folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hasta Olan Kaç Kişi Var?

Hasta Olan Kaç Kişi Var?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

benimde üst alt solunum yolları gitmiş.hep cigaradan oluyo amk.bugünde kova yaptık amk.hala kafam güzel

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------
    Valla kullanıyorum işte. MR sonucunda L1 B5 mi yada ona benzer bişeydi sinirlerine bası varmış. Beyin cerrahi doktoru ameliyatlık bir durum olmadığını kendime çok dikkat etmem gerektiğini, istersem sıcak uygulaması yaptırabileceğimi söylemişti. Fizyoterapiste danıştığımda sıcak uygulamanın geçici olacağını söyledi bende yaptırmadım. Fizik tedavi uzmanına gittim. O da 20 seans ayaktan fizik tedavi görmemi uygun gördü.11 seans bitti.Birde bi broşür verdiler ondaki hareketleri yapmalıymışım her akşam ve her sabah.Aklıma gelirse yapıyorum işte. Dediğin gibi çok illet bi hastalık. Adamı bazen bi kilitliyor nefes alırken bile acı çekiyorsun.Allah kimseye vermesin.
    -----------------------------

sen hastanenin hangi bölümünde çalışıyosun abi? çok kafam karıştı. ben pek anlamam hani sinirden falan ama protezlere titanyum kaplaması yaparken falan görüyoduk, ordan kaptık bikaç bişey. L1 en yukardaki omurga kemiği.. burada sinire baskı yapması ile sırt ağrısını bağdaştırabilirim. aynı zamanda sırtında uyuşma hissetmen gerekiyo olabilir.. bilmiyorum L1'in sıkıştırdığı sinir nereye gidiyo.. en yakın ne siniri var ki orda..  ayrıca l1in baskı yapacak kadar yerinden oynaması için seni birinin kaldırıp şöyle bi silkelemesi "gel bi kütleteyim seni" olayına maruz kalman lazım :) ayrıca sıcak uygulamanın sinir sıkışmasına ne gibi bir etkisi olabilir? onu anlamadım.. sıcak uygulamalar kireçleme olan bölgelere oluyor genellikle. sinir.. disk.. sıcaklık.. 3 farklı terim :)

B5'i bilmiyorum.. B ne anlama geliyo? Bridge falan mı? gerçi o böbrekte falan oluyo bildiğim kadarıyla.

ayrıca bu fizik tedavi doktorlarına inanılmaz kıl olurum.. hiçbir aklı selim insan, 4 sene okuyup, üzerine master yapıp, kalkıpta fizik doktoru olmaz.. böyle saçma sapan uygulama görmedim. bi fizik tedavi merkezine girdiğimde, fizik tedavi doktoru, nöroloji doktorunun eline bi ton poliüretan sürmüş emülsiyon halde, bi aletle masaj yapıyo.. allah allah.. ömrümde böyle saçmalık görmedim abi..

birde hazır o kadar yazmışken, c/diskopati tanısı konulan bir hastaya fizik doktoru boyunluk vermiş. cervical diskopati deniyo yani boyundaki omurun kayarak, yada açılarak araya bi siniri alması, yada daha hafifi bi sinirin üstüne gidip baskı yapması. sonuç boyun ağrıs, ileride omuz ve kollarda ağrı, uyuşma vs.. abi hangi mantıkla bu boyunluğu yazıyosun sen bu adama ya.. bu adamın kafası dik durunca, iyileşecek mi.. sinir çıkacak mı aradan.. bu adamı ameliyat paklar abi, başka bi yolu yok yani. bu cinslere hangi mantıkla hekim ünvanı veriyolar anlamıyom ya.

"sanane"; abi sana da muhtemelen korse yazmıştır fizikçi (fizik doktoru yani.. benle karışmasın) :) 

bide tahribatta hiç tıp öğrencisi yok mu ya, şöle bi yerimiz ağrıdığında şişirsek kafasını? 

