Harry Potter Seven Ve Takip Eden Arkadaşlar
-
Merhaba arkadaşlar dün gece Azkaban Tutsağı filmini seyrederken farkettiğim ve kafama takılan bir soru var . Filmde Sirius Black'n Harry Potter'ı öldürmek istediğini söylüyorlar fakat Bağıran Baraka'da Sirius Harry'i öldürmüyor Harry ve ailesini satanın kendisi değil Peter Pettegrew olduğunu söylüyor peki ya bu adamın en başta Harry'yi öldürme amacı neydi ?
-
hayriyi öldürmek gibi niyeti hiç yoktu ki?
-
Hadi Remus öldürelim onu hadi diye lupine yalvarıyordu asayı eline alıp harry'yi öldürceği sırada Snape içeri girdi sorada olaylar karıştı Sirius'n bu kadar panik yartma sebebi harry'Yi arıyor olmasıydı
-
Orada öldürelim dediği kişi Ron'un faresiydi.Yani Peter Pettigrew'di :)
-
aynen fareyi kastediyor orada. heriyi deil
-
Aynen bende onu düşündüm de benim kafamı diğer kişiler karıştırdı mesela Arthur Weasly Harry'i kenara çekip dikkat et seni arıyor falan diyordu :)
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Aynen bende onu düşündüm de benim kafamı diğer kişiler karıştırdı mesela Arthur Weasly Harry'i kenara çekip dikkat et seni arıyor falan diyordu :)
-----------------------------saten hikayenin heyacanı ordan geliyor en başta Black'ı onu öldürmek istiyormuş gibi gösteriyorlar Black'in aslında içeri girmesinin sebebi de ölüm yiyen olarak düşünülmesi ve Harry'nin ailesinin öldüğü gece Voldemorta yardımcı olduğu düşünülmesi Aslında Sirius Harry'nin anne ve babasının en iyi dostu Harry'nin de vaftiz babası
heryerde Harry'i arıyormuş gibi gösteriliyor ama o noktada bir yanlış war gerçekten harryi arıyor ama öldürmek için değil ona gerçeği söylemek için
-
aga azkabandan sonra yani melez prensi izle orada bir çok şey açığa çıkıyo mesela sneyp dambuldoru öldürüyor kimin iyi kimin kötü olduğu biraz karışıyor
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Ron un babasının harry ye öyle demesinin sebebi harrynin onun peşinden gitmesini önlemekti.Zumrud u anka yoldaşlığı dısındakı herkes sirius u suçlu sanıyor cunku o fare olan şahıs sirius a iftira tmıştı ve kendini öölü göstertmişti.Arkadaşların dediği gibi o ağacın içndeyken öldürelim onu derken fareyi kast ediyor harry yi değil. -
bisson bunu yazdı:
aga azkabandan sonra yani melez prensi izle orada bir çok şey açığa çıkıyo mesela sneyp dambuldoru öldürüyor kimin iyi kimin kötü olduğu biraz karışıyor
-----------------------------asıl 7.bölümün filminde her şey ortaya çıkacak kitaptan biliyoruz ama kitabı okumayan sadece filmi izleyenler için sonunu söylememek daha iyi heyecanı kalmaz
-
Harry Potter hakkında baya bir bilgim var sadece o kafama takılmıştı onuda çözdüğünüz için sağolun