Hata Yaparak Büyük Tecrübe Edindiğiniz Konular
-
"okula bikapağı at, bişekilde biter" yalanına inanmam ve buna bi de "aşık olduğum kız herşeyden daha önemlidir" salaklığını eklemem 2 seneme mal oldu.
tecrübe ettim ki başarı yata yata gelmiyo. ve tecrübe ettim ki aşk meşk işleri yalan dolan.
(amerikayı tekrar keşfetmek gibi oldu ama ...)
-
lanet olası aşk hala aklımda....
tecrüme edindinmi konusuna gelince edinmekte istemiyorum edindiğim zaman sonuç unutmak acımasız olmak
şuan edindiklerim ise haddinden fazla değer verdim çok ilgilendim...
unutmak istemiyorum ama birgün dönecek ümidiyle yaşıyorum hadi hayırlısı yine heves bastı amk :)
-
sevdiğim tek kişiye onu sevdiğimi söyleyememek.
yedek almadan pc ye format.
yedek almadan dosyaların üstünde düzenleme yapma.
-
Aşktan yana herkes dertli sanırım :)
1- Sevsende sevdiğini göstermiceksin, çok değer vermiceksin...
2- Naz yapıyorsa ne halin varsa gör diceksin, kendi ayağıyla gelecek.
3- Aşk dediğin bir yalan en güzeli görücü usulu.
Bunları 3 sene önce biri bana söylese hade leym derdim ama biraz düşünsem 3 senem boşa gitmezdi. Ama her yara gibi buda zamanla kapanıyor. 1,5 ay yemedim, içmedim, uyumadım ama sanırım artık geçiyor, en azından eskisi kadar acıtmıyor.
-
hala oynamama ragmen kucuk buyuk farketmez kumar buyuk hata
-
bunu yazarken kı amacım geyık degıl ama arkadaslar uckuruna sahıp olacaksın :S en ama en buyuk hatam ve tecrubem
-
Kimseyle aranı bozmayacaksın gün olur işin düşer gün olur işleri düşer nihayetinde kazançlı çıkarsın en azından yüzünüze bakıp selam verir.
-
arkadaşlara aşırı güvenerek aileyi bir kenara bırakmak :) her insanın avanak zamanları olur :)
-
alkollüyen araba kullanıp kaza yapmak
ilişkilerde ağır davranmak ve kaçan taraf olmak
-
@jayde
yüzde kaç kusurluydun maddi zarar ne oldu manevi zarar ne oldu :)