Hasarlı Araç Alımı
-
Bu olay tam şans işi oluyor hocam .En sağlıklısı araç yapılmadan veya yapılırken durumunu bilmek. Ama hiç bir zaman fabrika çıkışı gibi olmuyor.Jetta aldık bizim arkadaşa piyasanın 20 bin altına 10k masraf yaptık ama araba sıfır gibi oldu . 2yıldır da biniyor çocuk bi sıkıntsı olmadı şuana kadar.
-
bu işi hakkıyla yapan yerler var şarampolden olduğu gibi alıp komisyonunu koyup satan düzgün esnaf bulman lazım
-
Aradim cok guven vermediler.
Arac agir hasarli olarak verilecek. Resimde gordugum hasarlsri saymadi orasi burasida var deyince e normal oradan surtmus diyor.
Bu hasarla agir hasar kaydi olmaz. Yuksek ihtimal airbagler tamirli yada alttan hasarli. Yani sadece kaporta hasarini olcagini dusunmuyorum
DestinatioN tarafından 03/Nis/19 11:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu Şase ve Direk'lerle ilgili , Pert araçlarda kaza sonrası düzeltme ardı yapılan trafik kazalarının sonuçlarına dair, bir rapor ve/veya video var mıdır?
Survive, Gucci mane ft . .
Bir de bu Şase ve Direk'lerde fabrika kaynakla sonradan yapılan kaynak arasında ne gibi fark var? sadece kaynak bölgesinde.
Burulma ve boru içi ve/veya cidarı ,metal yorgunluğunu hesaba katmıyorum.
RitmFarbRacourci tarafından 03/Nis/19 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdı
Bu Şase ve Direk'lerle ilgili , Pert araçlarda kaza sonrası düzeltme ardı yapılan trafik kazalarının sonuçlarına dair, bir rapor ve/veya video var mıdır?
Bir de bu Şase ve Direk'lerde fabrika kaynakla sonradan yapılan kaynak arasında ne gibi fark var? sadece kaynak bölgesinde.
Hocam boyayı bile Akıntı yaparak atıyorlar düzgün olmuyor vernik atarken bazıları boya kurumadan yarım saat içinde atıyor bazısı kuruduktan sonra yapıyor
fırınlı boya dedikleri bildiğimiz ufo nun önünde kurutuyolar oda heryere etki etmiyor 20 CM yükseklikte 120 CM ufo genişliğinde kurutuyolar
kaynak olayında metalin pasını almadan gerekli kimyasalları sürmeden yapıyorlar üzerindeki boyayı eriterek oksijen kaynak yapıyorlar
birde araçları çekip düzeltirken aracın teknik ölçüleri olmadan göz kararı tampon iç şase düzeltmeleri yapıp sonra aleminyum ayakları takıp tampon mantajı yapıyorlar o esnada tampon braketleri yerine geçmiyor
far ayakları düzgün simetrik oturmuyor basıyorlar saç vidasını
hiç bir aracın orjinal klipslerini bulup takmıyorlar (her yerde satılmıyor honda audi bmw vs )
böyle sorunlar oluyor ama düzgün servisinde toplanmış hasarlı bir araç alınırmı
onu bilemiyorum
-
buna benzer ,iş yapan çok firma var. Birde istisnasız hepsinde max 2.00 TL'lik masraf var yazıyor. Yersen. Bir kaç bmw aracı araştırdım. Mesela rakamları sallıyorum
Örnek bir ilan:
Bmw 3.20 D az hasarlı yürür ıvır zıvır vs vs 109.500 TL Piyasası 185.000 TL den başlamaktadır!!!111. Max masraf 2.000TL dir. Sağ arka kapı hafif hasarlı (baya kapı değişmesi gerekiyor) arka sürtme var( değişen olması lazım)
Merak edip ilanlara baktım. Aynı KM ve birebir aynı aracın hasar kayıtsız ter temiz hali 145.000 ile 155.000 arasında. Şimdi bu 109 diyen arabaya dediği hasarlar için kafadan 15-20bin tl masrafı var ve çıkacakta. Araç bana geldimi 130-135bin civarına. E bide hasar kaydı var. Yani kıstas yapıp birebir aynı model normal araçla karşılaştırdığınızda gram mantıklı iş değil. Fakat bu yazdığım senaryoda aynı şekilde aracı 80'ne alırsan o başka. Fakat zaten o fiyata arabayı bulsa adam yaptırıp satıyor. Kısacası herkes kendi kârında. -
arkadaşlar bu işler 2 sene once baya kar marjı yuksek işlerdi araçlar ötv ler dolarlar artınca artık adam pert haline 50 60 bin ister hale geldi bostancı sanayinin üstünde Cup10 car vardı kozyatagında çalıştığım zamanlar 23 bin TLye Kia CEED Dizel 2014 model araba gitti gözümün önünde sol far ve çamurluk hasarlıydı adam yaptırdı hala biniyor
ama zamanla pert hali bile pahalandı pahalandı artık toplanmış ağır hasarlılar daha ucuz gibi duruyor
ama dediğim gibi onu alabilmek için aracın 2 yıl falan komşunuzda mahallenizde veya bildiğiniz birinde çalışıyor ve dk başı şansuman elektrik beyin vs hatası vermiyor olması gerekiyor
çünkü araçlar kaza yapınca sadece kaborta hasarı olmuyor
babamın carewella aracında kaza sonunda ESP vs arızaları oluştu
çözmekte öyle kolay olmuyor
-
blackstone_tr bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı
Hocam boyayı bile Akıntı yaparak atıyorlar düzgün olmuyor. Vernik atarken bazıları boya kurumadan yarım saat içinde atıyor, bazısı kuruduktan sonra yapıyor
fırınlı boya dedikleri bildiğimiz ufo nun önünde kurutuyolar, o da heryere etki etmiyor 20 CM yükseklikte 120 CM ufo genişliğinde kurutuyolar.
