Hata Mı Yapıyorum? (Gm5plus)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

hocalarım yorumlarınızı okudum teşekkürler.
    @panxer hocam g4ü bende istiyodum ama sizinde bildiginiz gibi oda sorunlu cihazmış
    hatta param gelmiş bu gün içerisinde almayı düşünüyorumda şurda kararsız kaldım
    lenova p70 vs galaxy a5 hocalar lenovayı almak daha mantıklı değil mi ?
    http://kiyaslahadi.com/tr/1/313,278/

bu lenova türevlerindne almalı mıyım ?
    1000 tl civarı önerebilceginiz sorunsuz bir cihazı var mı ? mesela p1 ?

ben zaten lenovoyu önerdim ama ekleyeyim. samsungun kamerası daha iyi olacaktır. birebir incelemedim fakat lenovoda kötü olmayan çok iyi de olmayan bi kamera var. bunun dışında seneye satacaksan yani ömürlük almak istemiyorsan samsungu daha kolay ve daha yüksek fiyata satarsın. tabi belli olmaz, çat diye dibe de vurabilir fiyatı. bunlar harici lenovo oldukça iyi, kullanımı olsun performansı olsun fiyat performans canavarı bence. vibe p1 zaten başka bi boyut. yine harika bi kamera olmaması harici efsane telefon olacaktır p1.

edit : huawei p8 lite kullanmadım, görmedim fakat iyi olacğaına inanıyorum. samsung gibi markalara (2500 lira vermedikçe) takılmamak gerektiğini düşünüyorum. kalkıp s7 alacaksan iphone 6s alacaksan o parayı verecekse bırak da lenovo p1den iyi olsun değil mi?

Prometheus tarafından 04/May/16 18:28 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı

Huawei P8 Lite aldım. Çok iyi cihaz. Stabilitesi muhteşem bir kere. 8 x 1.2 ghz işlemci var. 2gb ram. Oyun oynanıyorum hiç ama forumlarda hiç kasma yapmıyor diyorlar. Üst segment telefon değil ama aratmadı hiç. Tavsiye ederim

hocam kaça nerden aldın ?

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

Huawei P8 Lite aldım. Çok iyi cihaz. Stabilitesi muhteşem bir kere. 8 x 1.2 ghz işlemci var. 2gb ram. Oyun oynanıyorum hiç ama forumlarda hiç kasma yapmıyor diyorlar. Üst segment telefon değil ama aratmadı hiç. Tavsiye ederim

hocam kaça nerden aldın ?

2. El almıştım 2 aylıktı 465 tl verdim kutusuyla filan aldım. 2 aylıktı ama çok da temiz kullanılmamıştı. Letgoya bak çok var orda satan. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Sonuç olarak lenovaya meyillendim yarın alıyorum inşallah

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

xiaomi redmi note 3 pro alabiliyorsan onu al.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

Uzun zamandir p1 bakiyorum bende sanirim bende onu alacagim kamerasi haric iyi bir telefon gibi duruyor duuruyoren azindan beni karsilar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı

Uzun zamandir p1 bakiyorum bende sanirim bende onu alacagim kamerasi haric iyi bir telefon gibi duruyor duuruyoren azindan beni karsilar

Hocam tt175 te fena telefon değilmiş ya :) 

yarın sabaha kadar mesaideyim yarın sabah yalova vatan dan almayı dusunuyorum cihazıda aldıktan sonra keske sunu alsaydım da demek istemiyorum

Edit: tt175 alcam galiba

PEAK tarafından 05/May/16 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Yok mu tt175 hakkkında fikri olan ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek

Hocam ben 4g sini kullanıyorum.Bu telefonların performansı iyi ama sorunları çok fazla var.Ben servise gittim bir ara  sadece güç tuşu arızalı diye  adamlar dokunmatigi bozup elime verdiler(telefon kendi kendine işlem yapıyor)  yine gidecem bakalım bu sefer neyi bozacaklar ve servisi harbiden b*ktan bir servis.

General Mobile telefonların çogu modellerinde hep kronik hatalar mutlaka vardır.

Tavsiye:General Mobile sakın bulaşma yerine asus,lenovo tarzı markalara bakabilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yyasinn bunu yazdı

Hocam ben 4g sini kullanıyorum.Bu telefonların performansı iyi ama sorunları çok fazla var.Ben servise gittim bir ara  sadece güç tuşu arızalı diye  adamlar dokunmatigi bozup elime verdiler(telefon kendi kendine işlem yapıyor)  yine gidecem bakalım bu sefer neyi bozacaklar ve servisi harbiden b*ktan bir servis.

General Mobile telefonların çogu modellerinde hep kronik hatalar mutlaka vardır.

Tavsiye:General Mobile sakın bulaşma yerine asus,lenovo tarzı markalara bakabilirsin.

1 sene falan oluyor Donaımhaber üyeleriyle ziyaret etmiştik servisini. Emin ol ne kadar tecrübesiz eleman varsa orada. Adamlar işi bilmiyor boza boza öğreniyor tamir etmeyi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 4231 Toplam Mesaj: 35
gm5 plus almadansonkez gm5 hatamı ? gm5 altalnatifi ?