Hata Mı Yapıyorum? (Gm5plus)
-
yyasinn bunu yazdı
Hocam ben 4g sini kullanıyorum.Bu telefonların performansı iyi ama sorunları çok fazla var.Ben servise gittim bir ara sadece güç tuşu arızalı diye adamlar dokunmatigi bozup elime verdiler(telefon kendi kendine işlem yapıyor) yine gidecem bakalım bu sefer neyi bozacaklar ve servisi harbiden b*ktan bir servis.
General Mobile telefonların çogu modellerinde hep kronik hatalar mutlaka vardır.
Tavsiye:General Mobile sakın bulaşma yerine asus,lenovo tarzı markalara bakabilirsin.
Ben gm ye discovery ile başladım hiç sorun yaşamadım bir kere su aldı mutfak tezgahında kuruttum açtım açılmadı garantiye gönderdim tamir ettiler verdiler. Hanıma gm discovery 2 mini aldım halen kullanıyor bi ara yan tuşları sert basıyordu götürdüm profilo avm deki servisine bi saat sürmeden yaptılar verdiler şimdi ben gm 4g kullanıyorum performans sıkıntısı hiç yaşamadım belki benim uygulamalar basittir o yüzden sorun yaşamadım bilmiyorum telefonun dokunmatiği pek iyi sayılmaz başka da hiç bir sorun yok. Gm 5g Plus da almayı düşünüyorum. Şaka maka baya baya gm fanı olmuşum
Bu arada sorun yaşamadım derken 3 telefonun da şarj aletleri 1-2 ay sürmeden bozuldu şarj aleti problemi var gm de bence en büyük sorun bu
-
ben de gm5 plus almayı düşünüyorum. Umarım yanılmam
-
DrKill bunu yazdı
xiaomi redmi note 3 pro alabiliyorsan onu al.
-
gm 5 plus ve gm5 plus d arasında çift sim karttan başka fark yok ikisi de aynı fiyat. Çift sim kartlısını alsam bir sıkıntı yaratır mı acaba ? ihtiyacım da yok ama.
-
Arkadaslar bende dusunuyordum ama ne olacagi belli degil dedim ve gittim j7 aldim simdilik kullaniyorum iyi cihaz. Bir bakin derim 2 gun once aldim bende
-
exchanger bunu yazdı
gm 5 plus ve gm5 plus d arasında çift sim karttan başka fark yok ikisi de aynı fiyat. Çift sim kartlısını alsam bir sıkıntı yaratır mı acaba ? ihtiyacım da yok ama.
-
Bu telefonun ilk partisi tamamen şans işi oldu gördüğüm kadarıyla.
Arkadaşımda var telefon cayır cayır çalışıyo.
Konuşurken bikaç kez hışırtı problemi olmuş.
Onun dışında herşey çok stabil çalışıyor.
Ayın 16'sında 2. parti telefonları sürecekler. Ben de 16'sından sonra almaya karar verdim.
-
serçeyi sattıktan sonra kesin alacağım.
inceleme yaptığımda gayet başarılı olduğunu gördüm.
gm1 16 gb olanları zaten efsaneydiler. hala kullanan gest müdürü var. şimdiki cihazlara kafa tutuyor. kaldı ki benim ilk gmd 16 yı hala kullanıyor sattığım kişi.
gmd 2 plus beni üzdü. kronik sorunları vardı. ama onlarda hala canavar.
şimdi ya ote 2 yada gm5 plus alacam. gm iyidir hoştur. başarılı buldum. incelemeler başarılı.
-
Bu arada telefonda sorun olduğunda ücretiz kargo ile yollayacakmışız. ve 24 saat içinde bize geri ulaşacakmış. Direkt yetkili servise giderseniz ise 1 saat içinde telefonu geri vereceklermiş. Veremezlerse yeni telefon vereceklermiş diye bildirmiş yetkili servis.Telpa sanırım. Onun için birinci parti ikinci parti takmıyorum kafaya açıkçası. ayrıca kendi uygulamaları üzerinden direkt olarak (gmassistant) telefonla ilgili sorunlarda canlı yardım alabilecekmişiz.
edit : ayrıca telpa bayilerinde telefon kredi kartsız 6 taksit.
exchanger tarafından 12/May/16 23:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Beğendiyse al dostum. Teknoloji işi bir noktada şanstır. Forumlarda araştır en bilindik marka - modellerle ilgili yüzlerce şikayete rastlarsın. Ha kimi markada şikayet sayısı az kiminde çok olur ancak her zaman sıkıntı mevcuttur.
Telefon hoşuna gittiyse , ihtiyacını görecekse çok da sorgulama al . Fiyatıda gayet uygun .