Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları 1. Bölüm
-
Sıkı bir harry potter hayranı olarak yarın gidiyorum, Merak ettim gidenler varmı bugün? ekşi de felan gelmiş geçmiş en iyi hp filmi diyorlar kitaptan çok iyi uyarlamışlar bu sefer :)
"Resmen Harry Potter la büyüdü benim olduğum nesil hemen hemen aynı yaş da olduğumuz için HP nin ilk kitapları-filmleri biraz daha çocukcaydı biz de çocuktuk şimdi film normal fantastik film havasında oldu biz de büyüdük cidden herkese nasip olmaz bizim yaşadıklarımız :D"
bunu da böyle bir belirtmek istedim :D
-
yeğenleri götürdüm bugün. önceki serilerini izlemiştim. sonuncu hariç ama bu çok sıkıcı olmuş.
-
Hastayım Harry Potter'a. Dünyada fanatik olduğum tek şey.
Bir ara psikolojimi alt üst etmişti. kitaplarını okurken elimden bırakamıyordum. Sanki ben okumayı bırakınca orada olaylar devam edecek ve ben kaçıracam gibi hissediyordum.
edit: önceki filimlerini hiç beğenmedim güzel değildi umarım bu güzeldir
-
Filmde nerde kesiyorlar ilk bölümü bilmiyorum ama kitabında asıl aksiyon bölümleri sonlardaydı
-
dvdscr si düşmüş. Bir tane torrent sitesinde gördüm. Ben de gitmek istiyorum.
-
Hocam bugün erkenden ilk seansa gittim Samsunda süperdi valla ben çok beğendim.Aksiyon sahneleri on numaraydı tabi savaş sahneleri biraz kısaydı ama onlar 2.bölümde olacak.Genel olarak başarılı buldum.Şimdi birde 15 Temmuzu bekle işin yoksa :D
-
Expecto patronum, ringardiyum leviyosa mi ne oyle bir sey. Lan hala aklimda bak dkfjdskfjksd.
-
onu bunu bilmem sinemada calısıyorum full cekti paso canımızı cıkardı amq
-
bu harry poteri hiç izlemedim.merak ediyorum.kaçtan kaça kadarsa biri bana linklerini pm olara gönderebilir mi ?çünkü hangi filmin kaçııncı oldugunu bilmiyorum.sıra karışmasın..gönderirseniz sevinirim tşk..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
bu harry poteri hiç izlemedim.merak ediyorum.kaçtan kaça kadarsa biri bana linklerini pm olara gönderebilir mi ?çünkü hangi filmin kaçııncı oldugunu bilmiyorum.sıra karışmasın..gönderirseniz sevinirim tşk..
-----------------------------aynen kitabını almayı düşünüyorm onu da söyleyin okuycam en baştan (:
-
1. filmine dahah çok küçükken abim götürmüştü sırlar odasını yarım yamalak izledim ondan sonra o lavuk öldümü kaldımı bilmğiyorum :D