Harici‘Den Bulut Alana Depolama
-
Dostlar elimde 1000'in üzerinde genellikle mühendislik ve modelleme ile ilgili değeri milyarları bulan bir harici var. Harici benim değil ve bilgisayarımda da onu kaydedecek kadar yer yok. Bu programları mail.ru ya upload etmek istiyorum. Bilgisayara hiç aktarmadan hariciyi bilgisayara takıp upload edebilir miyim ? Komik bir soruysa kusura bakmayın bu işlerde pek yokum. Sırf sizler için yapmak aklıma geldi eminim birçok kişinin işine yarayacaktır.
Bir de bir ara forumda mail.ru'ya tek seferde aktarılacak en büyük boyutun 2gb olduğu ile ilgili bir konu okumuştum doğru mu ? Doğruysa pek etkili bir yöntem olmayacaktır çünkü.
Bulut alana atamazsam kendime başka bir harici alıp bunu sizlerle paylaşıma nasıl açabilirim ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum zira harici'nin içinde sony vegas'tan tutun catia, solidworks, ansys, mimics, autocad, ve aklıma gelmeyen binlercesi var ve hepsi crackli.
-
Mail.ru'nun programını indir hocam onla yükle.Torrent mantığıyla çalışıyor.Mesala dosyanın %20'sini yükleyip, bilgisayarı kapattın, bir daha ki açılışta sıfırdan başlamıyor %20'den devam ediyor.2 GB olayı sadece tarayıcıdan yüklemeler için.Programdan yüklersen sorun yok.
-
Mustafa bunu yazdı
Mail.ru'nun programını indir hocam onla yükle.Torrent mantığıyla çalışıyor.Mesala dosyanın %20'sini yükleyip, bilgisayarı kapattın, bir daha ki açılışta sıfırdan başlamıyor %20'den devam ediyor.2 GB olayı sadece tarayıcıdan yüklemeler için.Programdan yüklersen sorun yok.
Tamam hocam, ama sorunum şu bu noktada: mail.ru'nun programına attığımda bilgisayara kaydediyor dosyayı yanlış bilmiyorsam. Bu yüzden sıkıntı var. Bilgisayara kaydetmeden yapabilme şansım var mı? Mesela mail.ru'nun programını hariciye kursam ve onun içinden atsam olur mu ?
-
Olur bi sorun olmaz.
-
Mustafa bunu yazdı
Olur bi sorun olmaz.
Tamamdır sağolasın.
-
Ek olarak programları yüklemeyle uğraşma.Sadece crack dosyalarını at programları her türlü bulursun zaten internette.
-
Mustafa bunu yazdı
Ek olarak programları yüklemeyle uğraşma.Sadece crack dosyalarını at programları her türlü bulursun zaten internette.
Hocam birçoğunun crack dosyası yok içine gömülü şekilde. Bir de 1000'in üstünde programın crack dosyasını ayrı ayrı bulup kopyalayıp düzenlemek çok fazla zamanımı alır o kadar zamanım yok ne yazık ki. Üniversitenin kütüphanesinde yüksek upload hızıyla yüklemeyi düşünüyorum.
-
hocam şurası tek seferde 50 gb veriyi upload ediyor ve ücretsiz olarak 60gün barındırıyor
paralı üyelikte süresiz barındırmakta http://1fichier.com/index.html?lg=tr
artı ftp desteğide var bakıver bi istersen
-
https://www.firedrive.com/ der çekilirim.
50 gb alan, chrome ile açıp dosya/klasörü sürükle atsın o kendi
dosya boyutu sınırlaması yok
istersen 50 gblık tek dosya at :)
-
edit: torrent olarak çekebilseydik fena olmazdı
DrKeworks tarafından 10/May/14 15:22 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdı
edit: torrent olarak çekebilseydik fena olmazdı
kimsenin seed edeceğini zannetmiyorum
adamın 50 kb upload hızı varsa 1 kişi bile yavaşlatmaya yeter
istemesi kolay