on error go to hell
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

bende cok direncliyim diodum hep herkese :D sonra ak göt mü kara göt mü gördüm o gunden beri buyuk konusmuorum :D 4 sene hasta bile olmadan gecirdikten sonra 5. sene kısında bir grip oldum dinim imanım gevredi. grip deil sanki sırf bana girmek icin tasarlanmıs bi virustu... dusundum wassh dedim olum sen ayvayı yedin ne halt yiyosan cabuk ye bu hastalık senin sonunu getirecek :D yerimden kalktım pat dusup bayılmısım, hastalıktan dolayı bir sey yemedigim icin kanda besine deger bişi kalmamıs. sonum doktor oldu.. sora götüm delik deşik olana kadar ithal bi igne verdiler onu yedim düzeldim :D

yani korkmayın her hastalıgın sonu aynı yerde bitio :D doktora gidin :D

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

ya ben hastayım şuan ve çarşambadan beri devam ediyo.7-8 senedir hastalık nedir bilmezdim.inanılmaz şekilde ateş kusma oldu,bademciklerim şişti.serum bile taktılar.Şuan iğne yapılıyo 5. ipnemi oldum ama bağdemciğimde en ufak bi düzelme yok :( deli olcam yemin ediyorum çok sinirlendim ya.Düzelmio resmen düzelmio..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

aynen banada oluyor mesela bundan 1 yıl önce dişimle kola kapağını falan açardım şimdi bir dişim dolgu diğerini çektirdim a.k sonra saçlarım daha fazla dökülmeye başladı sabahları karıncanın sesini duyacak kadar hafif kulaklara sahipken şimdi uyanamıyorum bile biri halıya bastığında hemen uyanırdım şimdi ise kafam bi milyon uyanamıyorum bile ağzım yara olup duruyor.

ayrıca doktora kaç kez gittiysem vücudun direnç kaybediyor bağışıklık sistemin zayıflamış falan diyor.

zumsuk bu konuda sana katılıyorum komplo teorisi olabilir....

yoksa ben hastalık mastalık vücut direnci nedir bilmezdim şuan öyle oluyor halı sahada o kadar tekme vs. atarlardı bilerek hissetmezdim bile şimdi sol bileğim burkuldu :D sağ ayağım yara oldu sol elimin küçük parmağı incidi a.k nasıl iş lam bu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Erkek

S.a arkadaşlar bende pek doktora gitmiş bir insan değilim bu hastalıkları önemsemediğimiz içinmi kaynaklanıyor tartışılır ama şu andaki beslenme şeklimizin hastalıklar üzerinde hiç küçümsenemeyecek faktörleri çok fazla en ufak bir örnek gazlı içeceklerbütün uzmanların söylediği şey gazlı içeceklerin bütün hastalıkların davetcisi olduğu ve hormonlu gıda en önemliside anne sütünün yeteri kadar tüketilmesi ben son 3 yılda alerjik hastalıklar konusunda çok başım ağrıdı hala da çekiyorum budabeslenme şeklimin benim kara ciğeri bozması yağlı,baharatlı,ve gazlı gıdaları çok tüketmem ..

SAYGILAR...

İLİM İLİM BİLMEKTİR,İLİM KENDİNİ BİLMEKTİR,SEN KENDİNİ NİLMEZ İSEN YA NİCE OKUMAKTIR..

(MEVLANA) 

Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var;Akıl için son tavır,saçlarını yolmak var
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    falla benimde alerjiden yana bayaaa bi sıkıntım var. anasını satayım ole bişiki bole çıkar bende kaşınırım sonra yaraya döner çocukluğumdan beridir vardır ancak şu 3 5 senedir baya azdı amk doktorlar bile çaresini bulamıo :S

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

15-) Dişlerimde 9 tane dolgu var. Azı dişimin kenarının kırılması sonucu dolgum düştü. Hastanede dolgu yapılmaya başlandığı zaman yaptıracam.
    16-) Saçlarım uzun  zamandır dökülüyor. Strese bağlı olduğunu düşünüyorum. Cildiye uzmanı bunun çaresi olmadığını , istersem yurtdışından bir ilaç getirtebileceğimi ancak bu ilacında %50 ile %60 gibi bi ihtimalle ancak dökülmeyi durdurabileceğini söyledi.
    17-) Sırtımda bir süredir sivilceler çıkmaya başladı. Yine aynı cildiye uzmanı bu yaşlarda bunun normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi.(Fizyoterapistim ise tecrübelerine dayanarak banyo yaparken sırtımı sabunla değil sadece sabunla yıkamam gerektiğini kaşntı olursa eğer talk pudrasıyla ovalamam gerektiğini söyledi.)

Aklıma geldikçe yazıyorum.Bu gidişle bu konu benim mesajlarımla dolacak gibi. :) 

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    bende çok terliyorum.Koltuk altlarım çok terliyor.Koku olayı yok ama benden fazla koltuk altı terleyen kimseyi göremedim.Dişler de gidik :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    epilepsi geçirdim geçen sene mayısta arada bir yokluyo tekrardan bide alerjim var neye olduğunu bilmiyorum sabaha kadar uyuyamadığım oluyor bazen...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 6677 Toplam Mesaj: 33