folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Harddisk Almak Yada Almamak

Harici Harddisk Almak Yada Almamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

1tb den aşa alma  3.5 den aşa alma 

dandik markalar alma 

sorasını istedin gibi değiştir 

TOSHIBA 640GB 16MB 7200RPM 3.5'' TAŞINABİLİR DİSK PX1393E-2G32    

79,90 USD + KDV
    140,95 TL (KDV Dahil)
    İndirim Bitiş Tarihi : 20.10.2009

fiyat - performasn 1. 

MIKROBOX 1TB SATA 7200RPM 3.5" USB 2.0 TAŞINABİLİR DİSK - 1TB     

105,00 USD + KDV
    185,24 TL (KDV Dahil)
    İndirim Bitiş Tarihi : 10.10.2009

Toplam 9 yorum 

buda iyidir 

SMARTDISK SUPERFAST 1 TB E-Sata 3.5" TAŞINABİLİR DİSK     

119,00 USD + KDV
    209,93 TL (KDV Dahil)
    İndirim Bitiş Tarihi : 20.10.2009

SMARTDISK SUPERFAST 1.5 TB E-Sata 3.5" TAŞINABİLİR DİSK     

149,00 USD + KDV
    262,86 TL (KDV Dahil)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

dandik markalar alma 

hocam daha değiştirebilceği ne kaldı ki xD

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

karaconda bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

dandik markalar alma 

marka model i ona bıraktım daha ne olsun amaç tbt müridleri sorun yaşamasın :G  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

karaconda bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

dandik markalar alma 

marka model i ona bıraktım daha ne olsun amaç tbt müridleri sorun yaşamasın :G  

@PanxeR ilgin için çok sağol öncelikle. Ama ben diyorumki ufak tefek bişey olsun. Ayrıca 1tb'lik alıp hepsni doldurduğumu düşün. Ve başına bi iş geldiğini düşün o cihazın, kullanılmayan bi hal aldı farz edelim. O zaman beni kim hayata bağlıyabilirki ? Kim bana bilgisayarı bir daha açtırıp proje kastırabilir ?  Hayata küserim ve bi dağa çıkmak zorunda kalabilirim.

O yüzden 300gblik bişey alayım ben laptopla beraber aynı çantada ikamet etsin. Çanta çalınıncada bütün şeylerim bi yerde olsun :D .. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

laptop çantası ile ilgili bir anım var

-,

kuzenim le bodrum dan antalyaya gidiyoruz yaz dı gece nin geç bir saati pamukkale otobüs ayarladık ama adamlar full kapasite çalışmak için minibus müsali her yerden yolcu alıyor işte 1 2 saatlik mesafelerde biri biniyor biri iniyor ama yinede otobüs dolmadı hiç sonra bizim de çok uykumuz var uyuyalım dedik ben geceleri çok zor uyurum uyuyamam böle otobüsde fln kuzenin laptop var yeni almış daha laptop çantasını 2 koltuğun arasına koydu uyudu bende 2 koltuk arası uzandım

sonra durdu bir yerde insanları aldı içeri otobüs ardından bir kaç kişi etrafımız da oturcak yer vardı oralara oturdular bir cocuk baya bi kuzenim uyurken onu süzdü

sonra yanında durdu böle sanki bişileri alcakmış gibi tam davranıodu arkasini döndü beni gördü sonra dümdüz ileri gitti en uçta bir yere oturdu ardından ilerde indi,,

**

:G herşeyi orda taşımak iyi deil bn arşivci adamım ne boş dvdler bana yetior yada 300gb yeter PC de 500 GB HDD var o bile bana en fazla bir kaç ay yetti 

adam gibi 2TB harici alıcam fiyatlar çok düşücek yakında bu kış USB 3.0 ın senesi olucak zaten seneye üni başlıcam bir harici alırım arşivimi depolarım bide laptop alırım taşıması çok az da olsa sorun yaratır ama evde oldum sürece yada bir yerden bir yere veri taşırken sorun yaşamam çünki ben herşeyim elimin altında olsun isterim

= ) tabi küçük ve hayati şeyler için istiyorsan sen fark etmez istediğini al  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

dün karfurun reklam dergisi gelmişti kapıya.

verbatim 320 gb 2.5' hdd 119 liraydı. aynısının 250 liliğini kullanıyorum taş gibi alet nazar değmesin tavsiye ederim çok iyi bi alet ;)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

cemnet kardeş bu bahsettiğin sorun bir çoğumuzun başına bir çok kere gelmiş bir çeşit kısır döngü diye tanımlanabilecek vahim bir durumdur. şimdi ben bu virüs olayına kendimce bir çözüm geliştidim tüm .exe uzantılı dosyalarımı yani kısacası programlarımın tatamını winrar ile rarladım ve bildiğim kadarı ile virüsler rar uzantılı dosyalara bulaşamıyorlar. sizede tavsiyem dosyalarınızı her ihtimale karşı rarlamanız.

virüsler, mp3, wav, bmp, jpg, gif, txt, mpg, avi gibi veri dosyalarına bulaşamazlar ama bu uzantıya sahip dosyalara zarar verebilirler yani en sağlamı rarlamak.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

dandik markalar alma 

--------------

2,5 inçlik Harici HDD lerin ne kötülüğü var ki ? 

Bilenler bir anlatsın ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

DePrEm bunu yazdı:

cemnet kardeş bu bahsettiğin sorun bir çoğumuzun başına bir çok kere gelmiş bir çeşit kısır döngü diye tanımlanabilecek vahim bir durumdur. şimdi ben bu virüs olayına kendimce bir çözüm geliştidim tüm .exe uzantılı dosyalarımı yani kısacası programlarımın tatamını winrar ile rarladım ve bildiğim kadarı ile virüsler rar uzantılı dosyalara bulaşamıyorlar. sizede tavsiyem dosyalarınızı her ihtimale karşı rarlamanız.

virüsler, mp3, wav, bmp, jpg, gif, txt, mpg, avi gibi veri dosyalarına bulaşamazlar ama bu uzantıya sahip dosyalara zarar verebilirler yani en sağlamı rarlamak.

arşivlenek dosya uzun yıllar kalır orda. Benim bildiğimde ( aynı zamanda başıma gelen) rarlı dosyalar bi müddet sonra patlıyo :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek
    cemmet dostum patlama olayı sadece bir hurafe yalnız dosyada çok ufak bir ihtimal badsector vs. bazı ihtimallerden dolayı crc hataları oluşuyor bunun önüne geçmek içinde arşivlediğin dosyaya kurtarma kaydı yerleştirme olayı var.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
Toplam Hit: 3298 Toplam Mesaj: 27