buldum laptop açılıp kapandı mavi ekran baktım anlamadım hardisk hatası veriyo servise götürdüm harddisk boş statik mi ne almış dediler gümlemiş.böyle şansın canı cehenneme ama benimde kullanıcı olarak genel kanatim samsung lar fena değil ama zorlamaya gelmez diye düşünüyorum ama bir maxtor un kullandığı sorunsuz diskiyle d9 caterpillar dan farkı olmayacağına inanıyorum.