Harddisk Sorunum Var
-
Hocam o zman senin hem hdd donanımsal sorunun var hemde izinlerde.Önce izinlerden hallet belgelerini al daha sonrada bilgilerini yedekleyip hdd bir teknik servise ver.
8mm hocam ben sana msn den anlatırım :)
-
bilader hdd yi baska makınaya taktım yine gormuyo yanı hdd ye gırıyorum ama aynı sorun mesela arsıv klasörüne ondada girmıyor bana gırmek ıstedıgımde verdıgı ıleti J:\ARSİV erişilmez Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda
-
Dediğim gibi donanımsal arıza :)
-
adamım anlama sorunun mu var ? Sana izinlerine bak sorun oradan kaynaklanıyor diyoruz sen hala, aynı şeyleri söylüyorsun. Sen o bilgileri kurtaramazsın...
Kolay gele...
-
Abi adam izin verme işine hiç dikkat etmemiş bile..
Hala her mesajında aynı sorunu dile getiriyor..
Kardeş bak bilgisayarının o önemli dosyaları kullanmaya yetkisi yok..
Yani ancak ya administratorle kullanabilirsin ya da tam yetki verdiğin zaman kullanabilirsin..
Diğer postlarda da anlatıldığı gibi yetki verirsen sorunun hallolur..
Eğer farklı bir makinaya takıp aynı hatayı veriyorsa sorun yetkidedir.. -
pekı bu sorunumu nasıl halledecem bu yetkı olayı nasıl oluyor bırısı yardım edebilirmi ? bildigim sey bilgisayarda bilgisyar yöneticisi olarak görünüyorum
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
hocam belgelerin üstünde sağ tıkla özellikle- güvenlik-ekle ye gir. Gelişmiş- şimdi bul a gir. oradan everyone seç ve yetkilerine full kontrol ver. Senin yetkilerde sorunun var. administratora ve senin kullandığın kullanıcıya da full kontrol ver...
-----------------------------
Bu şekilde.. -
dogru anladıysam bad sector tarzı bişe olmus belki yanlısta anlamıs olabilirim oncelikle sorunun disktemi yoksa karttamı oldugunu bulman lazım ya kart değiştireceksin aynı model hdd bulup ole deniyceksin yada deepfreze at 2 gun dursun nickim yok kulagın cınlasın super adam ole cozum bulabilirsin dene bi nasıl olsa sansın az bunları dene cozume ulasabilirsin msdostan kopyalama yapmayı dene olede olabilir windows uzerinden değilde
Toplam Hit: 2198 Toplam Mesaj: 19