Hata Mı Yapıyorum? (Gm5plus)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    yyasinn bunu yazdı

Hocam ben 4g sini kullanıyorum.Bu telefonların performansı iyi ama sorunları çok fazla var.Ben servise gittim bir ara  sadece güç tuşu arızalı diye  adamlar dokunmatigi bozup elime verdiler(telefon kendi kendine işlem yapıyor)  yine gidecem bakalım bu sefer neyi bozacaklar ve servisi harbiden b*ktan bir servis.

General Mobile telefonların çogu modellerinde hep kronik hatalar mutlaka vardır.

Tavsiye:General Mobile sakın bulaşma yerine asus,lenovo tarzı markalara bakabilirsin.

Ben gm ye discovery ile başladım hiç sorun yaşamadım bir kere su aldı mutfak tezgahında kuruttum açtım açılmadı garantiye gönderdim tamir ettiler verdiler.  Hanıma gm discovery 2 mini aldım halen kullanıyor bi ara yan tuşları sert basıyordu götürdüm profilo avm deki servisine bi saat sürmeden yaptılar verdiler şimdi ben gm 4g kullanıyorum performans sıkıntısı hiç yaşamadım belki benim uygulamalar basittir o yüzden sorun yaşamadım bilmiyorum telefonun dokunmatiği pek iyi sayılmaz başka da hiç bir sorun yok. Gm 5g Plus da almayı düşünüyorum.  Şaka maka baya baya gm fanı olmuşum 

Bu arada sorun yaşamadım derken 3 telefonun da şarj aletleri 1-2 ay sürmeden bozuldu şarj aleti problemi var gm de bence en büyük sorun bu 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

ben de gm5 plus almayı düşünüyorum. Umarım yanılmam

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

xiaomi redmi note 3 pro alabiliyorsan onu al.

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

gm 5 plus ve gm5 plus arasında çift sim karttan başka fark yok ikisi de aynı fiyat. Çift sim kartlısını alsam bir sıkıntı yaratır mı acaba ? ihtiyacım da yok ama.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Arkadaslar bende dusunuyordum ama ne olacagi belli degil dedim ve gittim j7 aldim simdilik kullaniyorum iyi cihaz. Bir bakin derim 2 gun once aldim bende

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    exchanger bunu yazdı

gm 5 plus ve gm5 plus arasında çift sim karttan başka fark yok ikisi de aynı fiyat. Çift sim kartlısını alsam bir sıkıntı yaratır mı acaba ? ihtiyacım da yok ama.

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Bu telefonun ilk partisi tamamen şans işi oldu gördüğüm kadarıyla.

Arkadaşımda var telefon cayır cayır çalışıyo. 

Konuşurken bikaç kez hışırtı problemi olmuş.

Onun dışında herşey çok stabil çalışıyor.

Ayın 16'sında 2. parti telefonları sürecekler. Ben de 16'sından sonra almaya karar verdim.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

serçeyi sattıktan sonra kesin alacağım.

inceleme yaptığımda gayet başarılı olduğunu gördüm.

gm1  16 gb olanları zaten efsaneydiler. hala kullanan gest müdürü var. şimdiki cihazlara kafa tutuyor. kaldı ki benim ilk gmd 16 yı hala kullanıyor sattığım kişi.

gmd 2 plus beni üzdü. kronik sorunları vardı. ama onlarda hala canavar.

şimdi ya ote 2 yada gm5 plus alacam. gm iyidir hoştur. başarılı buldum. incelemeler başarılı.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Bu arada telefonda sorun olduğunda ücretiz kargo ile yollayacakmışız. ve 24 saat içinde bize geri ulaşacakmış. Direkt yetkili servise giderseniz ise 1 saat içinde telefonu geri vereceklermiş. Veremezlerse yeni telefon vereceklermiş diye bildirmiş yetkili servis.Telpa sanırım. Onun için birinci parti ikinci parti takmıyorum kafaya açıkçası. ayrıca kendi uygulamaları üzerinden direkt olarak (gmassistant) telefonla ilgili sorunlarda canlı yardım alabilecekmişiz.

edit : ayrıca telpa bayilerinde telefon kredi kartsız 6 taksit.

exchanger tarafından 12/May/16 23:49 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beğendiyse al dostum. Teknoloji işi bir noktada şanstır. Forumlarda araştır en bilindik marka - modellerle ilgili yüzlerce şikayete rastlarsın. Ha kimi markada şikayet sayısı az kiminde çok olur ancak her zaman sıkıntı mevcuttur. 

Telefon hoşuna gittiyse , ihtiyacını görecekse çok da sorgulama al . Fiyatıda gayet uygun .

Ders paylaşımlarıma @hasan safa tosun ( youtube) , @hasato (facebook) adreslerinden ulaşabilirsiniz.
Toplam Hit: 4235 Toplam Mesaj: 35
gm5 plus almadansonkez gm5 hatamı ? gm5 altalnatifi ?