Harry Potter Seven Ve Takip Eden Arkadaşlar
-
Ben bu hayri pıtırın kitaplarını okumadım. Ama Melez prensi ve ondan önceki alayını izlemiştim.
Kafamda ileriki filmi kurgular gibi oldum. Şimdi dambıl amcam bu melezde yapılan cisimlere ruh yerleştirme büyüsümüydü neydi adını unuttum onu daha önceden buluyor sonra kendiside yapıyor :D
Mesela bitanesi anka kuşunda olabilir :D
Kendi kafamdaki bekledigim bu inşallah böyle olur :D Çok manyak olur film :D
-
orta dünya ve tolkien gerisi boş..
-
dambıl amcaya anka kuşunun göz yaşından içirseler canlanmazmıydı sanki :S
saçma olmuş gibi orası. hariyi kurtarmıştı o kuş.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kitapların film versiyonlarının çıkmasını bu yüzden sevmiyorum.. bi ton şey eksik yada yanlış oluo :/ adam gibi olmayıncada kitap okuru filme tırt diyo, sinema izleyiciside harika diyo..
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kusun göz yası tedavı edici idi ölüyü diriltmiyordu harry'nin eline yılanın zehri girince
göz yaşı işe yaradı ama dambıl amca için olmaz
-
Kreyzi bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kusun göz yası tedavı edici idi ölüyü diriltmiyordu harry'nin eline yılanın zehri girince
göz yaşı işe yaradı ama dambıl amca için olmaz
-----------------------------Aynısını tam ben yazcaktım
-
Harry i öldür ödülünü al :D
-
ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.
-----------------------------aynen katılıyorum özellikle 7.kitabını bir nefeste okudum desem yalan olmaz.e-kitap halinden ben istiyorum :)
-
tamamdır hocam seriyi bu akşam evden upload eder linki bu topicde paylaşırım.