kaynak olayında metalin pasını almadan gerekli kimyasalları sürmeden yapıyorlar üzerindeki boyayı eriterek oksijen kaynak yapıyorlar
birde araçları çekip düzeltirken aracın teknik ölçüleri olmadan göz kararı tampon iç şase düzeltmeleri yapıp sonra alüminyum ayakları takıp tampon mantajı yapıyorlar o esnada tampon braketleri yerine geçmiyor
far ayakları düzgün,simetrik oturmuyor ,basıyorlar saç vidasını.
hiç bir aracın orjinal klipslerini bulup takmıyorlar (her yerde satılmıyor honda audi bmw vs )
böyle sorunlar oluyor ama düzgün servisinde toplanmış hasarlı bir araç alınırmı
onu bilemiyorum
İlginçmiş cidden, tşkler.
Ufo'yla ilgili olay da ayrıca ilginçmiş. ``D
Varsa dâhâ yazmak isteyen, merakla bekliyorum.
ben mesaj yazarken yazmışsın 2nci 1 mesaj dâhâ, o nedenle buraya alıntıladım.
blackstone_tr bunu yazdıarkadaşlar bu işler 2 sene once baya kar marjı yuksek işlerdi. araçlar, ötv ler dolarla artınca artık adam pert haline 50 60 bin ister hale geldi .
bostancı sanayinin üstünde Cup10 car vardı, kozyatagında çalıştığım zamanlar, 23 bin TLye Kia CEED Dizel 2014 model araba gitti gözümün önünde. sol far ve çamurluk hasarlıydı, adam yaptırdı , hala biniyor
ama zamanla pert hali bile pahalandı, pahalı. artık toplanmış ağır hasarlılar daha ucuz gibi duruyor
ama dediğim gibi onu alabilmek için aracın 2 yıl falan komşunuzda, mahallenizde veya bildiğiniz birinde çalışıyor, ve dk başı şansuman, elektrik,beyin vs hatası vermiyor olması gerekiyor
çünkü araçlar kaza yapınca sadece kaborta hasarı olmuyor
babamın carewella aracında kaza sonunda ESP vs arızaları oluştu
çözmekte öyle kolay olmuyor
@@.`
RitmFarbRacourci tarafından 03/Nis/19 13:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Pikacu bunu yazdı
Mykp bir konu paylaşmıştı. O aklıma geldi. Bence uzak dur.
Mykp ne ya ? Çinliler taklitimi mi çıkarmış ?
Ek olarak hasarlı araba toplama deyince aklıma hep şu Rus usta gelir. Adamın ustalığına diyecek laf yok. Fabrikadan sıfır çıkmış arabadan daha güzel yapıyor arabaları.
https://www.youtube.com/user/tussik01/videos
mkyb tarafından 03/Nis/19 13:45 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Mykp bir konu paylaşmıştı. O aklıma geldi. Bence uzak dur.
Mykp ne ya ? Çinliler taklitimi mi çıkarmış ?
Ek olarak hasarlı araba toplama deyince aklıma hep şu Rus usta gelir. Adamın ustalığına diyecek laf yok. Fabrikadan sıfır çıkmış arabadan daha güzel yapıyor arabaları.
Pis gomnis senî. ^^D`)
RitmFarbRacourci tarafından 03/Nis/19 15:10 tarihinde düzenlenmiştir