Harici‘Den Bulut Alana Depolama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Aşağıda programların tam listesini mevcut ancak harici üzerinden ftp server oluşturma konusunda yardıma ihtiyacım var bu hafta bu işi bitirmek istiyorum. Yardımcı olabilecekler mesaj atarsa sevinirim.

PROGRAMLARIN TAM LİSTESİ : http://yadi.sk/d/mhxl0uDpPkukk

exchanger tarafından 10/May/14 23:27 tarihinde düzenlenmiştir

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Eyvallah hocam.. İçerisinde gözüme çarpan ihtiyacım olan ve nette bulunmayan bir kaç yerli programda çarptı :) Hayır işine giriyim dersen bir görüşelim.. Bunları herkesin kullanımına açmak lazım ki faydalanılsın :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Eyvallah hocam.. İçerisinde gözüme çarpan ihtiyacım olan ve nette bulunmayan bir kaç yerli programda çarptı :) Hayır işine giriyim dersen bir görüşelim.. Bunları herkesin kullanımına açmak lazım ki faydalanılsın :)

Amacım da o yönde zaten. İlk etapta yarısını yükleyeceğim eğer yapabilirsem 1TB'lık hariciye FTP server açıp 1 ay aktarıma açacağım. 1ay sonra diğer yarısını açmayı düşünüyorum. Ancak Hariciye FTP server açmayı bilen birisinin yardımcı olması gerekiyor.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

edit: torrent olarak çekebilseydik fena olmazdı

kimsenin seed edeceğini zannetmiyorum

adamın 50 kb upload hızı varsa 1 kişi bile yavaşlatmaya yeter

istemesi kolay

o zaman tek çözüm ftp sanırım..

Cigu bigule :(