folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Harddiskinizmi Bozuk Buyrun O Zaman

Harddiskinizmi Bozuk Buyrun O Zaman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barbun
    barbun's avatar
    Erkek
    Selam arkadaşlar.
    Ben de KILLDISK.EXE diye bir program kullanıyorum. Normalde format çekildiğinde hd deki tüm bilgiler silinmez. Sadece bir kitabın içindekiler bölümü sayılan FAT (File Allocation Table) silinir. Bu da üzerine bir bilgi yazılmadığı sürece eski bilgileren tekrar elde edilebileceği anlamına gelir. İşte KILLDISK tüm bu bilgileri oluşturan bitlere tamamen 0 (sıfır) yazar. Böylece kimse bilgilere ulaşaaz. Eğer fiziksel olmayan nedenlerle bad sektör oluşmuşsa tamir edilmiş olur. Tabi bu arada formatta elden gider. Kısacası tüm bilgilerin üzerine tertemiz asfaltı döker. Tekrar format çekip fdisk ile hd'i tanıtıp öyle kullanabilirsiniz. İleri bilgisi olanların kullanması tavsiye edilir. Tüm uygulamanın DOS ortamında diskete kaydedilen KILLDISK programı ile yapıldığını hatırlatayım.

Haklıyım Haklısın HACKLI.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bende var lam msn den ulaş bana verilerinin alayını kurtarırız

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2448 Toplam Mesaj: 13