Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları 1. Bölüm
-
yarın gitçem umarım güzeldir.
-
Sıkıcıydı.. Başları aksiyonlu geçti. Gerisi fos..
Birde sonunu güzel bitirmişler..
-
tüm bölümleri baştan sona tekrar izlemek lazım son serileri izlemedim
kitabını aldım ama çevirisimi boktan ben mi anlamadim bilmiyorum aşırı karışık gelmişti ve okuyamadım
asıl aksiyon sahneleri 2.bölümde olacak sanırım ve eleştirmenlere göre şimdiye kadar ki en iyi harry potter filmiymiş
filmle birlikte yaşlandık iyimi :D
-
geldim şimdi dışardan gayet beğendim filmi kitapta kafamda düşündüğüm herşey tam tamına çıktı mesela malfoy malikanesi felan partlı şeklinde yapmaları çok iyi olmuş kitaptaki bir çok sahneyi söylemişler aksiyon azdı doğru ama yine böyle bağlı kalırlarsa 2. part süpersüper olur özellikle o okuldaki savaşı felan çok merak ediyorum ama gel görki bekle taa 2011 temmuzu :D
-
yarın 16:30 seansından biletimi aldım heyecanla bekliyorum.
-
Bütün kitaplarını okudum bütün filmlerini izledim tabi bunuda ilk seansa gittim :) önceki kitapları okumayan yada filme gidmeyen arkadaşlara önermem anlamazsınız ama film fena olmamış kitabı aynen işlemişler diyebilirim 2.5 saat sürüyor flm
-
evet kitabı okuyamayanlar pek anlayamıyor bu bölümde bir arkdaşımla gittim bütün filmleri seyrettiği halde kitabı okumadığı için bir kaç sahnede bana sordu şu neydi şu neydi diye ama pek de önemli değil dünyanın en basit diliyle yazılmış kitaplarından zaten harry potter biraz zamanı olan herkes okuyabilir :D
-
SaW 3D'ye gidin serinin en iyisi diyebilirim...