Hata Mı Yapıyorum? (Gm5plus)
-
PEAK bunu yazdı
hocalarım yorumlarınızı okudum teşekkürler.
@panxer hocam g4ü bende istiyodum ama sizinde bildiginiz gibi oda sorunlu cihazmış
hatta param gelmiş bu gün içerisinde almayı düşünüyorumda şurda kararsız kaldım
lenova p70 vs galaxy a5 hocalar lenovayı almak daha mantıklı değil mi ?
http://kiyaslahadi.com/tr/1/313,278/bu lenova türevlerindne almalı mıyım ?
1000 tl civarı önerebilceginiz sorunsuz bir cihazı var mı ? mesela p1 ?ben zaten lenovoyu önerdim ama ekleyeyim. samsungun kamerası daha iyi olacaktır. birebir incelemedim fakat lenovoda kötü olmayan çok iyi de olmayan bi kamera var. bunun dışında seneye satacaksan yani ömürlük almak istemiyorsan samsungu daha kolay ve daha yüksek fiyata satarsın. tabi belli olmaz, çat diye dibe de vurabilir fiyatı. bunlar harici lenovo oldukça iyi, kullanımı olsun performansı olsun fiyat performans canavarı bence. vibe p1 zaten başka bi boyut. yine harika bi kamera olmaması harici efsane telefon olacaktır p1.
edit : huawei p8 lite kullanmadım, görmedim fakat iyi olacğaına inanıyorum. samsung gibi markalara (2500 lira vermedikçe) takılmamak gerektiğini düşünüyorum. kalkıp s7 alacaksan iphone 6s alacaksan o parayı verecekse bırak da lenovo p1den iyi olsun değil mi?
Prometheus tarafından 04/May/16 18:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Varg bunu yazdı
Huawei P8 Lite aldım. Çok iyi cihaz. Stabilitesi muhteşem bir kere. 8 x 1.2 ghz işlemci var. 2gb ram. Oyun oynanıyorum hiç ama forumlarda hiç kasma yapmıyor diyorlar. Üst segment telefon değil ama aratmadı hiç. Tavsiye ederim
hocam kaça nerden aldın ?
-
PEAK bunu yazdıVarg bunu yazdı
Huawei P8 Lite aldım. Çok iyi cihaz. Stabilitesi muhteşem bir kere. 8 x 1.2 ghz işlemci var. 2gb ram. Oyun oynanıyorum hiç ama forumlarda hiç kasma yapmıyor diyorlar. Üst segment telefon değil ama aratmadı hiç. Tavsiye ederim
hocam kaça nerden aldın ?
2. El almıştım 2 aylıktı 465 tl verdim kutusuyla filan aldım. 2 aylıktı ama çok da temiz kullanılmamıştı. Letgoya bak çok var orda satan.
-
Sonuç olarak lenovaya meyillendim yarın alıyorum inşallah
-
xiaomi redmi note 3 pro alabiliyorsan onu al.
-
PEAK bunu yazdı
Uzun zamandir p1 bakiyorum bende sanirim bende onu alacagim kamerasi haric iyi bir telefon gibi duruyor duuruyoren azindan beni karsilar
-
sunyy2003 bunu yazdıPEAK bunu yazdı
Uzun zamandir p1 bakiyorum bende sanirim bende onu alacagim kamerasi haric iyi bir telefon gibi duruyor duuruyoren azindan beni karsilar
Hocam tt175 te fena telefon değilmiş ya :)
yarın sabaha kadar mesaideyim yarın sabah yalova vatan dan almayı dusunuyorum cihazıda aldıktan sonra keske sunu alsaydım da demek istemiyorum
Edit: tt175 alcam galiba
PEAK tarafından 05/May/16 14:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Yok mu tt175 hakkkında fikri olan ?
-
Hocam ben 4g sini kullanıyorum.Bu telefonların performansı iyi ama sorunları çok fazla var.Ben servise gittim bir ara sadece güç tuşu arızalı diye adamlar dokunmatigi bozup elime verdiler(telefon kendi kendine işlem yapıyor) yine gidecem bakalım bu sefer neyi bozacaklar ve servisi harbiden b*ktan bir servis.
General Mobile telefonların çogu modellerinde hep kronik hatalar mutlaka vardır.
Tavsiye:General Mobile sakın bulaşma yerine asus,lenovo tarzı markalara bakabilirsin.
-
yyasinn bunu yazdı
Hocam ben 4g sini kullanıyorum.Bu telefonların performansı iyi ama sorunları çok fazla var.Ben servise gittim bir ara sadece güç tuşu arızalı diye adamlar dokunmatigi bozup elime verdiler(telefon kendi kendine işlem yapıyor) yine gidecem bakalım bu sefer neyi bozacaklar ve servisi harbiden b*ktan bir servis.
General Mobile telefonların çogu modellerinde hep kronik hatalar mutlaka vardır.
Tavsiye:General Mobile sakın bulaşma yerine asus,lenovo tarzı markalara bakabilirsin.
1 sene falan oluyor Donaımhaber üyeleriyle ziyaret etmiştik servisini. Emin ol ne kadar tecrübesiz eleman varsa orada. Adamlar işi bilmiyor boza boza öğreniyor tamir etmeyi.