folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Harry Potter Seven Ve Takip Eden Arkadaşlar

Harry Potter Seven Ve Takip Eden Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Ben bu hayri pıtırın kitaplarını okumadım. Ama Melez prensi ve ondan önceki alayını izlemiştim.

Kafamda ileriki filmi kurgular gibi oldum. Şimdi dambıl amcam bu melezde yapılan cisimlere ruh yerleştirme büyüsümüydü neydi adını unuttum onu daha önceden buluyor sonra kendiside yapıyor :D

Mesela bitanesi anka kuşunda olabilir :D

Kendi kafamdaki bekledigim bu inşallah böyle olur :D Çok manyak olur film :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek

orta dünya ve tolkien gerisi boş..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

dambıl amcaya anka kuşunun göz yaşından içirseler canlanmazmıydı sanki :S

saçma olmuş gibi orası.  hariyi kurtarmıştı o kuş.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

kitapların film versiyonlarının çıkmasını bu yüzden sevmiyorum.. bi ton şey eksik yada yanlış oluo :/ adam gibi olmayıncada kitap okuru filme tırt diyo, sinema izleyiciside harika diyo..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

kusun göz yası tedavı edici idi ölüyü diriltmiyordu harry'nin eline yılanın zehri girince

göz yaşı işe yaradı ama dambıl amca için olmaz

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

kusun göz yası tedavı edici idi ölüyü diriltmiyordu harry'nin eline yılanın zehri girince

göz yaşı işe yaradı ama dambıl amca için olmaz

Aynısını tam ben yazcaktım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Harry i öldür ödülünü al  :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi

hayaletkurt bunu yazdı:

ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.

aynen katılıyorum özellikle 7.kitabını bir nefeste okudum desem yalan olmaz.e-kitap halinden ben istiyorum :)

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tamamdır hocam seriyi bu akşam evden upload eder linki bu topicde paylaşırım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3799 Toplam Mesaj: 33