Harddiskinizmi Bozuk Buyrun O Zaman
-
Sayın arkadaşlar bu pro ile harddiskinizi fabrika çıkış haline getirebilirsiniz harddiskinde badsektör ve sektörel arızalar olan yani donanımsal değil yazılımsal bütün arızaları giderir,aldığım abi çok peşinde koşturttu ama sonunda aldım ve kendi westerndigital 200 gb lık harddiskimde kullandım ve sonuç mükemmel bu programı 2 yıl önce verdiği adamın şuan yazıcıoğlunda iş yeri varmış ve oradaki bütün arızalı h.diskleri 5 $ dan alıp bu pro ile düzelttikten sonra satış fiyatını siz düşünün ve bu kişi bilgisayardan hiç anlamıyor sadece işi bu,normalde maxtor firmasının yıllar öncesi yazılımı ama bütün h.diskleri görüyor ,şuan piyasada bulabileceğinizi sanmam neyse bu proyu zipten çıkarıp diskete kaydediyorsunuz sonra pc yi kapatıp ister açılışta biostan istersede açılışta f8 tuşu ile başlangıç ayarını floopy olarak gösterip başlatıyorsunuz ve program otomatik devreye girip h.diskinizi ve içindeki bütün bilgileri yani serisi falanı filanı hepsini size veriyor neyse pro başlayıp size hardiskinizi söylüyor next le geçip utulities kısmına giriyorsunuz oradan zero disk drive seçeneğini seçin ve bu kadar benimki 12 saat sürdü ama 200 gb için, en çok tamircilerin işine yarardı ama artık herkese veriyorum herkes kullansın 1.2 mb olduğundan çekememe problemleri olan dostlar için 3 ayrı yere upload ettim beğenirseniz zaten rep yada teşekkürle belirtirsiniz saygılar...
Birde ilave yapayım bazı arkadaşlar yedek bölümdeki bilgilerim gidermi diye sormuş bütün bilgileri siliyor olduğu için riske atmayın derim ben hiç denemedim ama büyük ihtimalle siler çünkü harddiskinizi sil baştan yapıp herşeyiyle sıfırlıyor saygılar...bu arada programın görüntülerini ilave edemiyorum çünkü işlem esnasında aldığım imageları yine h.diske atacağı ve onlardan tekrar silineceği için vede elimde 2. bir harddisk olmadığı için yayınlayamadım kusura bakmayın,elimden geldiği ve bildiğim kadarını size verebilirim çünkü yanlış birşey söyleyip yanlış yönlendirme yapmak istemem ...
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SON BİR AÇIKLAMA DAHA İLAVE EDEYİM BU PROGRAM BİR FORMAT PROGRAMI DEĞİLDİR,FORMAT EN ÇOK 1 SAAT SÜRER VE YÜZEYSEL OLARAK ÜZERİNE YENİ BİLGİLER YAZILANA KADAR SİLİNDİ GÖZÜKÜR,BUNUNLA İSE HARDDİSKİNİZE SIFIR YAZILIR YANİ HERŞEYİYLE SIFIRLANIR TERTEMİZ OLUR HATTA DAHA ÖNCE HARDDİSKİNİZDEN ZAMANLA SES GELMEYE BAŞLAR YA İŞTE O SESLERİN DAHİ KESİLDİĞİNİ VE SESSİZ ÇALIŞTIĞINI GÖRÜNCE SİZDE BENİM GİBİ ŞAŞIRIRSINIZ EVET BU GERÇEK YANLIŞ DUYMADINIZ...
download
http://www.hemenpaylas.com/download/449075/maxblast.zip.html
http://rapidshare.de/files/17718424/maxblast.zip.html
http://ultrashare.net/hosting/fl/66551c5aa2/
çalıntıdır denemedim -
ooo millet toplananın kadıköye gidiyoz bozuk hardisk tamir edilir 10 YTL :D saol walla bozuk hardıskım olsa hemen test ederdimm..
-
Eywallah...
-
Senden Allah razı olsun bee gözüm 2 tane ölmüş Hdd vardı Birini geçenlerde Parçaladım (keşke daha önce bulaydın :) )şimdi Diğerine deniyicem hiç olmazsa onu kurtarim.
-
Nicksizin Buzluk yontemi bad sectorde daha etkili...bu bad sectoru kullanilmayan alan olarak ayirir ama iso nun yontemle bad olusan sektordekibilgilerimi bile kurtardim :)..
-
muhahaha duyda inanma harbi denedinmi compi o yöntemi
-
bu tür yazılımlar zaten bütün hdd üreticilerinin web sayfalarında var. ücretsiz download edebiliyorsun.
Üstelik eski pclerde bu format seçeneği direkt bios da vardı.
-
olm benim verileri kurtarın leeeaayynnn
compüü benim hdd uçtu olm sende handy recovery wardır..bana yolla olm forumda bulamıyom -
vallaha cok işe yarayacak tam aradıgım
-
cok etkili değiller. bu maxtornun ki yanlis bilimiyorsam ben segate nin kini kullanmistim bir aralar. sonuc olarak fiziksel sorunlari gideremezler programlar. bunlar ancak 0. ve 1. iz uzerindeki sorunlar ile partiton table deki sorunleri cozeler. normal format isleminde datalar sadece partition table den silinir asil kayitlar kalir. bu programlar manyetik alandaki butun alanlari binnary 0 moduna cekerek yeniden ivmeler bu sayede bazi sorunlar cozulur ama oyle gider 10 ytl hdd alir tamir ederim die bos hayallere kapilmayin derim.
-
hememn hdd yi bozup denemek lazım :)))
Toplam Hit: 2447 Toplam Mesaj: 13